EA Sports UFC 4 – augusztus közepén bunyózhatsz

A borítón Israel Adesanya és Jorge Masvidal.

Az Electronic Arts bejelentette, hogy augusztus közepén érkezik az EA Sports UFC 4. Bár egyelőre csak PS4-re készül hivatalosan, a szoftverminősítésekért felelős ESRB PS5-re is értékelte az alkotást, így várhatóan arra is befut majd.

Az előrendelők Tyson Fury és Anthony Joshia boxolókat is megkapják, valamint a “Backyard Customization Pack” és a “Kumite Customization Pack” csomagokat, amelyek extra kozmetikai cuccokat tartalmaznak. Akik az új fejezetet az EA Sports UFC 3-on vagy az EA Sports UFC 2-n keresztül zsebelik be, azok 10 százalék kedvezményt kapnak Bruce Lee és 500 UFC-pont mellett.

Az augusztus 14-én PlayStation 4-re, majd valamikor PlayStation 5-re is érkező sportjáték borítópárosa Israel “The Last Stylebender” Adesanya és Jorge “Gamebred” Masvidal.

3 hozzászólás

Hozzászólás

  1. Az UFC-ben mit keres Joshua és Fury ?! O.o

    • ezzel akarják a FN hívőket kielégíteni…..olyan mintha Kiszel T. naptárat osztogatnának a nyugati aluljáróban. hát köszi 😀

  2. nyomják ezt a szrt, ahelyett hogy meghallgatnák a játékosokat is és csinálnának végre megint egy ütős Fight Night-ot… lesz még idén részükről valami bejelentés?