Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

E3 2019 – a Sony kihagyja a jövő évi rendezvényt

A GameInformer magazin jelentése szerint a Sony / PlayStation úgy döntött, évtizedes bevett szokásától eltérően jövőre nem vesz részt és nem tart sajtókonferenciát a 2019-es Electronic Entertainment Expo kiállításon. A nyilatkozatban azt is kijelentik, hogy a szokásos hatalmas játékbemutató-standjuk sem lesz ott a júniusi rendezvényen.A GameInformer azt írja, a Sony Interactive Entertainment “inkább új, innovatív megoldások után néz”, hogy termékeit és szolgáltatásait bemutassa a nagyközönségnek. Ezen tervek része lehet az egyre nagyobb volumenű “PlayStation Experience” rendezvény, mely általában decemberben kerül megrendezésre.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. 2020-ban jön a PS5, ez most már biztos. A megjelenés évében nem fogják kihagyni az E3-at.

 2. “…””inkább új, innovatív megoldások után néz””… Amit ugyanúgy leszarnak majd, mint a Move-ot, 3D-t, VR-t, giroszkópos kontrollert, stb. ! Ezért aztán megéri !”

 3. “A biznisz világában ritka az ilyen KORREKT magatartás! Nem alibiznek, nem mutogatják ugyanazt újravágva, nem csinálnak úgy, mintha a generáció most lenne a csúcsán.Ráadásul mindenki azt várta volna, hogy lerántják a leplet a PS5-ről. Erre még nem állnak készen, amúgy sem kapnának kizárólagos figyelmet. A dolog “”problémás”” része, hogy benne van a pakliban, néhány PS4-re sejtett, vagy még arra beharangozott game átcsusszan az új platformra. Mondjuk tök mindegy, már úgyis elkezdtem gyűjtögetni. Aki meg nem, úgyis hívja a Cofidist vagy a Providentet.”

 4. Remélem ennek ellenére a Death Stranding, Last of Us 2, Ghost of Tsushima megjelenési dátumát azért még előtte megtudjuk!

 5. Pedig vártam hogy majd ott elárulják, hogy mikor jelenik meg a Last of Us 2.

 6. “Skip 2018 PlayStation Experience, skip E3 2019, ez durva! Mikronak nagy lehetőség, hogy E3-at behúzza az Xbox 2-vel!…ha csak Sony febrárban nagyot durrant egy VIP rendezvényen, aminek fedőneve “”5 “” !”

  • A párizsi konferencia is elmaradt idén. Úgy tűnik, tényleg kihozzák jövőre az új masinát.

   • PlayStation Experiencet hol tartják? 🙂

   • 2020 inkább.

    • Elsőre én is azt tippeltem, de már azon sem csodálkoznék, ha jövőre kiadnák.

     • Ha meglépik a jövő évi premiert, a jelen generációs exkluzívok feljavított újra kiadásával le is húzzák a redőnyt a zikboksznál. Még mindig 3x több PS4 megy el. Irreálisnak tűnik elsőre, de az exkluzív játékaik számát, még inkább minőségbeli különbségét nézve, teljesen reális a mostani helyzet. A visszafelé kompatibilitás már csak hab lenne a tortán.

     • 99%, hogy a PS5 vinni fogja a PS4 gammákat és kb. 2%, hogy a PS1/2/3-at. Ha tippelni kéne, akkor az ami most sima PS4-en 1080/30 fps, pro-n 2160/30 fps, az PS5-ön nativ 4K/60 fps lesz. És nem lesz semmi újrakiadás ( max úgy lesz újracsomagolva egy PS4-es God of War, mint az X360-as Bully ).

 7. A Sony most leguggol, hogy később nagyot tudjon ugrani.