Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

EDGE magazin – pontozva a Gran Turismo Sport

A világ videojátékos médiájának szempontjából “minden idők legnagyobb trolljaiként” aposztrofálható (persze lehet őket szimplán hülyének, inkompetensnek, megvásárolt barmoknak, de az egyetlen igaz médiumnak, elitistának, vagy igazságos, szókimondó szakembereknek is nevezni – mindenki válasszon kedvére) brit EDGE magazin legfrissebb, 313-as lapszámában több már szoftver mellett a PlayStation 4 exkluzív Gran Tursimo Sport is megkapta a magáét. Alább a tesztpontszámok.[B]Assassin’s Creed Origins – 6Wolfenstein II: The New Colossus – 7The Evil Within 2 – 6Middle-earth: Shadow of War – 6Cuphead – 8Forza Motorsport 7 – 8Gran Tourismo Sport – 6Fire Emblem Warriors – 7Golf Story – 5Luna – 7[/B][I](forrás: nintendoeverything.com)[/I]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Az EDGE többször elsütötte már ezt a poént, hogy látványosan lehúz valami menő progit. Nem az a gond, hogy eltérő a pontozási rendszerük, sokkal inkább, hogy nem következetes ahogy észrevettem a cikkeiket is olvasva. Legalább is mondjuk 10 éve, amikor még megvettem 1-1 számot, nekem ez jött le.

 2. Izgultam is, hogy a GTS jobb legyen, mint a golfos, mert a többi egyértelműen magasabb szintet képvisel nála…

 3. Nevetséges prűd g@ci brigád!

 4. Az EDGE mindigis ilyen volt, nem kell ezen meglepődni.

 5. lol…tök mindegy milyen pontot ad rá, én a szememnek, ésitt a Psc-n lévő gamerek véleményére adok. Megveszem. Ennyi.

 6. Ezt a kamut, a gt csakis 9/10 lehet, esetleg 10/9!!!44!4négyNÉÉÉGY

 7. Hát mi ez a kamu szar? xdAc az egyik, ha nem az eddigi legjobb AC ami létezik

 8. Rá szoktam keresni az ilyen pontszámokra, ha netán terveznem egy játék megvételét. De ma már a normál tesztek is személyes véleményre épülnek, és csak el veszik az ember kedvet. A Gt-vel kapcsolatban még annyi, h 4 napja nyomom, egyelőre ps plus nélkül,de a single tartalom, amit sokan szidtak a tesztekben, meg így is megállja a helyet. Binder tesztjevel még nem végeztem, (mert inkább játszottam :D) tudom, h ő alapos, és hogy elfogult is, de ezt jelzi, és ennek ellenére mégis reális a kép. Hozzateszem, én tudtam azonosulni a rendszerrel, miszerint nem a gt 6-ot folytatjuk, hanem megtanulunk mindent az alapoktól és kokemenyen feladjak a leckét az összes virtuális pályára nézve, hogy profik lehessünk.Talan nem m ide kellett volna írnom, lényeg, h a tesztek olvasásra nem helyezek ekkora hangsúlyt.

 9. Ironikus volt a megjegyzésem.

 10. Teljesen korrekt pontok.

  • Szerinted a GTS egy átlagosnál épp hogy csak jobb játék? Az Origins úgyszintén?

   • Origins sajnos igen. A GT-t nem hiszem el.

    • Nem olvasok róla olyan rosszakat, nálunk is 8-cal ment le.

     • Petunia jól értékelte, és ameddig eljutott benne állja is az a 8 pont. 10-15 óra után viszont olyan szinten ismétlődik, hogy szavakba nem tudom önteni. Sajnos a történet se erős. Nagyon szép játék, lehet vele játszogatni, de ellaposodik veszettül.

     • Ezek alapján csak pontosan ugyanolyan, mint a többi AC.

     • Szerintem pont emiatt pontozták le, de nem olvastam még a tesztjüket, kíváncsi vagyok miket emelnek ki.Azzal indokolták anno a kihagyást, hogy ez most sokkal másabb AC lesz, (teljesen átalakul az egész küldetésrendszer, a mellék küldetések olyanok lesznek mint a fő szál meg hasonló) de ennek ellenére elég sok olyan véleményt olvasok mint Oni-é. Pont emiatt szerzem majd be egy akció keretében, egy újabb -csak kicsit másabb- AC nekem nem ér meg premier árat. Igaz a helyszín kétségtelenül telitalálat, ahogy a megvalósítása is. Remélem Kamikaze nagyon élvezi One X-en atomnégyká-n.

     • Oni addig volt lelkes játékos, ameddig ész nélkül csak platinázott. Mostanság, hogy megpróbál a játék miatt játszani, már nem élvezi.