Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Ecclestone szerint a McLarent kizárhatják a bajnokságból

Bernie Ecclestone úgy véli a McLaren Mercedes komoly büntetésre számíthat az évadnyitó Ausztrál Nagydíjon történt események miatt. A incidens már mindenki előtt ismert, ám aki csak most kapcsolódott be az idei Fomrula 1-es szezonba, annak javaslom tekintse át [A http://playstationlive.hu/note/1001][B]ezt[/B][/A] és [A http://playstationlive.hu/note/1025][B]ezt[/B][/A] a hírt, hogy pontosan tudja miről is van szó.A Formula 1 mindenható ura, Bernie Ecclestone úgy véli, hogy az április 29-ei rendkívüli ülésen, akár eltiltásos büntetés is születhet, ami annyit jelent, hogy a McLaren Mercedes nem vehet részt egyes futamokon, de annak a veszélye is fenn áll, hogy az egész idei szezonból kizárhatják őket. Ecclestone szerint az, hogy a McLaren szándékosan félrevezette a sportfelügyelőket egyáltalán nem kedvezett a Formula 1-nek, sőt ezzel még saját magukat is komoly morális válságba sodorták. Ám ez még nem minden, van még egy probléma a McLaren számára mégpedig az, hogy visszaesők, azaz nem az április 29-ei ülés lesz az első alkalom, hogy meg kell jelenniük a Motorsport Világtanácsa előtt, ugyanis a testületben még mindig mélyen ül a két évvel ezelőtti kémbotrány ügye, ahol a wokingi gárdát kizárták a konstruktőrök versenyéből és a Formula 1 történetének valaha kiszabott legnagyobb – 100 millió dolláros – pénzbüntetését rótták ki rájuk. A McLaren kétféle büntetést kaphat, vagy kizárják őket (pár versenyről, vagy az egész idényből), vagy egy soha nem látott pénzbüntetést szabnak ki rájuk. Ecclestone szerint két éve már fizettek, plusz ki is zárták őket a gyártók versenyéből, szóval szerinte a wokingi alakulatot a visszaesés miatt egy kicsit keményebben fogják büntetni április 29-én és elképzelhető, hogy több futamos eltiltást fognak kapni. Így egyáltalán nem kizárt, hogy idén néhány futamon csak 18 autót fogunk versenyezni látni.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. monkey:p

 2. Zárják csak ki öket. Legalább nem kéne nézni Hamilton önelégült képét.

 3. ami itt megy az már vitz…. a Brawn csapatot is előveszik újra az autóépítés (lehet) hogy szabálytalan mégis egy index cikk szerint… most akkor hogy a bánatba megy ez az idény egy hónapja ha utólag-előre hol ezt, hol azt az eredményt semmisítik meg?

 4. Sztem se zárják ki őket. Bár amilyen szarok lehet jól is jönne h fejlesszenek XD Pedig nekik szurkolok,de most elvok keseredve:S

 5. az utazó cirkusz cirkusza… kizárás nem lesz, csak ejnyebejnye, meg 1 szép összeg amit rámfordíthatnának.

 6. megérdemlik, óriásit csalódtam a csapatban!a sofőröket sajnálom, remélem lelépnek tőlük…

 7. Remélem kizárják őket 🙂 megérdemlik nagyon utálom ezt a csapatot a fekete sráccal együtt..

 8. Kellet ezt csinálniuk.Megérdemlik.

 9. Azért remélem nem zárják ki őket….

 10. Nem fogják, sok nézőt, pénz veszitene.

 11. Komolyan mondom már a tököm tele van az állandó szarakodással a Forma 1-en belül. Intézzék el a hülyeségeiket maguk, belül. Az zárják ki a Mclaren-t. Persze. A csapat biztos nem generál pénzt/nézettséget a sportnak. Jézusom. Néha mintha nem is értelmes emberek lennének ott. Ecclestone meg…áhhh már nagyon megöregedett.

 12. Biztos nem műbalhézás megy?

 13. dehogy zárják ki

 14. de ez most miért olyan nagy szó, hogy nem mondott igazat? elengedte, nem kellett volna, tévedtek, vagy most mi van?! nem befolyásolta a versenyt, sárga zászlónál volt.

 15. Nem fogják őket kizárni, sem eltiltani. Azok után hogy a kémbotrányt megúszták bénzbírsággal és csapat pont elvétellel, most miért lenne szigorúbb a büntetés….

 16. Ez a kép…Alapvető dolgokon kellene elgondolkodnia az egész vezetésnek, ahelyett, hogy egy szemüveges bohóc magánszámát teszik ki főműsoridőben.Pl. miért csak napokkal a futam után, egy elhibázott döntést követően, véletlenül(!) jöttek rá az egész Hamilton ügyre (főleg úgy, hogy a Toyotának még csak fellebbezési joga sem volt)?Az elmúlt években hány ilyen/hasonló ügy lehetett, most egyszer sikerült rajtakapni valakit, jól szorongassuk meg őket. A Honda rejtett tankjánál is ez volt, a fél mezőny csinálta, mindenki tudott róla, és csak az ő töküket kötötték el.Hogy van az, hogy egy ügyben, egy hónapos különbséggel két ítélet születik?Egy olyan ember, akinek az a dolga, hogy a sport sikeréért feleljen (még ha csörgősipkát meg vízet spriccelő virágot is hord) miért csak szítani tudja a hangulatot?Ezek után nagyon kíváncsi vagyok a diffúzor, meg a kipufógó ügyére, mert jelenleg nagyon úgy néz ki, hogy az egész Merci-téma (az április végi tárgyalással), csak az előbbi kettő tudatos háttérbe szorítása.Mondjuk ha Bernien múlna, akkor jövőre 8 csapatos vb lenne, arany, ezüst, meg bronz érmeket osztanának, úgy, hogy féltávon már győztest lehetne hírdetni.Persze az egész kint az olajmezőkön zajlana, francot se érdekli, hogy olyan országokban legyenek a futamok, ahol már évtizedek óta ez a legnépszerűbb sport. Ki a sivatagba, az 5000 mérföldes amerre-a-szem-ellát-nagy-büdös-semmi közepére.

