Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Egységben az erő!

A 2010-es évre mind a 9 csapat (a szakadár Williams már korábban nevezett) leadta a nevezését. A feltételek, a kétlépcsős költségcsökkentés bevezetése, illetve a FOTA javaslatainak az elfogadása (pl. hogy maradnak az idei szabályok), valamint egy extra kitétel. Június 12-ig az FIA és a csapatok aláírják a Concorde egyezményt, mely lejárt 2007-ben. (Ennek hiánya okozta egyébként azt is, hogy a FIA a csapatokat és az F1 Commissiont megkerülve módosított a szabályokon. “A Concorde Agreement megújítása garantálni fogja a sport biztonságát azzal, hogy formális kapcsolatot hoz létre az érintett felek között, és józan kormányzás révén gondoskodik a stabilitásról” – adott ki nyilatkozatot a FOTA.Azt is a dokumentumba foglalták, hogy a csapatok egyenlő szabályok szerint versenyeznek és vagy elfogadja mindegyiküknek a nevezését az FIA vagy egyikét sem. Mindezt június 12-ig kell megtennie.”A FOTA megerősíti tagjai hosszú távú elkötelezettségét az FIA Forma-1 Világbajnokság mellett” – teszi hozzá a közlemény. – “A tagok egyhangúlag elfogadták annak szükségességét, hogy további intézkedésekkel jelentősen csökkentsék a versenyzés költségeit a következő három év folyamán, és olyan mechanizmust alkossanak, amely fenntartja a technikai versengés és sportbeli kihívás magas szintjét, de egyúttal megkönnyíti új csapatok csatlakozását a bajnoksághoz.” 4 új csapat van eddig a Campos Meta F1, a Team USF1, a Prodrive/Aston Martin és a Lola. A probléma az, hogy az FIA 3 új csapatot vesz be, de mivel a jelentkezésükkor még 40 milliós plafonról volt szó, most viszont 100 millióról, kérdés, hogy egyáltalán tudják-e ezt vállalni.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. lázadás lázadás lázadás

  2. Mario Theissen azt nyilatkozta, hogy maga Max Mosley tanácsolta nekik, hogy feltételesen nevezzenek… Micsoda szarkavarás van itt kérem!

  3. Nekem hiányérzetem van a Lotus-szal kapcsolatban is. Pedig hatalmas csapat volt a szememben, gyerekkoromban. Nem akármilyen nevekkel: Senna, Piquet, Mansell, Hakkinen, Herbert, Zanardi. Gyönyörű volt a fekete gép, arany John Player Special felirattal vagy a sárga Camel szekér.

  4. Lola??? Ez valami vicc? Miértnem Pistike team -.-‘

  5. most 1 évre megnyugodhatunk:)de ez akkor se mehet így tovább sokáig nem kell a sok reform

  6. Jól van, azért izgultam, mi lesz a kedvenc sorozatommal? 🙂

  7. Lola jöhetne…odab*szna! 🙂

  8. 100 millióig mehetnek el,nem 100 millió a kötelező költség!