Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

E3 2017 – fosztogattak a biztonságiak a bulin

Magyarországon immár mindennapos, hogy a különféle rendezvények / üzletek / helyszínek biztonsági személyzete vegzálja, meglopja, alázza, taszigálja, összeveri, sőt, a Hajógyári sziget korábbi eseményeit ismerve akár a Dunába is dobja az állampolgárokat, úgy tűnik ez stílus, még ha egyszerűbb formában is, de az Amerikai Egyesült Államokban is dívik.A Kotaku videojátékos portál jelentése szerint az E3 2017 rendezvényen Los Angelesben több alkalommal is előfordult, hogy a kihelyezett biztonságiak, esetenként pedig a látogatók éreztek csillapíthatatlan vágyat a különféle anyagi javak eltulajdonítására.- Egy indie fejlesztő pavilonjából laptopot, konzolokat, valamit headseteket vittek el az őrök, amit a biztonsági kamera is megörökített. A tolvajok – stílusosan – a fejlesztők saját hátizsákjában vitték ki a cuccokat.- Egy másik fejlesztőt egy nap alatt kétszer raboltak ki úgy, hogy balhét generáltak a standjukon, és közben ellopták laptopjaikat.- Egy szemtanú szerint valaki pont az egyik biztosító alkalmazott előtt lett rosszul és esett össze, de az őr az ég világon semmit sem tett, hogy segítsen.Összességében elmondható tehát, hogy azok a személyek, akik a látogatók biztonságának érdekében tevékenykedtek a rendezvényen, Amerikában sem állnak mindig a helyzet magaslatán.([A http://kotaku.com/this-year-s-e3-had-some-alarming-security-incidents-1796381584]forrás[/A])

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Pont arra akartam utalni, hogy ha nálunk lenne egy ilyen rendezvény, itt is lenyúlna belőle az őrzéssel megbízott személyzet…

    • Mindenhol ez van. Már csak az a lényeg, hogy megrettenj a szekus kinézetétől. Azok pedig nem épp észlények vagy megbízható emberek. Aki hétvégéken őrizget dolgokat az nem biztos, hogy dolgozik hétköznap.

  2. Biztosan fehérek az elkövetők, a kur*a anyjukat nekik.Mihaszna banda!

  3. Faxa . Parasztok mindenhol vannak … – bőven . 🙁