Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

eFootball – teljesen ingyenes lesz a Pro Evolution Soccer

A videojátékos focizás jövője?

A Pro Evolution Soccer (illetve Winning Eleven) mostantól eFootball néven fut, és teljesen ingyenes lesz, amikor megjelenik ősszel – árulta el a Konami. A móka emellett platformfüggetlen lesz, így át lehet vinni a mentéseket és a teljesítményt.

A fejlesztők emellett új lehetőségekkel, módokkal és eseményekkel készülnek a megjelenés után. Ősz elején érkezik a teljesen új, az Unreal Engine hajtotta játékélmény, valamint a generációk közi matchmaking, továbbá helyi meccseket lehet majd nyomni az FC Barcelona, a Juventus, az FC Bayern és – többek között – a Manchester United csapataival. Ősszel a konzolok és a PC közötti matchmaking jön, a csapatépítő mód, az online ligák és a “Match Pass” rendszer, ami által játékkal lehet játékosokat és dolgokat nyerni. Télen a mobilkontrollerek is támogatva lesznek, illetve a teljes platformok közötti matchmaking is eljön – beleértve a mobil felületeket, plusz beindulnak a profi és amatőr esport-bajnokságok.

A teljesen ingyenes eFootball PlayStation 5-re és PlayStation 4-re is megjelenik ősszel.

4 hozzászólás

Hozzászólás

  1. Nem jövő ez, csak egyszerüen nem tudnak labdába rúgni a FIFA mellett és így még egy kis zsetont le tudnak akasztani.
    Ha ez lenne a focis játékok innovációban akkor a FIFA is ebbe az irányba menne. Szerintem. De ott meg dől a pénz, toplistás szinte egész évben a lootbox-okrol nem is beszélve.

    • Van igazság abban, amit mondasz, és az EA minden évben kiadhatja ugyanazt a szart, mert effektíve így is minden évben annyit hoz nekik, hogy a pofám leszakad. De ez a játékosok hülyesége, hogy megelégszenek ezzel a trágyával… Az idei rész tényleg nem sokkal néz ki jobban egy PS3-as játéknál, förtelem. A játékbeli problémákba pedig már bele sem megyek…

      • Így van, ez teljes egészében a játékosok hibája hogy képesek ugyanazt megvenni minden évben (én például azt se érted hogy a Forma 1, WRC meg ilyenek nem is hogy van létjogosultsága minden évben) ráadásul még ennél is több pénzt költenek lootboxokra.

  2. Évek óta elvagyok az éppen aktuális PESLite-tal – MyClub nekem pont elég-, de ennek most nagyon örülök. Mondjuk a Network Test-es próbaverza nem sikerült valami fényesre – se PS4-en, se PS5-ön(ittazértvalamiveljobbvoktahelyzet), de bízom bennük! 🙂 Thx!