Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Dying Light: The Following – használja a PS4 CPU 7. magját is

Fejlesztője, a Techland bejelentése szerint a tavaly debütált Dying Light című PS4-es akciójáték új verziója, a [B]Dying Light: The Following[/B] használja majd a PlayStation 4 nemrég elérhetővé tett “titkos” erőforrását, a 7. CPU magot. Tymon Smektala producer azt mondja, az eredetileg 6 magra optimalizált játék a friss kódnál jelentős teljesítménynövekedést mutat majd a felszabadított core-nak hála.Megjelenés februárban.[YOUTUBE]GXCbKiX7lnA[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. 12-én újra a lecsóba csapok :)!!!

 2. Nagyon jó hír.Gyönyörű a játék.

 3. pedig mennyit töprenghettek rajta .

  • na ezt sem ide akartam

   • Én is csak éjjel nyomtam haverral, 5.1es fülessel, de valahogy mivel nem anyagozom, az a húdenagy beleélés elmarad :)Amúgy egyedül sokkal parásabb a játék, coopban kicsit már mókamiki az egész.Már éjszaka is úgy mászkálok az utcán, mint ha én lennék a jani a nyócból 😀

    • Ez Binder úrnak ment 🙂

    • Az anyagozas resze meg…sztem ez inkabb termeszet fuggvenye…en az Alient is igy toltam vegig…mármint az Isolationt…43 ora volt a sztori…Bar a Colonial Marines-t is letoltuk 5x 2-en es 4-en is …es élveztük!!!Pedig azt brutálisan lehúzták…

     • Én a szellemes, meg a nagyon sötét dolgokat nem bírom, de ezek a zombik már a csapból is folynak, szóval sikerült elérniük, hogy immunis legyek rájuk :DA CM és Alien kiesik, mert gyerekkoromban sikerült megnéznem az első 2 részt, mondhatni nagy hatással voltak rám 🙂

     • Én is imádom ezt a zombis témát, de a hangulaott te teremted meg…és ha megfelelően komolyan tudod venni, akkor beránt…Pedig az Alien Isolation brutálisan hangulatos…fantasztikus grafikával és légkörrel, brutális hangokkal és zenével…minden eredeti. Örök favorit…

 4. Röviden, tömören igen! 😀

 5. Bánom is én csak tolhassam fossá. YÁÁÁÁÁÁ

 6. Amúgy vicces ez hogy egy év után a játék kap grafikai ráncfelvarrást…meg egy ekkora mapot…persze nem tartom rossz dolognak…sőt…pont ellenkezőleg…Crew esetében is most jött egy év után a grafikai tuning.Más fejlesztő gond nélkül kiadná új játékként. Gondoljatok csak az NFS_re, ami volt hogy évete 2 részt is kitermelt…de évente egy az már menetrendszerű volt…xD

 7. Meg a másik, hogy manapság már sok játéknál a jellemző az, hogy az alapjáték vagy már eleve tartalmazza a DLC_t csak kivágták…vagy később kapja, de akkor azt mindenki megkapja, így te a kóddal csak aktiválod…ezért már nem indokolt hogy lemezre kerüljön.DriveClub és a CREW is így hasít…látod is az autókat és motorokat, csak lakat alatt vannak. :)Crew anyiból jó, hogy ott ki tudod próbálni, azaz el tudod vinni a DLC tartalmakat (autók, motorok) is egy pár próbakörre. :)Szal lehet ezt értelmesen is csinálni.

 8. ez kőkemény 60 fps, csak ez nem a ps4 verzió, ez a trailer már nem mostani.ettől függetlenül lehet 60 fps, de sztem nem lesz, hiába az a plusz mag, sztem azt inkább arra fordítják, h stabil legyen.

  • Ha az alap kiadást nem tudták 60 fps-el megoldani akkor a feljavítottat még annyira se. Az a plusz 1 mag annyit nem ad, legalábbis szerintem.

   • én sem mondtam, h 60 fps lesz, viszont a videó az az.sztem textúra árnyék fényeffekteken meg talán az élsimításon javítanak, meg stabilabb 30 fps lesz. viszont régen volt még hír arról, h 60 fps lesz és lehet, h nem sok kellett volna hozzá, csak akkor nem lett volna stabil, így zárolták 30-ra stabilitás érdekében, lehetséges, h most elegendő lesz az a plusz mag.örülnék a 60 fpsnek de sztem az 30 lesz, meg legyenek a lemezen a tartalmak!

