Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

E3 2009 – ők itt a legjobbak!

[8980]A Kotaku [A http://kotaku.com/5300689/game-critics-announce-the-official-best-of-e3]egy mai cikkében[/A] hozza le a 2009-es E3 kritikusok által legjobbnak ítélt játékainak listáját.A [I]Game Critics Award[/I] nevű díjnál különböző online és offline videojátékos magazinok szerkesztői szavaznak, összesen 29-en. Itt nevesítve olyan médiára kell gondolni, mint pl. a 1UP, az IGN vagy maga a Kotaku.[B]A show legjobbja[/B]:Uncharted 2: Among Thieves(Naughty Dog/Sony Computer Entertainment America – PlayStation 3)[B]A legeredetibb játék[/B]:Scribblenauts(5TH Cell/Warner Bros Interactive Entertainment – Nintendo DS)[B]A legjobb konzoljáték[/B]:Uncharted 2: Among Thieves(Naughty Dog/Sony Computer Entertainment America – PlayStation 3)[B]A legjobb PC játék[/B]:Star Wars: The Old Republic(BioWare Austin/LucasArts)[B]A legjobb hordozható játék[/B]:Scribblenauts(5TH Cell/Warner Bros Interactive Entertainment – Nintendo DS)[B]A legjobb hardver/periféria[/B]”Project Natal”(Microsoft – Xbox 360)[B]A legjobb akciójáték[/B]:Modern Warfare 2(Infinity Ward/Activision – PlayStation 3, Xbox 360, PC)[B]A legjobb akció-kaland[/B]:Uncharted 2: Among Thieves(Naughty Dog/Sony Computer Entertainment America – PlayStation 3)[B]A legjobb RPG[/B]:Mass Effect 2(BioWare/Electronic Arts – Xbox 360, PC)[B]A legjobb versenyjáték[/B]:Split/Second(Black Rock/Disney Interactive Studios – PlayStation 3, Xbox 360, PC)[B]A legjobb sportjáték[/B]:Fight Night Round 4(EA Canada/EA Sports – PlayStation 3, Xbox 360)[B]A legjobb verekedős játék[/B]:Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All-Stars(Eighting/Capcom – Nintendo Wii)[B]A legjobb stratégiai játék[/B]:Supreme Commander 2(Gas Powered Games/Square-Enix – Xbox 360, PC)[B]A legjobb casual/logiai játék[/B]:DJ Hero(Freestyle/Red Octane/Activision – PlayStation 3, Xbox 360, Wii)[B]A legjobb online multiplayer[/B]:Left 4 Dead 2(Valve/EAP – Xbox 360, PC)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Már akinek ezek…

 2. U2,de nagyon:) nem rossz lista, de nekem valami nem stimmel benne! 🙁

 3. Uncharted2 szemmel láthatóan tarolt. 😀

 4. Azért én hiányoltam a Lords of Shadow-t is. Nálam az is vitt pálmát bár tény, hogy túl sok infó és mozgókép anyag nem jelent meg belőle sajna.

 5. Uncharted 2, Star Wars: The Old Republic ez a 2 fog érdekelni a többi számomra felejtős 🙂

 6. 2 kérdésre is válaszolnék az elhongzottakhoz:-GT5 azért nem volt ott mert már a 2008-as E3-on nyert sokmindent és ilyenkor a köv évben már nem adhatnak díjat neki.-A Natal igen is létezik bármit gondolunk róla, ha rendesen figyeltétek az E3-at (sokan nem, mert mondjátok hogy nem is demózták) volt kint rendesen élőben róla prezentáció. Bár legjobb hardvernek tényleg nem választanám meg mivel elég sok a gyngesége, meg a felhasználási területe is elég jukasnak tűnik. Pl a Négerek kezét nem is érzékeli…. hehe.

 7. Szerintem az Uncharted nagyon messze elmarad a GOW 3 és a FFXIII mögött. A GOW és a FF a csillagos égbolton van az Uncharted meg a föld mélyén. Bocs a kritikáért akinek nem tetszett.

 8. Uncharted 2 üt. A legjobb. Gyűjteni kellene rá a pénzt, már most.

 9. Uncharted pOwaaa xD

 10. Ez az, pont a Sony 2 legnagyobb címe maradt ki: GT5 (ill. psp-s gt) + GOW3.

 11. Bizonyos helyeken fura a lista. Natalhoz tényleg nem volt semmi csak prezentáció, a Sony mozgásos cuccával meg demóztak. Mintha egy CGI intro alapján értékelnének egy játékot. God of War 3 teljesen kifelejtődött… Na mindegy.

 12. A Natal mint a legjobb periféria.Ez röhej! Még rendes prezentációja se volt, csak két videó ami akár kamu is lehetett + pár gyerekes baromság.

 13. uncharted tuti.

 14. az Uncharted 2 szépen aratott. Látszik valami távol keletiek dobták össze a listát: legjobb verekedős játék: Tatsunko VS Capcom micsoda?

 15. Reálisnak tűnik!

 16. Naughty dog mindent vitt…megérdemlik..

 17. Az uncharted 2 sok dijat bezsebelt de meg is erdemli!

 18. A Star Wars: The Old Republic-ból volt játszható demó? Mert ha nem, akkor nem értem, hogy egy renderelt trailer-rel hogy kaphat egyáltalán jelölést? Jó, jó, frankón nézett ki meg minden, de az akkor is csak egy vid.

 19. Uncharted 2 szépen aratott .. 🙂

 20. FNR4 yeah!

 21. Megérdemli az U2.

 22. A legjobb versenyjáték:Split/Second(Black Rock/Disney Interactive Studios – PlayStation 3, Xbox 360, PC)O_oÉn igazán nem értek a tütüs játékokhoz, de ez nekem kicsit fura…

  • Ez tényleg fura, mert jön a GT5 meg a Forza is, de lehet, hogy őket szimulátor katregoriába sorolták, de akkor, hol az E3 legjobb szimulátora? Természetesen GT5:)A Mass Effect kellene, de ezért nem veszek még 1 konzolt… PS-re nincs valami Sci-fi RPG?

  • EZT nemtom ki találta ki de……………………………………………………

  • nem fura az, nézz meg róla gameplay videókat – eszméletlen lesz, a Burnout elmegy a rákbaén amivel tudok egyetértek a listán, egyedül annak örültem volna jobban, ha a legjobb online játék kategóriájában a MAG nyer

 23. Nagy Gratula a Naughty Dog -nak, mert biztos vagyok benne, hogy egy kimagasló minőségű játékot fognak nekünk szállítani ősszel!

 24. Assassin Creed?

 25. Azér elég fura hogy az Uncharted 2 mindent vitt és a GoW 3 semmit nem kapott meg az is hogy a CoD 6 is csak egyet kapott.

 26. de mine nyomik szavazhattak, h fel se került a listára a GoW 3

 27. Hát azért fura,hogy a GOW3-kimaradt.

 28. Nekem a gametrailers díjai jobban bejöttek (mert ott mindenhol a God of War nyert :D)