Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Ecclestone szerint kiszállhat a Renault, ha kitör a botrány

Még mindig nincs semmi konkrétum a Renault botránnyal kapcsolatban, csak azt lehet tudni, hogy az FIA vizsgálódik. Jönnek-mennek kommentek az üggyel kapcsolatban, de az érintettek még igazán nem mondtak semmit az ügyről.Most Bernie Ecclestone nyilatkozott az üggyel kapcsolatban.[i]”Az FIA utánajár annak, hogy Nelson állításai megfelelnek-e a valóságnak. Én nem tudom, hogy igaz vagy sem. Amennyiben igazak, akkor Nelson is bajban lesz. Ha azt mondom neked, hogy rabold ki a bankot és te megteszed, nem mondhatod, hogy ‘Bernie utasítását követem.’ Ez az egész olyan idegen számomra, és nem tudom, hogy mi az igazság.”[/I] – mondta.Ha az FIA valamilyen bizonyítékot talál, továbbítja azonnal az ügyet a Motorsport Világtanács felé. Ha odáig jut az ügy, hogy bebizonyosodnak a vádak és büntetésre kerül sor, a csapatot, vezetőket és a pilótákat is eltilthatják a versenyzéstől, hosszabb-rövidebb időre, függően attól, hogy ki mennyire súlyosan vett ebben részt.Ecclestone elmondta, hogy nem tartja azt sem kizártnak, hogy Piquet bosszúból, amiért év közben kirúgták robbantotta ki az egész ügyet. De amíg ez be nem bizonyosodik, nem vádaskodik.Az F1 vezetője attól tart, ha ez az ügy beigazolódik, a Renault is kiszállhat a Forma1-ből, így év végén akár 3 csapatra is nőhet a távozók száma, ami nem tesz jót a sportnak.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. majd kiderűl mivan

 2. Ez most nagyon kapóra jön hogy beülhessen a ferrariba. (alonso)

 3. Piquet bokájának ütögetését magamra vállalom,de csak akkor,ha a kedvenc fatestápolómmal gyógykezelhetem annak a kis pöcsnek a kacska lábait:)

 4. HA az ugy igaz akkor Alonsoval mi lesz? ot is kitiltjak majd?

 5. Erről beszéltem……(idióta kis köcsög)

 6. Én nekem mind egy nem szeretem a renault-ot, de fura lenne nélkülük egy verseny, és KUBICA hova menne, mondjuk inkább egy új csapathoz

 7. mellesleg volt már itt kérem nagyobb botrány is – McLaren-Ferrari lopásügy – és tkp semmi extra bünti nem lett belőle!

  • Ez igaz. De azért valakit nekiküldeni a falnak, nem csak hogy csalás, de veszélyeztették a pilóta életét, a nézők biztonságát…Szerintem ez sokkal súlyosabb!

   • igen, itt több oldalról is lehet támadni őket. csúnya volt ha igaz volt, de egy pénzbírsággal és jövőre zéró pontokkal móresre lehetne tanítani őket is!

    • Az a baj, ha megbüntetik őket súlyos pénzbírságra, a Renault kivonul, mert válságban nincs erre pénz. Ha meg pontot vesznek el, akkor is kivonul, mert a szponzorok egy nulla pontos csapatnak nem adnak pénzt…. Tehát bukták, ha bebizonyosodik. 🙁

 8. neeeeeeeee!!!nagy kár lenne a Renault-ért… :((((((

 9. Honda, BMW, Toyota (?), Renault (?)…. ajjaj…