    • Azt én is bírom amikor kiadják a GOTY-t (vagy aminek nevezik) ugyanúgy alap lemezzel és mellé raknak pár kódot. :))Van az úgy, hogy nem elég az 50 GB (Dragon Age, BF4 stb) az összes tartalomnak, de akkor már inkább 2 blu-ray lemez mint a töltögetés. Meg aki csere-bere bizniszben van annak is nagy hátrány az ilyen megoldás.

 9. Lesz még itt finomság…mi alapból HARD-opn toltuk végig de úgy látom váltunk Nightmare-re…:Dhttps://youtu.be/4xovkbcre3M

 10. Na és mit szóltok az új trailerhez?Az a temető éjszaka egy csodálatos látványosságnak tűnik 🙂

  • Jónak tűnik, el is gondolkodtam a SP megvételén.

   • Ez a SP megéri az árát! Borzak Horde, Cruise and Cargo, The Following, pár ruha, meg ki tudja még mi van benne 🙂

    • Borzak Horde, Cruise and Cargo… fogalmam sincs, hogy milyen DLC-k ezek. 🙂

     • A Cuisine & Cargo DLC kizárólag a Season Pass keretein belül szerezhető be, külön nem is kerül árusításra, és hivatalosan holnaptól lesz elérhető minden platformra. A pakk két hardcore küldetést tartalmaz, amiknek a keretein belül egy-egy épületet kell felfedezni, melyek a fertőzés első napjától kezdve el vannak zárva a külvilágtól.Ezt követi majd márciusban az Ultimate Survivor Bundle, ami három különleges ruhát, négy fegyver tervrajzot tartalmaz. Végül májusban fut be a Bozak Horde, ami egy új térképet (Harran stadion) és egy új játékmódot szállít, amik játszhatóak lesznek mind single player, mind pedig multiplayer módban. Afféle horda módról van szó, hiszen a stadionban folyamatosan erősödő zombik hullámaival kell megküzdenünk egyedül, vagy barátokkal vállvetve.

  • Mit szónánk…hát imádjuk…:D

 11. Friss Exploration trailer:https://youtu.be/_9ZZQTgh8Iw

 12. Egy régi/új összehasonlító videóval lenne értelme ennek a hírnek.

  • Nyilván ahhoz fog kelleni az alvó mag, hogy a nagyobb terepen a több zombit ugyanolyan minőségben meg tudja jeleníteni a vas, mint ahogyan az alapjátékban is teszi.Nem kell ezt a hírt ennyire túlbonyolítani, nem hiszem, hogy emiatt szebb / gyorsabb lesz a játék.

   • Ha nem lesz szebb akkor miről beszélünk? 🙂 Enhanced kiadás, csak nem ugyanolyan lesz. Az meg biztos, hogy a The Following kiegszítő területe nagyobb lesz mint Slums városa? Nem tudom, csak kérdem.Egyébiránt ne felejtsük el, hogy egy proci mag teljesítménye 1.6 GHZ (a wiki szerint ezt növelhetik még, de nyilván nem számottevő mértékben) ami nem túl acélos, szóval egy magocskától tényleg nem lehet túl nagy minőségbeli ugrást várni.Az új generációs konzolok achilles sarkának tartják a processzorteljesítményt, legalábbis elég sok helyen olvastam erről.

    • Most megnéztem a fenti videót, nekem 60 FPS-nek tűnik az a játékmenet.

     • A videó lehet 60fps, de a ps4 verza tuti nem lesz annyi.Nekem olyan emlékeim vannak a jatékról, hogy most bizonyos helyeken popup-ol a játék, amit anno nem láttam (vagy csak nem emlékszem). Gondoltam magamban biztosan a framerate miatt butítottak kicsit, de lehet csak túlettem magam hurkával és amiatt képzelődöm ilyeneket :)A lényeg, hogy gondolom stabilabb frametate, kevesebb popup és több zombi lesz az 1 éves tuningolás eredménye.

     • “Meglátjuk. Mindenesetre addig megtartom a játékot. Mikor jön ez a “”tuning””?”

     • 09.febr

     • Köszi.

     • De a tuning csak az Enhanced Edition-t érinti, ezt ugye tudod? Tehát hiába van meg az alapjátékod, nem kapsz hozzá patch-et.Vagy ha nem így van akkor én csúnyán félre értettem valamit, de fórumokon is volt szó erről.

     • Ha neked enhanced van, nekem sima és együtt coopolunk, akkor lényegében nem ugyanazt látjuk?Ez így azért kicsit erős lenne…

     • Továbbmegyek.Egyik enhanced, másik nem, akkor gondolom az enhanced verziószáma nagyobb, az aktuális verzió meg kell az online szegmenshez.Leegyszerűsítve: aki nem veszi meg a Following DLC-t, az nem lehet online?

