Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

DualShock 4 – durvajó az új kontroller

Az E3 2013 végeztével számos külföldi videojátékos portálon jelennek meg cikkek és beszámolók a helyszínen tapasztalt élményekről. Ezek között egyre több foglalkozik a Playstation 4 új kontrollerével, a [B]DualShock 4[/B]-gyel. A hírek pozitívak: állítólag baromi jó az új irányító!- A penny-arcade.com szerint a DS4 az eddigi legjobb kontroller, amivel a szerző játszott. A cucc picit nagyobb, mint a DS3, és “kerekdedebb”, ezért nagyon szépen simul az ember kezébe. Már majdnem “túl tökéletes”. Az érintőfelület “jobb, mint gondolnád”.- Jeff Cannata (a Totally Rad Show néhai műsorvezetője) szerint a ravaszok a legjobbak. “Szuperkirály”, azt mondja. Az irányító fantasztikusan kényelmes. A joy a markorészen, oldalt is rezeg, ami igen zsír érzés.- A Zombie Studios Free-to-Play FPS-e, a PS4-es Blacklight: Retribution szinte a “eladja” DS4 kontrollert a fejlesztők szerint (és ez visszafelé is igaz). Állítólag az irányító tökéletesen hozza az érzést.A Sony ügyesen és sikeresen vezette be a PS4-et. Az előrendelések az egekbe szöktek nyugaton. Már most azt beszélik, talán ki sem tudják elégíteni az összes vásárlói igényt. A gyártás már júniusban, de legkésőbb júliusban indulhat. A hardverkomponensek tömeges beszállítása megkezdődött.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Oldalról (is) hajaz a 360 irányitójára.

 2. PS3-mal kompatibilis lesz? =D

 3. jól néz ki bár egy kicsit furcsa

 4. Amennyire nem tetszett az elején, úgy tetszik napról napra! :DLeszámítva a tapipadot. Azt gyűlölöm mindenhol…^^

 5. szívesen megsimogatnám:D

 6. ennek örülök, sajnos ebben a generációban az xbox kontrollere jobban kézre esik, hosszabb távon kényelmesebb, nem beszélve az anyagminőségről. Remélem a Ps4-nél javítják ezeket a hibákat.

 7. nekem is a kontroller tetszik a legjobban a ps4-szettből.

 8. Úgy látom én vagyok az egyetlen, akinek (képek alapján) nagyon nem jön be.

 9. Ja meg recseg ropog…

 10. “Én meg most vettem egy rohadt drága dual shock 3-at és nagyon nem vagyok megelégedve a “”kemény nyomású”” gombjaival meg a merev analóg karjaival.”

  • Recsegni bizony tud, de nekem csak azóta csinálja, hogy szétszedtem ls kipucoltam.A merev analog karokat pedig nem tudom megérteni. Holtjátéka gyakorlatilag nincs, és nagyon könnyen mozgathatók, mégis pontosak. PS2 sokkal merevebb volt. Ilyen szempontból 10/10. 360 analog karjai borzalmasak ehhez képest.Viszont még mindig azt mondom, hogy az Xbone kotrollere talán jobb a force-feedbackes ravaszok miatt. Sokkal többen fogják használni, mint a touchpadot, vagy a mozgásérzékelőt. Esetleg most, hogy van giroszkóp is, több versenyjáték támogathatná. Most már nem mondhatják, hogy pontatlan. Még egy GT-t is simán lehetne vele játszani.

   • Hát akkor a tied jó.Szerintem az enyémen a gombok még csak nem is nyomásérzékenyek.Még 3 napon belül vagyok a vásárlással,és talán kicserélnék…egy ugyanilyen szarra.Fekete színü joynak is ugyanilyen csomagolása volt mint az ezüstnek amit megvettem.

    • Szedj le egy Gran Turismo demót, próbáld ki a nyomásérzékeny gombokat.Viszont nem értem. Nagyon megtévesztőek tudnak lenni, de én úgy tudom, vagy 1-2 éve a Sony komoly takarítást tartott szoftveresen. Most alig van third-party kontroller ami egyáltalán működik.

 11. Király, itt is trónfosztás lesz? Eddig mindenki az X-ét dicsérte. Nem tudom, azt még sosem fogtam, de ez jól hangzik. 🙂

 12. ó, de megmarkolnám

 13. Jónak tűnik – bár nekem az előzőekkel sincsen bajom. Lehet igénytelen vagyok.Vajh töltődik, ha a gép nincs bekapcsolva?

 14. “Ránézésre is látszik, hogy nagyon igényes a markolat, aravaszgombok szintén jók, viszont a fény csík sztem nagyon világit, pár kamerás e3-as felvételen látszik, hogy belevilágít a tv-be, pedig valszeg nem vacak tv-n demózzák… “”A Zombie Studios Free-to-Play FPS-e, a PS4-es Blacklight: Retribution szinte a “”eladja”” DS4 kontrollert a fejlesztők szerint””Ezt a mondatot nem tudtam értelmezni.A helyesírásellenörző is aláhúzta szinte egy az egyben.:-D”

  • “Az a fényes rész elöl sztem baromira eszi majd az aksit. Ha a “”fagyis”” érzékelője helyett van ott, akkor jólenne ha le lehetne kapcsolni, mert ugye nem kell mindig használni.”

  • “””A Zombie Studios Free-to-Play FPS-e, a PS4-es Blacklight: Retribution szinte “”eladja”” a DS4 kontrollert a fejlesztők szerint”” akart lenni, gondolom. Akkor a névelő került rossz helyre. :)”

 15. Remélem egy két földre esést is ki fogja bírni! Na nem mintha dobálni akarnám, csak hát ügye óvhatatlan hogy párszor ne huppanjon le pl az ágyról.

 16. Baromi szexi ez a joy.

 17. Megy a lefety rendesen, és remélem, hogy jobb mint a DS3!

 18. “Azért nem szerették sokan a PS joy-t, mert inkább kis ázsiai kezekhez tervezték (nekem nincs kis kezem, de teljesen jó szerintem) most erre szemmel láthatóan figyeltek és látszik rajta, hogy pont beleillik a kezedbe 😀 a ravasz tűnik kicsinek, de “”Szuperkirály”” azt mondják. Elsőre nem tetszett, de mostanra már imádom :D”

 19. olyan sejtesem van hogy most emelkedik majd igazan a fellegekbe a sony konzolja. a ps4 iszonyat badass-nak tunik mar most. titkon remeltem hogy visszater a ps2 dizajn, es tobb lett mint zsenialis a vegeredmeny. !must have!

 20. Azt meg kell hagyni, hogy nagyon hívogató formája van.

 21. Ami érdekel, hogy vajon USB kábellel használhatom Ps3-on? Több mint zsírkaraj lenne VS cuccokhoz.

 22. Hiszem, ha tapintom! 🙂

 23. de jó! :)pont attól féltem, hogy a béna kezemmel, nem fogom tudni a középső kis simi részt kezelni akcióban.de már most jönnek a pozitív vélemények… 🙂

 24. Mindig akkor tör rám igazán a vágy, hogy PS4-et birtokoljak, amikor meglátom az új kontrollert.

 25. aZxBONE akkor is jobb, mert PS-en nincs TÍVÍ >.<:D

 26. Maximálisan ergonómikus a kisugárzása és pazarul néz ki!

 27. Nagyon orulok. Remek volt a Sony E3-as szereplese.

 28. Kiváncsian várom hogy a kezembe foghassam. 🙂