Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

EDGE – a generáció 10 legjobb játéka

A brit EDGE magazin elkészítette saját listáját arról, melyek ezen generáció (melyben a PlayStation 3 is leledzik) legjobb játékai. A fura értékeléseiről ismert lap a következő Top 10-es sorrendet állította fel:[B]10. Call of Duty 4: Modern Warfare9. LittleBigPlanet8. Bayonetta7. Super Street Fighter IV6. Red Dead Redemption5. Grand Theft Auto V4. Portal3. The Last of Us2. Super Mario Galaxy1. Dark Souls[/B]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. 1,3,4,5,6,9,10-zel eggyetértek 😀

 2. Összességében szerintem nem rossz lista. Nyilván van, amit nem tennék rá.

 3. Mondjuk van olyan, ami belefér a top10be felsoroltak közt, de azért a nagyrészével nem értek egyet.

 4. dark souls tökéletes helyen. na de hol van a messz iffekt trilödzsí?

 5. pár név ami simán felkerülhetett volna : Infamous, Batman Arkhem Asylum / City, Metal Gear Solid 4, Mirror’s Edge, L.A Noire, Dead Space…

  • Jaja, MGS4 a maga év játéka címével kevés volt. De LBP az, na az tényleg nagy császárság! :DAmúgy lássuk be, szűk ez a 10 hely.

   • így van! mindenkinek ahogy nekem is más a top 10 játék 🙂 Pl : SSF4… anno a sima SF4 megvolt, hát nem tudom mi a jó benne (félre értés ne essék nekem nagyon nem jött be, pedig a SF2: The world warrior megvolt) , akkor már a mortal kombat 9.

 6. A számozást is feleslegesnek tartom:inkább csak annyi legyen írva ez top 10 játék.Nem hiszem el ,hogy Dark Souls jobb min egy RDR.

  • Pedig jobb. Az 1. mindenképp. A DS2 iránt, így végigvitel után (beleölve 348 órát) vegyesek az érzelmeim, az 1 viszont tényleg dobogós, ha nem is első.

 7. Szerintem helytelen a lista.A NEW Super Mario Bros-nak rajta kellene rajta lennie.

 8. Kettonek helye is van egy ilyen listan.

 9. *Haradaék

 10. Bayonetta n jót mosolyogtam, szerintem helye van a listán és reggelire megeszi a klisés vacak ps3 generációs GoW okat…(nem a ps2 eseket, nyilván) SF 4 is megérdemelt, más kérdés, hogy hány bőrt húztak róla azóta le. Amiért vérzik a szívem, hogy egy Tekken sincs közte, de ha őszinték vagyunk magunkkal Haradék nem igazán durrantottak nagyot ebben a generációban:S A T6 BR túl későn jött ki.

 11. Nálam a generáció legjobbja egyértelműen a The Last of Us.

 12. Kinek,mi…..Ezen listából nálam a The Last of Us……de az a No.1!

 13. Hol a Bioshock?! D:Super Mario? Portal? Ugyanmár… A CoD nálam a top 100-ban nem lenne benne, a GTA pláne. Az összes rész szinte ugyanaz.Miért csúszott le így a Last of Us? o.OHogy csődölnének be… 🙁

 14. bayonetta??? aahahahaaa, na takarodjanak xDDD

 15. Ezeknek muszáj mindig balhézni? Nem megy jól a lap?

 16. TLoU, LBP, SF4 helyett beraknám valamelyik Mass Effectet, a Heavy Raint, meg a Borderlands 2-t. A többivel ha nem is feltétlenül teljesen, de egyet tudok érteni.

 17. BioShock sehol? Helyette Super Mario?Ezek tényleg hülyék.

  • a Galaxy sorozat volt a platform stílus királya az előző genben és úgy tűnik ebben a generációban sem lesz másképp. a listán lévő címek mind forradalmiak voltak, a Bioshock a verhetetlen hangulaton kívül mást nem nagyon hozott az iparnak.

   • Nem is kell minden játéknak forradalmat írnia, csak legyen jó.Nálam a BioShock szikla szilárdan ott van a top 10-ben.Amúgy a Portol milyen forradalmat hozott? A logikán alapuló játékmenet valóban zseniális, de tudtommal ezt meg is tartotta magának, más játékok nem vettek át belőle semmit, akkor hol itt a forradalom?Vagy a LBP, abban mi?Dark Souls: 460 órám van benne, imádom, DE mindennt a Demon’s Souls-tól vett át, hol a forradalom? Ha a Demon’s lenne a listában egy szavam se lenne, az tényleg történelmet csinált a semmi mással össze nem egyeztethető egyedi játékfelépítésével. De hát ugye ez meg nincs benne. Szerintem ez epic fail!De most nagyot kérdezek, a GTA5 milyen forradalmat hozott nekünk? Egy remekül összeállított gengszter szimulátor, pont mint az elődjei, semmi újat nem mutatott fel. Az MMO szerű multiját sem mondanám a generáció legjobbjának.Super Street Fighter IV. Milyen forradalmat hozott a verekedős műfajban? Hmmm? :)Nem kötekedés, de ha már ezzel érveltél akkor gondoltam rákérdezek egy pár játék kapcsán.Jah, Bayonetta. Ufff… Abban én speciel az élvezhető tartalmat (igen, játszottam vele) nem véltem felfedezni, nemhogy a mindent áttörő forradalmat. Gondolom nem én vagyok az egyetlen ember a világon aki már annyiszor játszotta végig a BioShock-ot, hogy megszámolni nem tudja, de nem fér bele a legjobbak közé, mi?