     • Ez stimmel, de azt sem írja, hogy ha nem veszel SP-t és/vagy DLC-t, akkor nem lesz Enhanced sem.

     • Nekem az jön le a képből, hogy a Thr Following DLC nélkül nincsen tuning patch sem. Amúgy 20 dodó volt (most már 30dodó) a Season Pass. Szerencsére sikerült még 20ért bezsákolni.

     • A Crew-nál is ezen agódott mindenki…nyugalom…mindenki megkapja a grafikai frissitést…hiszen az a játék egészét érinti…nem csak a külteres map lesz szebb!

     • Én egy nyugodt szízünpessz tulaj vagyok 🙂

     • Akárcsak én. :)Én is lecsaptam rá még Dec 8 előtt…:)

     • Egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyesmit esetlegesen meglépjenek.Még egy Activision-től, vagy egy EA-től is túl erős lenne.

     • Azt az infót találtam, hogy a patch ingyenes lesz, csak a kép kicsit félreértelmezhetőre sikerült.

     • Miért ne lehetne, de a grafikai tuningot csak az enhanced kiadás kapja meg, legalábbis nekem eddig ez jött le.De ha tévedek akkor remélem kijavít valaki mindjárt. (örülnék neki, mert nekem is van alap verzióm)

     • “Ott van, ha alapod is van, season pass-szal vagy anélkül, mindkét esetben megkapod ! “”Receive your free Enhancements update “””

     • Fasza, nem vettem észre.

     • Ilyesmit én sem vettem észre, ellenben voltak már csukott ajtón átrohanó zombik.Még ennél is jobb volt, amikor 3 zombi szaladt felém az utcán, már ráfeszültem az ütésre, de előttem úgy 1-2 méterre köddé váltak.

     • Ilyen velünk múlt szombaton történt az egyik raktár előtt.

     • Sajnos ezt igazolhatom még videóval is, hogy az alapjáték úgy popup-olt, mint az atom. :/ Van egy hely, ahol a növényzet el-vissza lépegetve jelenik meg majd tűnik el, és ez csak pár méterre előttem.

     • Az nem rémlik, hogy régebben is popupolt ugyanaz a hely?Tudom ez már nagyon összeesküvés gyanús 🙂

     • A nagy híd alatt rákász falunál volt, persze ettől még lehetett mindenhol csak jól eltudták simítani. Na majd most az nagy update után vissza megyek és letesztelem. :)Már csak a grain effekt tűnhetne már el vagy kikapcsolhatóvá tehetnék.

     • Én máshol láttam hasonlót. Legközelebb tuti rögzítem.

 13. és ezt növekedést miben lehet majd észrevenni ?

 14. Az alapjáték storyja maga a dögunalom, a zsír atmoszféra menti meg az egész játékot.

 15. Azt hiszem ez lesz a harmadik ps4 játékom.

 16. Azt lenne jó tudni, h a lemezen lesznek e a tartalmak vagy sem, nem szeretnék egy letöltő kódot látni benne mert akkor inkább kihagyom.

 17. Amikor megjelent egy kicsit sem érdekelt, de az új PS4-es videókat nézegetve elégedetten bólogattam. Megjegyeztem pár ismerősnek is, hogy nagyon szép lett. Sosem voltam oda az ilyen belső nézetes ugribugri játékokért, de ezt az Enhanced Edition-t előrendeltem. Jó kis kúp móka lesz.

 18. aki még nem vette meg vegye meg mert qrva jó játék, nem fogja megbánni (mondom ezt úgy h a dead island 10 percig nem kötött le,ebben meg vagy 120 óra van)

  • Na pont ezért nem vettem meg eddig mert a Dead Island-al ugyan így voltam én is. Igaz én kínlódva végig toltam azt, de valahogy nem igazán hozott lázba.

   • “az egy rakás szar ehhez a játékhoz képest ,tényleg nagyon adja a hangulatot sokszor azt veszed észre “”órák”” teltek el és lényegében se a storyval se a side ops-okkal nem is haladtál csak úgy elvoltál …. ja és coop-ba nem is igazán próbáltam,pedig az még sokat hozzátesz állítólag :)”

 19. Erre kiváncsi vagyok. Az alap game is bejön,gondoltam már rá,hogy beszerválom. Lehet itt az ideje.

 20. Lehet be kéne már szerezni végre ezt a játékot. Ez pont kapóra fog jönni azt hiszem.

 21. …és ez a Jelentős teljesítménynövekedés miben nyilvánul meg?