Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Elite Dangerous – 2017-ben PS4-re is megjön

Az európai PlayStation Blog bejelentése szerint 2017-ben PlayStation 4 konzolra is megérkezik az [B]Elite Dangerous[/B] című, “űrhajós kapitány” szimulátor. A játék gyökerei Ian Bell 1984-ben Commodore 64-re is megjelent programjához nyúlnak vissza, azonban a szoftverre húzott köntös teljesen újszerű.A game gyakorlatilag egy [I]egyszemélyes galaktikus önfenntartó kombinátról[/I] szól, melynek középpontjában te, a kapitány áll. Feladatod az, hogy fedezd fel a világegyetemet, ismerd meg a bolygókat, bányássz nyersanyagokat, kereskedj minden fajjal, aki hajlandó rá, és harcolj mindenkivel, aki ellened fordul. Emellett lehetsz űrkalóz, fosztogathatsz kereskedelmi hajókat és bázisokat, vagy akár a vérdíjakra utazva likvidálhatsz célpontokat is. A szoftverben saját mechanikára formált multiplayer opció is van, azaz találkozhatsz barátaiddal, de egyedül is szelheted a végtelen űrt. Ami a PS4 verzió külön érdekessége, hogy űrhajódon egy kis dzsipszerű egység is akad, mellyel a bolygók felszínén is közlekedhetsz. Emellett, ha már űr-vállalkozásod elég nagyra hízik, gépi legénységet is toborozhatsz a teendők ellátására.A programban 160 ezer valós bolygó van és több mint 400 milliárd generált planéta. Gyakorlatilag az egész galaxisunk bejárható. Az alaphelyzet szerint két szuperhatalom épp háborúban van egymással, így az csak rajtad műlik, mikor melyikkel barátkozol és milyen mértékben. A game teljesen nyitott sandbox, nincs kvázi “rendes végigjátszása”, előmeneteled folyamatos, cselekedeteidet több kategóriában – pl. űrháború, cserekereskedelem, felfedezés – naplózza a szoftver.[YOUTUBE]ZnGN5Tdg3HM[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Tesóm tolja One-on, párszor belenéztem, nekem annyira nem jön be. Még így is felfoghatatlanok a méretek, hogy hogy hiperugrással közlekedik. Megnézte a Canis Majorist (az eddig ismert legnagyobb csillag, nem akarok butaságot írni, milliószor(?) akkora, mint a Nap), 3 napig utazott. Oda. Sokat frissítettek, már kezelhetőbb, mint az elején.

 2. Erre oda fogok figyelni !

 3. A jatekkal eltoltott 2 oram abbol allt, hogy masfel ora alatt sikerult kirepuljek az urallomasrol, majd a kovetkezo fel oraban magprobaltam visszamenni. Nem ment. Azota el sem inditottam. Tul sokat kell kinlodni, hogy kesobb orakig nezhessem az urutazas statikus szaguldo csillagjait.

 4. A No Mans Sky se épp egy adrenalin bomba. XD

 5. “Mielőtt túlizguljátok, nézzetek meg egy “”izgalmas”” játékmenet videót.Például: https://www.youtube.com/watch?v=hrN-0gl3TMs

 6. “Kelleni fog.Ezt irigyeltük a PC-től. JÖN! Így a “”NMS”” most már nem is kell.”

  • Miért, eddig kellett?

   • Ja…úgy érdeklődött…de csak finoman…xD

   • “Úgy voltam vele, mint az összes többi hasonlóan nagy volumenűnek indult játékkal, ami kezdéskor pont nem olyan volt amilyennek hirdették. Megvárni, amíg egy év alatt rendbe teszik és mindent belepakolnak amit anno ígértek és terveztek, aztán occsóért megvenni és jót játszani vele. A “”NMS”” is kezd lassan lassan új dolgokat kapni amiket anno ígérgettek, hogy lesz benne. De szerintem az ELITE után az felejtős lesz. Azért ezt is megvárjuk milyen lesz elsőnek.”

    • Az ELITE már nagyjából letudta ezt a kezdeti bétateszt fázist, nagyjából mára már egy kiforrott termék. Mondjuk vagy fél éve nem játszottam vele, szal lehet hogy én is psen folytatom. Pláne ha kap VR támogatást (oculust már kapott).