Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Edge of Eternity – a japán klasszikusok ihlette RPG érkezik

A Chrono Trigger zeneszerzőjével.

A Dear Villagers és a Midgar Studio bejelentette, hogy az év végén jelenik meg PS4-re és PS5-re az Edge of Eternity, egy a japán klasszikusok ihlette szerepjáték.

A kaland egy szétszabdalt világban, Heryonban játszódik, ahol az emberek egy rejtélyes megszálló ellen vívnak kétségbeesett háborút. Míg a varázslat és technológia elleni konfliktus kataklizmikus méreteket ölt, egy új veszély jelenik meg a csatatéren. A játékosok epikus, körökre osztott csatákban harcolhatnak, és megismerhetik Daryon és Selene történetét, akik a mindent felemésztó “Korrózióra” keresnek megoldást, valamint meg akarják menteni a világot. Az alkotók a remény és áldozathozatal nagy történetét ígérik, tele csavarokkal és szívszorongató pillanatokkal, ahol a küldetéseknek több megoldása is van, a döntések pedig következményekkel járnak. A karakterek mind saját tulajdonságokkal bírnak, az út során pedig fel lehet fedezni álmaikat, hibáikat, reményeiket és kínjaikat, számos különleges, közösen megélt pillanaton keresztül. A taktikai csatákban a környezetet lehet kihasználni, hogy csapdát állítsunk az ellenségeknek, és okosan kicselezve őket győzedelmeskedjünk, ehhez pedig az elkészíthető, valamint speciális kristályokkal képességeiket feloldó felszerelések is közreműködnek. A Kickstarter-kampányban egyébként több mint 4000-en vettek részt, és akkora siker lett, hogy Yasunori Mitsuda, a Chrono Trigger – és sok más – zeneszerzője is közreműködik a projektben.

Az Edge of Eternity egyébként jelenleg korai hozzáférésben van, és számítógépekre június 8-án lesz teljes mértékben elérhető, több mint 20 óra játékmenettel és a sztori befejezésével. Ez a teljes verzió jelenik majd meg PlayStation 4-re és PlayStation 5-re valamikor az év vége fele.

Hozzászólás