Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

E3 2015 – mi már tudjuk a bejelentéseket

Félrevezető hírcím, nem véletlenül: június közepén indul az év egyik rangos videojáték rendezvénye, az amerikai [B]E3 2015[/B], és mint minden évben, a videojátékos források már most is jó előre spekulálnak, hogy milyen csemegéket jelentenek be a különböző cégek. Persze, mint minden évben, ezen jóslatok töredéke sem lesz valós, legalábbis nem az E3-ra levetítve……de ez minket most nem érdekel. Okoskodjunk együtt a PS4attitude.com stábjával és lássuk a lehetséges PlayStation 4 címeket![B]Fallout 4[/B]Mindenki arról beszél, hogy a Bethesdának most már tényleg BE KELL jelentenie a világvége-kaland új felvonását. Ideje lenne, úgy kell az open world poszt-apokalipszis, mint egy falat kenyér.[B]God of War 4[/B]Cory Barlog kreatív rendezőként dolgozik valamin, ami egyesek szerint kizárólag csak egy GOW epizód lehet. Nagy lenne a meglepetés, ha egy új hőst hoznának be a barangolós hack’n slash zsánerbe…[B]Horizon[/B]A holland Guerrilla Games évek óta kalapál valami nagy dolgot, ami talán nyitott világos és talán akció-RPG, sőt valami sci-fi fantasy izé. Talán Horizon a címe. Egy biztos: nekik most esedékes a villantás ennyi hallgatás után.[B]Gran Turismo 7[/B]Kazunori Yamauchi és csapata BIZTOSAN fejleszt egy versenyt, ami a menetrend szerinti Gran Tursimo is lehet. Ehhez értenek, nincs mese. 2016-ban meg is jelenhet.[B]Az új Media Molecule játék[/B]Biztosan tudjuk, hogy a Media Molecule évek óta egy vadonatúj PS4 játékon melózik, ami elvileg nem LittleBigPlanet. A Tearaway: Unfolded ez év második felében jön, szóval 2016 tavaszára bevillanthatnak valami frissességet. [B]Az új Quantic Dream játék[/B]David Cage nagyon tolja a fotorealisztikus arcokat PS4-en, szóval ebből játék lesz. Korábbi munkáikból kiindulva valami filmszerű érzelembomba…[B]The Uncharted Trilogy[/B]Túl sokat nem lehet mondani róla: PS4-en is el kell sütni a világ egyik legjobb exkluzív szériáját.[B]Half-Life 3[/B]Hasonlóan az új Fallouthoz, a Half-Life 3 is egy várva várt játék a hardcore playerek részéről évek óta. Talán most végre leleplezik, bár erre az esély kicsi.[B]The Last Guardian[/B]Ha most nem mutatják be az immáron PS4-es játékot, akkor semmikor. Igazából mindegy is, bár lássuk a végeredményt.[B]Agent[/B]A 2009-es E3-on jelentette be még Jack Tretton, hogy a GTA-s Rockstar North csinál egy PlayStation exkluzív szoftvert. Ez az ügynökös Agent, amit, hát, szerintem soha nem készítenek el a rockstarosok. De ne legyen igazam…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Half life 3? Ugyan már 😀

 2. VR szenüvegre is lesz valami szerintem. Talán Capcom ,Square és Kojima valami. Esetleg Last of Us 2 ?

 3. Hát,ha ebből csak a fele igaz,akkor nagy évnek nézünk elébe….:)

 4. Half-Life 3? nem úgy volt, hogy a dagi nem fejleszt PS-re? bár inkább legyen így, várom szeretettel!!

 5. Az EA szinte biztos, hogy bemutatja a Mass Effect legújabb felvonását, az E3 legjobban várt játéka. Nagy csalódás lesz számomra ha mégsem. A Fallout 4 és a The Elder Scrolls VI szerintem minkettő esélyes én úgy látom, főleg a F4 mert már rég nem hallatott magáról a franchise. A Half Life 3 elképesztően jó lenne. Az Episode Two nekem nagyon bejött, hihetetlenül jól elkapták a hangulatot.A Doom, Deus Ex Mankind Divided, Mirror’s Edge 100% be lesznek mutatva, ez már nem téma.

