Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

E3 2012 – tagadnak a konzolgyártók

Délelőtt több videojátékos hírportálom, itt a PSC-n központi hír volt az MCV “tutibiztos” pletykája, miszerint a Sony és a Microsoft az E3 2012 kiállításon leplezi le/jeleni be következő asztali konzolját. Nyugati források azonnal hivatalosan is megkeresték a kiadókat, mit fűznek a pletykához. Most délutánra befutottak a válaszok.- Microsoft: “A Microsoft nem fűz kommentárt pletykákhoz!”- Sony: “Nem is tudjuk, miről van szó!”

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Hát már hogy is tudná a Sony…egyértelmű 😀

 2. “””Nem is tudjuk, miről van szó!”” XD”

 3. Ehhez szerintem sem kell mit hozzá fűzni!A válaszok 1értelműek!Mivel a nagy címek már lecsengtek ezen a konzol generáción,egy értelmű,hogy jön a váltás,mind 2 részről!!!!!

 4. a the last of us biztosan ps3 ra jelenik meg? mert ha igen, nem hinném hogy a naughty dog kiadna egy játékot az új vas megjelenése előtt. szóval ha a LastofUs még a 3masra jön akkor szerintem nem lesz még ps 4. de ha jön a következő generáció akkor lehet hogy az ND húzócímnek szánja. remélem értitek mit akarok mondani.

 5. Én annak örülnék ha a kettőt összegyúrnék és egyesítenék az erejüket playbox néven:)

 6. ez mekkora baromsag. persze, majd lelovik a poent honapokkal az e3 elott.

 7. hallottam egy (általam kitalált) pletykát:IDÉN NEM LESZ ÚJ ASZTALI KONZOL!

 8. Uhh,majd kiderül,én úgy izgulok……Most akkor mi lesz?Lesz? Nem lesz?Nem mindegy?

 9. “A Sony válasza a pletykára: “”Cak kici beszélni ángol, nem érteni. Ámerikai újszágírónak lenni szép nágy fászá.”””

 10. jelentsék be most, adják ki jövőre rá pedig 2-3 év múlva jön a slim és addigra már a hibák is ki vannak köszörülve úgy hogy felőlem jöhet akár már holnap is én meg majd megveszem 2-3 év múlva 😀

  • Ebben neked van igazad! :)Csak sajnos, amint bejelentik a PS3-as megjelenések csökkenni fognak…Gondolom jövő őszre vagy azt következő évre fog jönni a PS4…. aztán, ahogyan írtad még 2 év és lesz Slim, hiba javítás, és egyáltalán játék. 😀

 11. Mondhatják azt is mi az a E3? DE ha bejelenti a sony akkkor adják ki egy év múlva és 2 év múlva lemegy az ára

 12. Új konzol? Nem, azok nem mi voltunk.

 13. Idén bejelentik oké, akkor innen még 2-3 év a tényleges megjelenés és onnan még megint 2-3 év, hogy legyen rá egy normális, a konzolt igazán kihasználó játék.A Killzone 2-t meddig is fejlesztették ? 4-5 évig ?

  • Igen, de ez a PS3 bonyolult felépítésének is volt köszönhető, vagyis, a kezdetben való nehéz programozhatóságának! Nem biztos, hogy a PS4 folytatni akarja ezt a vonalat, és ha PC-sebb lesz, akkor viszonylag könnyen programozható is lesz!

 14. “A Microsoft akkor hazudik amikor csak tud, valószínűleg ők mutatnak valamit az XBOX 720-asból. ((Na meg nem is tagadták le…)A SONY pedig szintén, de nem hinném, hogy egy időben lesz most a 2 bejelentés.Ráadás minél később jön a PS4 én csak jobban örülök neki, mert még rengeteg lehetőség van a Hármasban is.Bár 14-re szerintem már jönni fog a PS4 is…Jaj, remélem az új generációban inkább a memóriát fogják a játékoknál frissíteni, nem pedig megint egy olyan grafikát bevágni ami miatt az új generációnál is “”spórolni”” kell valamin. Pl. a játék memóriáján…Mindegy, végül is tudom, hogy a grafika lesz ismét a nagy “”előre lépés”” és minden marad így…”

 15. Kedden kezdődik a ces, több innovatív bejelentéssel, remélem a Sony is mutat valamit, ami előremutató, most talán nem a konzolváltás lenne a legfontosabb. Mindenesetre a koreaiak készülnek.

 16. Váratlan tiltakozások, de meglepő!

 17. meglepőbb lett volna ha azt mondják,valóban leleplezik.

 18. Persze, hogy tagadják. Hiszen ha kiderülne, hogy készül a következő, az embereknek elmenne a kedvük a mostanitól, így újabb PS3 vásárlóktól esnének el, és a viszonylag újdonsült PS3 tulajokat is sikerülne kiábrándítani.

 19. Attól hogy bejelentik még simán lehet hogy 2013 végén jön csak ki. Addigra már tényleg jöhet az újabb vas 🙂 2 év múlva már nem fog tudni lépést tartani a pc-kkel a grafika.

