Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Electronic Arts – E3 2010 konferencia

Lezajlott az Electronic Arts E3 2010 rendezvénye. Lássuk a tudnivalókat.[21858] – A Playstation 3-ra is bejelentett [B]Dead Space 2[/B] pontos meggjelenési dátuma 2011. január 25. Isaac ezúttal egy egész űrállomásnyi idegennel küzd meg.[21854]- A Playstation 3-ra is készülő, Afganisztánban játszódó, modern kori [B]Medal of Honor[/B] FPS multiplayer bétája június 21-én startol el. A játék európai megjelenési dátuma október 15.[21860]- A [b]Battlefield: Bad Company 2[/b] DLC-t kap [B]Vietnam[/B] címmel, mely Playstation 3-ra is tölthető lesz, idén télen. [21852]- Október 19-én jön az [B]EA Sports MMA[/B], Playstation 3-ra is.[21857]- Az EA Sports [b]Active 2[/b] néven sportos edzőprogramot készít, mely a PlayStation Move-val is kompatibilis. A szoftverhez pulzusszámmérő is tartozik. Megjelenés: november 16. [21856] – Az EA/Epic duó [B]Bulletstorm[/B] FPS-e a “gyilkolás szimfóniáját” hozza el a zsánerbe azzal, hogy a legügyesebben összefűzött gyiloksorozatokat díjazza a játékosnak. Megjelenés: 2011. február 22. – egyelőre Amerikában.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nálam a Bulletstorm sanszos meg esetleg a MoH.

 2. Vannak jók.

 3. én csak a DS2-őt várom de nagyon

 4. mindenki azt mondta a MoH-ra hogy CoD-os. sztem meg pont hogy egy az egyben BC2. a mozgás a lövés a késelés a környezet minden. bár ettől függetlenül fainnak tűnik. nekem ezen kívül eszméletlenül tetszett az új NFS a Bulletstorm is de a legkeményebb véleményem szerint a dead space 2 lesz.

 5. ÜTŐS ! MoH multi bétában szeretnék ott lenni . :]

 6. Szerintem nagyon erős volt a show, tetszett hogy keményen belevágott mindenbe az EA, nem (mindig) ugattak feleslegesen, húzva az időt.Az EA Sports részt vágtam volna ki egyedül, mert az kurvára unalmas volt, de a többi nagyon tetszett, most igazán minőségi cuccokkal fog minket ellátni a cég. Egyből bevágták nekünk az új NFSt, ami elég jó móka lesz.Nagyon remélem hogy a Medal of Honor végre letaszítja a Call of Dutyt, bár a multi így nem mondott sokat, de a fegyverhangok szerintem nagyon odabsztak. Crysis 2 magáért beszél, a Bulletstorm pedig szép, vadállat, és nagyon bejöttek a szinkronhangok.

 7. A dead space2 nagyon brutàl,büntetösen nèz ki. Az tetszett a legjobban hogy ps3-on demòztàk. Egy valamit hiànyoltam,az insomniakos sràcok ùj jàtèka kimaradt a buliból. Mert ha jòl emlèkszem azt mondtàk hogy az E3-on leràntjàk a leplet. Kivàncsian vàrom az elsö infòkat.

 8. DS2 és MOH tuti vétel.

 9. Zsír. Dead Space 2 kevésbé érdekel, a Medal of, a Bad Company 2 DLC és a Bulletstorm annál inkább, nagyon várom őket.

 10. MOH bétára lehet v.hol jelentkezni?

 11. Szerintem en csak a MOH-t fogom megveni azt is csak PC-re.

 12. GT-n most néztem meg a Dead Space 2 demót emberek ez valamiirdatlan durva lesz!!!!!!!!!!

  • Lehet/ett jelentkezni egy blogban kulcsért – mmint volt ott egy link , sztem nézz utána . Minjárt meg is nézem a mailt – 14. -e óta küldenek képet , vidit meg kódot a demohoz .

 13. Nekem a Dead Space 2 és az NFS HP jött be tutti vétel mind a 2.

 14. Active 2 rém ratyi, Bulltstormtól nem ájultam el, a rendben volt.

 15. Az Insomniac Games új multiplatform játékát vártam volna de nem volt. A Crysis, meg a Bulletstorm valahogy nem fogott meg.- A Crysis 2 szép de üres. A videók jó a játék maga nem jön be.- Bulletstorm összegyúrt massza külsővel megáldott játék. Egyedül az üldözés tetszett… az állandó rugdosás, meg a világa nem.Erre se kell költeni.- Ez a MoH multi egy az egyben tiszta CoD. TOTÁLISAN! Mint ha 100%ban azt nézném a célkereszt a pontkijelzés minden.- BC2: Vietnam… állat lesz biztos, de hardcore-ba egy az egyben kemper pálya lesz. Tapasztalat.

  • MoH tényleg eléggé COD-ra hajaz, viszont nekem annyiban tetszett jobban mint a COD, hogy mutattak egy pár másodperc tankharcot is(!!!), a pályák is nyíltabbnak tűntek, és mikor valakit pofán lőttek nem csapódott a lekvár az arcába :)Ha tényleg nyíltabb pályák lesznek meg több mondjuk mint az MW2-ben, és lesz járműharc is, akkor adom is elfele a COD-ot…

 16. zsír volt nagyon bár szerintem a star wars-ot is bele lehetett volna rakni az aratott a végén szerintem