    • A BioShock nálam is alap, akár egy top3-ra is. A Dark Souls jó hogy itt van, de valóban lehetne a Demon’s is. A GTAV abszolút hidegen hagy, tök érdektelen számomra….és bizony a LoU is csak tolódik, mindig van ami jobban érdekel.

    • több platformon többször lenyomtam az első Biosh-t még gamescom-ra is elmentem miatta csak hogy lássam megjelenés előtt, de a 10-es listán lévő játékok jobban megalapozták a jövő játékait, szerintem. Bioshock egy másik listán első lenne ahol csak a hangulat és történet lenne a fő szempont.

    • Tudnal mondani egy nyilt vilagu,akcio TPS-t az elmult generaciobol,ami jobb volt,mint a GTA5 es lehetett is kapni?Nekem csak az RDR ugrik be.

 18. Dark Souls és The Last of Us -t én is betenném a 10-es listámba és még a lenti címeket is a legnagyobb szívvel :Demon’s SoulsMass Effect TrilogyHalf Life 2 Episode 2 ( The Orange Box )Xcom Enemy Unknown ( Enemy Within )

 19. Én a GTAV helyére tennék egy Bioshockot, a Street Fighter helyére egy Mortal Kombatot, és a Bayonetta helyére egy Heavenly Sword-ot… a Dark Soulst meg a TLoU-t meg megcserélném, és egész szimpatikus. ^^

 20. A Batman sorozatról nemis beszélve.

 21. Meh..Street fighter 4 call of duty4, persze a sorozatnak a legjobb résszei, demint a generáció 10 listájában nincs helyük. A Portal, Bayonetta, Littlebigplanet, SMG, megérdemelt helyet foglal el. De holvan az MGS4, Silent Hill Downpur, Castlevania?

 22. korrekt lista, de lehetne akár 20-as is a lista annyi jó játék volt. Mondjuk a Dark Souls-t rühellem de elismerem.

 23. Homokosok! A 10-es tökös lista a következő 9: GTA 4 COMPLETED, GTA V, MAX PAYNE 3, RED DEAD REDEMPTION, U2, U3, GOW3, MORTAL KOMBAT, TLOU, BF3

 24. Portal jó helyen van. Tökéletes játék.Kettes már polcon van, de még vár.

 25. Cod4, RDR, Dark Souls-nak van a helye a top 10-ben.A többi érdekes…

 26. Szerintem nem olyan rossz ez a lista. Van egy-két cím amit hiányolok, de lehet azok csak az én kedvenceim.Darksiders 2Dead IslandDead SpaceCastlevania LoSAssassin’s Creed 2God of War 3

 27. Hazudtam. A lista csak azért tetszik mert van rajta Bayonetta ami a generáció legjobb játéka. A többi meg…

 28. Far Cry 3, Tomb Raider, RAGE, Fallout 3?

 29. Hehe. 😀 Érdekes lista. És még Bayonetta is ott van. :DDe ha távolról nézi az ember és elvonatkoztat, akkor simán lehet jó összeállítás.Úgyis mindenki kapásból tudja mondani a saját top 10 kedvencét. De tényleg ebben a 10-es listában mindenkinek van talán 1 örök kedvenc játéka, ami itt szerepel. Talán pont ezért érdekes, jó lista. 🙂

 30. Végül is nem rossz! A Dark Souls, RDR, GTA V és TLoU stimmel.A többi 6 versenyző nálam ez lenne(sorrend nélkül): BioShock, Dead Space, Skyrim, Dark Souls 2, Demon’s Souls, Alan Wake.

 31. Nagyreszt egyet ertek,nehez a top tizet osszerakni.

 32. Bioshock első rèszèvel nem jàccottak ezek? Vagy Heavy Rain? 6.5.3.2. azokkal egyetértek hogy benne vannak a top 10be…De Bayonetta??? Gow megeszi reggelire…

 33. Ezek közül talán ha három van amivel egyetértek: Red Dead Redemption, GTA V, és a The Last of Us,És amik még:Metal Gear Solid 4Mirror’s EdgeBeyondHeavy RainCOD World at WarHalo Reach

 34. Call of Duty :))))))))))

 35. Jó ez a lista.

 36. Nekem a COD,Bayonetta és a SSF IV szúrja nagyon a szemem.

 37. Minden ilyen lista szubjektív. Ha 10 ember véleménye alapján áll össze, akkor is az – annak a 10 embernek a véleménye. Heavy Rain? GT6? MGS4? CoD4, Bayonetta? …

 38. A lista nagy részével egyetértek, de sehol egy Uncharted, se egy God of War, esetleg Arkham Asylum… azért ezek is hatalmas játékok voltak a generációban.

  • Én azzal értek egyet, hogy ezek mindegyike nagyszerű játék, de hogy a legjobb 10-be mi kerül, más kérdés. A top 10-be mindig nyugodt szívvel beleírható legalább 50 cím, amik egymáshoz képest már nehezen rangsorolhatók. Hogy közülük mi kerül a top 10-be, azt már csak ezredpontok döntik el, ami csak szubjektív élmények és elfogultság alapján történhet, itt a maradék objektivitás is szükségszerűen elveszik az értékelésből.Tehát az EDGE top 10-zel is lehet vitatkozni, de megnyugtató, hogy azért ők is valahonnan a tetejéből merítettek.

 39. Hát kinek mi.

 40. Teljesen jó a lista szerintem 1-2 kivétellel!

 41. Az első három totálisan megérdemelt helyen van, egytől-egyig gyöngyszemek, rengeteg órám van bennük. Még a Red Dead-nek van helye a listán, a többit nem értem/nem szeretem/nem játszottam.

 42. Hát ő, jó.Igazából nem tudok vele vitatkozni nagyon. Mondjuk a Portal helyett a Portal 2 inkább. Az első az nagyon semmilyen volt, csak egy demó.