Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

El Shaddai: Ascension of the Metatron – tesztpontszámok

A világon először a japán Famitsu magazin értékelhette a Playstation 3-ra is szeptember 8-án érkező, igen erősen elvont külső nézetes akciójátékot, az [B]El Shaddai: Ascension of the Metatron[/B]t. A japánoknak tetszett, volt is hírünk róla. Most befutottak a nagyobb nyugati magazinok értékelései is. Úgy tűnik, ez a game szerencsére nem jutott a szintén különleges és nem mellesleg kiváló NiER sorsára, amit sok médium már csak divatból is telibe fikázott, csúnyán mellényúlva az alacsony pontszámokkal.[B]IGN – 5/10OXM – 7.5/10Gamespot – 8/10Destructoid – 8/10GamesRadar – 8/10Gamespot – 8/10GameTrailers – 8.6/10Joystiq – 4.5/5GamePro – 4.5/5Game Informer – 9/101UP – B[/B]PSC teszt közvetlen megjelenéskor! (Tőlem.)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. nagyon vártam már ezt a gémet, és várom a tesztet is főnök 🙂

 2. “Sajna már nem lehet megbízni az ilyen “”nagynevű”” oldalakban… Már rettegek, mennyire lepontozzák majd az UC3-at vagy a Batman: AC-t… :D”

 3. Vallásos game 🙁

  • “Hogyhogy “”vallásos””? Sérti a meggyőződésedet? Különben is, nem vallásos, inkább vannak benne bizonyos vallásokból elemek. Ennyi erővel a Castlevania LoS is vallásos lehetne…”

  • Igen, ez nálam is mínusz, de megpróbálok elvonatkoztatni, mert a demo nagyon bejött, és akkor még visszafogott voltam. Mindenesetre várom a tesztet szeretettel. az IGN meg betűszó, az IGéNytelen rövidítése.

 4. Most próbáltam ki a Domót normal fokozaton.Először meghaltam, aztán meghaltam és harmadszorra is meghaltam.Negyedszere már levertem az egyik ellenfelet és úgy haltam meg.:)Nektek, hogy ment?:D

  • “Rá kell érezni. Eleinte én is sűrűn haltam az alapellenségeknél, azóta már tiszta profin tolom. Az “”R1+irány””-t ( ez a kitérés ) fontos használni, és meg kell tanulni a támadásokat okosan indítani és időzíteni. Én azt az egyszemű fekete ruhás “”ninját”” is legyűrtem már egyszer :D”

 5. IGN pontjaiban régebben meg mertem bízni, de manapság már tényleg művelnek érdekes dolgokat. Kizártnak tartom, hogy ez a játék 5 pont legyen.

 6. Az EDGE 8-at adott rá, ha valakit érdekel. 🙂

 7. Eurogamer—9Szombaton a demó kipróbálása után azonnal megrendeltem!

 8. Amint megjelent az előrendelhető cuccok közt, már meg is rendeltem Platinuméktól. Vajon péntekig megkapom? Remélem, mert már mindenütt kockákat látok Catherine miatt. 😀

 9. A demó nagyon bejött. A harcrendszer elég szokatlan ( negatív értelemben kicsit fura ) volt elsőre, de rá lehetett érezni, ahogy az irányításra is.Már önmagában a látványért nagyon elgondolkodtató, de a vásárlásig még várok néhány tesztet.

 10. IGN már lassan átveheti a LOL jelentését. már a demo óriási élmény volt számomra, kb ugyanazt a katarzist éreztem mint a NiER esetében, jöhet a teszt !

 11. Na kiváncsi leszek mikor térnek észhez IGN-ék. A Gametrailers meg a joystiq mostanában jól tolja. Náluk kb 1 éve voltak ilyen wtf pontszámok….

 12. Demó alapján bejött a kicsike, de szerintem várok még az olcsóság szaga lengi majd körül 🙂

 13. IGN – nem csodálkozok rajta. Húgyagyú banda.1UP – ezek most nagyon berobbantak a köztudatba.Én inkább egy Destructoid pontozásnak hiszek ezek közül. De a Gametrailers sem szokott túlságosan mellé nyúlni.

  • És ebben az a legelszomorítóbb, hogy az IGN a világ egyik leglátogatottabb gémer oldala melynek már 2008-ban majdnem 5 millió regisztrált tagja volt… a PSC-t mikor vásárolja fel egy média mogul 650 millió dollárért, hogy ilyen szemetet csináljon belőle mint az IGN? XD

  • Destructoid és TheSixthAxis a mérvadó, semmi más. A többi mind meg van már buzulva.

   • “A Gametrailers-t is azért írtam a listára, mert ott elég nagy az “”olvasói kontroll”” így a pontozásban nem mernek hajmeresztő dolgokat véghezvinni de az IGN után valóban ők a leginkább megvásá…támogatott oldal. Én is csak a bőséges videotartalom miatt látogatom. Mr. Pancserre és Balázs Palira nem vagyok túlzottan kíváncsi mert az E3 alatt is olyan dolgokat köptek be, hogy a nem létező hajam is égnek állt.”

   • Háát.. amióta az AC 2 re 4.5 pontot adtak.. meg a bastion-ra 6.5 öt.Azért tudnak Ők is marhulni:)

 14. ign 5??? wtf