 20. Persze nem tudnak semmit…………..

 21. Én még vagyí 3 évig nem szeretnék uj konzolt venni.

  • Én sem fogok legalább 3 évig venni. De ha a mostani generációt nézzük, akkor már idén ki kéne adniuk valamilyen nextgen konzolt, hogy mire 3 év mulva tervezem megvenni, úgy működjön ahogy kell, és ne legyen gyári hibás.

 22. Hát persze hogy nem! Netán valaki másra számított?Látván, hogy milyen erős játékfelhozatal lesz 2012ben is, egyenlőre nem aggódom, hogy új konzol kellene venni. Bőven van még mit pótolni (Meg lesz is!)

 23. Hazudnak mint a vízfolyás pont mint a leteshop. XD

 24. hát ez a sony duma tényleg aranyos lehet azt se tudják mijaza a ps3

 25. a bejelentés, még nem feltétlenül jelentené azt, hogy idén megjelenik, akár 2013-2014 környékére is mondhatják.

 26. Ami gyanús az már az!

 27. ráér még

 28. 1. Még ha igaz is, persze hogy tagadnák.2. Mégha kamu is, az MCV (korábban sose hallotta, persze nem csoda, Egyesült Királyság beli dologról van szó) jól járt, mert mindenhol minimum 2szer voltak címlapon, 1.ször azért mert ők állították, 2.szor azért mert rájuk hivatkozva írták meg mindenhol hogy kamu amit mondtak.Ergo: MCV jól járt, Sony-t Microsoft-ot meg nem hiszem, hogy különösebben érdekelné :)(u.i.:Sony úgyis mindig mindent tagad:) )

 29. Erre számítottam :DSztem még korai lenne :DMajd egy év múlva lesz sztem igazán esélyes.

 30. Mivan ? Ki mi én? Biztos nem . Kb ilyen lehetett a tagadás XD nem tom mit fognak fejleszteni . Csak ne jöjjön hamar ps3 pont jo 😀

 31. ilyenkor ez a sablon minta… tipikus válaszok 😀

  • Misi barátom, ez terelés mindkét cégtől, ami szerintem azt jelenti, hogy leleplezés lesz az idei E3-mon! Ha nem lenne az, akkor egyértelműen tagadhatták volna, a hírt, vagy pletykát! Szerintem itt is az ideje, egy következő generációnak! Hadd ne indokoljam miért!

 32. Hova adnának már ki új konzolokat? Ez teljesen ellentmondana az ésszerű üzletpolitikának. Még mindig kelnek el PS3-ak és gondolom X360-ok is tehát semmi értelme nincs még új konzolt kiadniuk.

 33. Lesz.rom az új gépeket! Majd ha olcsóbbak lesznek, és TÉNYLEGESEN NEXT GEN EPIC játékot készítenek rájuk, akkor elgondolkozom, hogy talán…….

 34. Szebb játékok a mostaniaknál nagyon senki ne várjon. Ugathat itt a DICE, meg az Epic, hogy majd ők szebb játékokat fognak csinálni az új konzolokkal. Szebb játékhoz több grafikus kell, több grafikushoz több pénz kell, amit egy kiadó se fog finanszírozni.

 35. “Mindenféle (még “”100%osan biztos””) pletykára ez a reakciójuk.Majd csak ott fog kiderülni.”

 36. Holnap megyek a platinumba a ps5ömért csak nekem csak most, kapok mellé tesztelésre egy uncharted 5-öt is!!

 37. szerintem közösen kiadnak egy konzolt és leverik a wii u-t és a nintendot! 😀

 38. “Ez a “”Nem is tudjuk, miről van szó!”” aranyos :D”

 39. A MS nem tagad, nem is cáfol… tehát igaz.Sony meg szerintem kivár a MS-ra. Ha az MS villant akkor a Sony is.Szerintem kétféle konferenciára készülnek.

 40. “Ide is leírom, hogy ez a rinya, hogy “”felesleges új konzol”” meg ilyen dolgok feleslegesek. Ha most kiadják nem vagy köteles megjelenés napján megvenni vagy úgy érzed? nem fogsz azért díjat kapni mert neked az első napon megvan a géped. ráadásul, úgyis ott lesznek a selejtek mint annó a ps3 első szériája.”

  • Ha valamire való konzolos vagy, akkor az első napon vágysz az új gépre, és most pont egy 100 rongy körüli konzolvásárlás hiányzna nekem, és lehet még keveset írtam 🙂

 41. Részemről ráérne még a megjelenéssel az új konzolgeneráció. Van még kraft a mostaniakban is. Persze a jelen gépek játékpiaca sem halna meg egyből szerintem.

 42. Be is baszna. 😀

 43. Ezek szerint nem asztali konzol lesz, hanem fali konzol. Ohhh máj gááááád!!!!!!

 44. Akkora baromság új konzolt kiadni. Maradjon még a PS3, most indult be igazán!!! 2-3 év még kéne

 45. Persze:DDDÚgy mint a Vita esetében, ott se tudtak semmit de már a játékokat tesztelgették a hátsó szobában:D