Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

eFootball PES – váratlanul megjelent egy online teljesítményteszt

Fel akarja mérni az online matchmaking helyzetét a Konami.

A Konami nyílt bétatesztett tett elérhetővé egy “új fociélményhez”, amely PS4-en és PS5-ön is elérhető lesz majd. A hivatalos weboldal a Konami Pro Evolution Soccer részlegéhez irányít át, így feltételezhetően a következő eFootball PES-hez van szüksége a cégnek az online matchmakinget vizsgáló teszthez.

A Konami felhívta a figyelmet arra, hogy a játékmechanikák, a balancing, az animációk és a grafikák mind fejlesztés alatt állnak, és a megjelenéskor jobbak lesznek. Jelenleg csak limitált számú csapat van, amiknél 22 játékos érhető el: a játékosokat az alapján szedték össze, hogy hány meccsben vettek részt és mennyit játszottak. A PS4 és a PS5 platformok tudnak együtt játszani, PS Plus előfizetés pedig nem kell a próbához. Mivel fejlesztés alatt áll a program, bármikor lehetnek hibák vagy leállások, és lehet, hogy előre be nem jelentett karbantartási munkálatok is lesznek. A mentést nem lehet majd átvinni a teljes verzióba.

A “New Football Game Online Performance Test” július 8-áig érhető el PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, alább pedig megnézhetsz pár videót a vezérlésről.

4 hozzászólás

Hozzászólás

 1. váratlanul? 🙂 egy hete és lassan vége is a tesztnek…

  • És milyen? Graf? Játékmenet? PS4? PS5?
   Sajnos alig tudtam vele játszani, rengetegszer dobott le -épp a meccs betöltése előtt… De azért sikerült mindkét verzióban lenyomnni egy-két meccset. PS5-ön még tolnék párat. Remélem már stabilabb.

   • Ps4-em van a mai napig, nem sürget semmi, ha már levehetem a polcról az 5-öst…
    tehát, egyszóval szörnyű ez a “demó”. PS4-en. baromira laggol, a grafika PS2 szint(nem vicc!!), sok esetben fej nélküli hurkapálca játékossal futok a kapu felé. az imént, az utolsó 20 perc játékidőt “lassításban” kellett(10-15fps) végigtolnom ami arra volt elég hogy a két gólos előnyömet megtartsam. nem vagyok csalódott, volt már ilyen. ha jól emlékszem a 14-es motor váltásnál volt egy hasonló alfa-béta demó kitolva anno…ami a végeredményt tekintve klasszisokkal más volt, utólag szarrá patch-elve persze.
    sógoromnál PS5-ön kipróbálva teljesen más a szint. grafika ott is szarabb, de már fejlettebb, például van egy erősen lebutított közönség és nagyobb felbontás, a játékmenet legalább is sokkal simább.
    szó mi szó, aki most akar rákapni a PES-re az le ne szedje egyiket se, el fog menni az életkedve is.
    amit ezzel demózni akartak az a sokkal lassabb és életszerűbb játékmenet +labdavezetések/cselek, esetleg az online része…
    bízom a Konamiban, első napos vétel lesz és rohadtul remélem hogy vehetek mellé már egy új konzolt is ha a félvezető Jóisten is úgy akarja…

 2. 2-3 napja írtam én is chatfalon, meg fórumban, hogy kijött, de kajak senkit nem érdekelt. Pedig kiváncsi lettem volna, hogy ki mit szól hozzá. Szerintem mindkét verza furcsa nagyon. De van benne potenciál. Unreal Engine PES. Meglátjuk. 🙂

  1