Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

E3 2020 – lemondták a rendezvényt

Online esemény lehet helyette.

Az ESA hivatalosan is bejelentette, hogy idén elmarad az E3 a koronavírus miatt. A szervezők online alternatívákban gondolkoznak, és azt ígérik, hogy 2021-ben megújulva tér majd vissza az expó.

Az eredeti hír:

Számos orgánum és újságíró – köztük először az Ars Technica – hivatkozik belsős források infóira, miszerint itteni idő szerint ma, délután fél 6-kor a szervezők lemondják az E3 2020-at. Eredetileg már tegnap lefújták volna, de a bejelentés átcsúszott a mai napra.

Jelenleg még nem egyértelmű, hogy mi az oka, de feltételezhető, hogy – ahogyan azt korábban írtuk – a koronavírus gyors terjedése játszik közre, ami miatt több másik rendezvényt és expót is elhalasztottak, itthon és külföldön egyaránt. A szervezésért felelős ESA a Los Angelesben kihirdetett egészségügyi szükségállapot bejelentése után kifejtette, hogy mérlegeli lehetőségeit – nem sokkal ezután azonban a kreatív rendezésért felelős iam8bit is kiszállt.

Geoff Keighley, a The Game Awards alkotója még korábban árulta el, hogy idén nem venne részt az E3-on, pedig az elmúlt években kulcsszerepet játszott szervezésében. A legnagyobb csapás azonban talán az volt a relevanciájából folyamatosan veszítő események, hogy a Sony is kihagyta volna idén, ahogy tavaly is.

Az ESA állítólag azon gondolkozik, hogy online eseményekkel pótolja az expót, bár erről akkor tudunk majd meg többet, ha hivatalosan is megtörténik a bejelentés.

12 hozzászólás

Hozzászólás

 1. Korszerűbb és ésszerűbb. Mármint az online esemény.

 2. A rohadékok, mármint akik ráengették az emberiségre ezt a biológiai fegyvert, hogy gazdasági válságot generáljanak.

  • A gyíkemberek vagy a háttérhatalom?

  • Nem kell ahhoz semmiféle biológiai fegyver, mivel már elég régóta gazdasági világ válság van, eddig le voltál fagyasztva Gusztikám😂 Amúgy meg durván hangzik,de már valaminek történnie kell, hogy kicsit ritkuljunk,mert nagyon undorító egy világ van! Egy dologban bízom, hogy a patkány emberek mennek a levesbe, nem pedig az ártatlan gyerekek!

   • Zoli, a vírus hatása a kereskedelemre, gazdaságra bizony nagyon negatívan hat! Meglehet, hogy nálunk Magyarországon sajnos nem olyan tempóban fejlődünk 2008 óta, mint mondjuk a visegrádi országok és akkor nyugatot nem is vettük számításba!

    • Vágom én ezt, én is érzem mivel 2 éve magamnak dolgozom és kereskedelemben👍 De ettől függetlenül már várható volt, hogy valami történni fog…

 3. Az elmúlt években nem volt akkora jelentősége az új bejelentések tekintetében. A legtöbb nagy címet, hiába tudtuk, h jönni fog, általában tavasszal, külön show keretében leleplezték. Az új konzolokat sem itt mutatták be, a csajokat is eltüntették jó néhány éve, szóval rájuk fér a megújulás.

 4. Cyberpunk jelenjen meg . Addig eljem tul . Mas jatek nem érdekel. Se ez rendezveny . Mar ugy se volt jovoje sajnos. Minden megtudtand mutatni már előadasokba twichen vagy youton. Olcsobb is joval. Szerintem ahogy irtatok elozo cikkbe lehet tavalyi volt az utolso. Nem sok ertelme lenne folytatni

 5. Ez nagyon nem jó dolog mert ha elhúzódik akkor még a SGDQ lemondására vagy elhalasztására is sor kerülhet.