 17. Jó nagy pénzbüntetés lesz.

 18. Jogos lenne!

 19. legsúlyosabb büntetésként néhány futamos eltiltást tudok elképzelni.(erre volt is példa.. BAR Honda asszem)de addig ne fejleszthessék az autót! :))

  • Igen emlékszem, kb. 4 éve volt, valamit az üzemanyagtank méretével machináltak és ezért kizárták őket pár versenyről.

 20. Nem hinném, hogy a kizárás sorsára jutnak. Pedig nem lenne rossz! : D

 21. Annak ellenére, hogy nem kifejezetten kedvelem a McLarent, nem örülnék a kizárásnak. Vegyék el a konstruktőri pontokat és büntessék meg őket. A csapatot szivassák, ne a pilótákat.

  • Igen, csak itt az a baj, hogy Hamilton is ludas, ugyanis az FIA versenyigazgatója, Charlie Whiting szerint többször is, nyomatékosan megkérdezték Hamiltont, hogy szándékosan engedte-e el Trullit, amire ő csak tagadó választ adott és ragaszkodott ahhoz az állításához, hogy nem lassított és nem engedte el Trullit. Többször is! Én csak egy valakit sajnálok mégpedig Heikki Kovalainent… 🙁

   • Kovalainennek olyan k*rva mindegy. Úgysem tud soha egy versenyt sem befejezni. :))(ok, nem leszek gonosz)

    • Nem megy neki, de mondjuk a McLarennél, Hamilton mellett nem is csodálom. Mondjuk Alonso mellett sem brillírozott, de azt is meg tudom érteni… :DD

     • mennyire szép volt Monzában amikor Fernandoval szinte már senki sem állt szóba a McLarenesek közül ő meg hat-trickkel behúzta a futamot..mit nem adtam volna ha Ő nyeri meg akkor a VB-t.közel volt hozzá.őrült egy év volt az biztos.

     • Nem igazan voltak csapattarsak. Fisichella mellett volt o a Renault-nal.

     • Így van tévedtem… később eszembe jutott, hogy hülyeséget írtam, de hát nem tudjuk módosítani a kommenteket… 😀

    • Ja, idén már összesen ment egy teljes kört… 🙂

   • így van. + engem Hamiltonban a legjobban a mérhetetlen álszentsége zavar. nagyon jó pilótának tartom, de könyörgöm ezt a színházat… (szipogva, meghatódva rákenni mindent az áldozati bárányra)ezt nem kéne erőltetni.egy igazi, (egész eddigi, rasszista megjegyzésekkel zsúfolt karrierjében megerősödött) rafkós kis fekának tűnik az apjával együtt.úgyhogy még a 8 VBcím is összejöhet. 🙂

 22. én sem rajongok különösebben értük, de ez a Forma 1 számára lesz nagyon káros ha tényleg bekövetkezik.

  • Már ez a 20 autó is kevés, de ha kitiltják őket, akkor már csak 18 lesz, ami nagyon nem tesz jót a sportnak. 🙁

   • Miért, a MotoGP-ben hányan vannak? 17-en?De nem is kell, hogy körbeérjenek a pályán. Így is problémát okoznak a lekörözések. Inkább hozzák vissza a 107%-os szabályt, könnyítsék meg az új csapatok bejutását, engedjenek friss vért a Formula 1 vérkeringésébe. Ha ilyen hazug tolvaj banda megbukik, legyen helyette kettő másik.Pusztuljon a férgese.

    • Szerinted csak erről van szó? Hogy tolonganak a milliárdosok, meg a csőd szélén lavírozó autógyárak, hogy hadd ölhessenek bele százmilliókat az egészbe?Pusztuljon a férgese, az addig oké, ott viszont már bajok vannak, ha valaki azt képzeli, hogy akkor csak a McLaren búcsúzna.

     • Tudom, hogy a Formula 1 kerítésének külső falán nem csüngenek fürtökben a milliárdosok, autógyárak, hogy egymást letaposva bejussanak. Ezért kellene valahogy a dolgukat megkönnyíteni, a kedvüket valahogy meghozni, valamilyen úton-módon profittermerővé tenni a csapatokat. De amíg egyes férgek miatt a Formula 1-hez kötnek nagyon negatív jelzőket, pl nekem sem lenne csatlakozni, akármilyen kőgazdag csilliárdos is lennék.És azt is tudom, hogy pusztulna más is, de talán a többiek jobban értékelnék, hogy rész vehetnek.

 23. Én még pezsgőt is bontanék.