 6. Egy Fallout 4 az valóban Króm lenne. 😀

 7. GRAN TURISMO 7 KELL!!!! Kinyírom Kazt, ha nem villant valamit. :)KELL KELL KELL KELL!HorizonReméljük végre lehull a lepel, mert már kezd unalmas lenni. 🙂 Meg azt is remélem, hogy végre érzem rajtuk, hogy odatették magukat. Media MoleculeHmmm… várjuk mit álmodtak meg.LBP csak multiban volt élvezetes, egyedül sajnos hamar unalmas lett így mivel mostanság elég nehéz összehozni egy-egy közös játékot lemondtam róla. Van más amire költhetek.Quantic DreamVárjuk mi pattant most ki az agyukból. Beyond nagyon ott volt, de hát minőségre náluk nem igen van panasz. Már már Kojima szinten vannak. Érdeklődve várja a világ, mit villantanak.The Uncharted TrilogyÖrömmel várnám. Főleg a szokásos beépített fotómóddal.Valamiért az elsőt szeretném a leginkább újrajátszani. 🙂 The Last GuardianEgy nagy kedvencből, már már mostohagyerek lett a Sonynál.Remélem nem úgy kerül a piacra, hogy adjuk ki ahogy van, csak szabaduljunk már meg tőle.AgentEzt még várjuk? 🙂 Fallout, God of War, Half-Life, nem vonz.

 8. Egy God of War IV bejelentés 100% , hogy lesz ! Másra nem vennék mérget, még a remasterelt Unchartedre sem, pedig reménykedek benne.

 9. “Bioshock “”akármi”” ps4-re és én jó vagyok. Legyen az remastered vagy új rész, csak jöjjön!!”

 10. Ezek közül csak a GoW 4 és az új QD játék hozna lázba. Remélem, tényleg lesz ezekről bejelentés, videó.

 11. ha lesz Fallout 4 akkor nálam minden teljesült, persze egy HL3-nak még jobban örülnék de hamarabb megy tönkre a facebook.

 12. Az Agentet 2007-ben jelentették be ha jól tudom.

 13. Az Agent az a The Last Guardian nyugati verziója, felesleges várni.GoW 4 sem kéne szerintem, egy új hős, az ókori Egyiptomban elég jó lenne, ez az időszak úgysincs pörgetve mostanában.GT7 kell, anélkül rettenetesen szomorú leszek, ahogy a Guerilla új játéka(i) mutogatása nélkül is.

 14. Uccsó három kizart.

 15. Egyébként egy Skyrim Remasterednek is örülnék. 😀

 16. Fallout 4-nek nagyon tudnék örülni!

 17. Én a Half-Life 2 Episode 3-at várom xD

 18. Én egy új Elder Scrolls várok, bár még talán korai. Korai? 2011 után már lassan ideje lenne, még akkor is, ha közben jött az Online.Egy új LBP is jó lenne, egy normális, mert a harmadik rész állítólag gagyi.És persze Rambo: The Video Game 2, vagy az első résznek a PS4 Remastered HD Game of the Year Editionje. 😀

 19. Nem mindegy melyik játékhoz kapunk CGI trailert, minimális – vagy nulla játékmenettel, ha úgy is tudjuk, hogy valami készül?

 20. Új God of War-t várok a leginkább!

 21. f4 !

 22. én half life 4-re vágyok

 23. Ha lesz GT7, GOW4 és U4 villantás én már meg vagyok :))

 24. Az Agent-nek marhára örülnék, ha végre megvalósulna, rengeteg lehetőség van a témában. Uncharted remaster akkor lenne igazán fasza, ha mellécsapnák a Golden Abyss-t, úgy biztosan venném.

 25. na vartam mikor jon az elso E3-as hir 🙂