Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Driver: San Francisco – single player trailer

A Ubisoft új trailert adott ki a Playstation 3-ra is érkező autóvezetős (nem versenyes) [B]Driver: San Francisco[/B]-hoz, mely egyszerűen fogalmazva egy “sofőrös GTA”. A sztori főhőse egy John Tanner nevű bűnüldöző, aki legnagyobb ellenségét, Charles Jericho-t kergeti.[YOUTUBE]ynmW-F0i81s[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Iszonyat komoly!!Az a fekete Pontiac Firebird Trans Am a legnagyobb,tiszta Smokey és a bandita, nem?!:)

 2. Hát ez a videó meggyőzött, tuti vétel lesz egyből. És ráadásul ez a PS3-as verzióból van, és milyen szép a grafika.

 3. Már nagyon kíváncsi vagyok rá,mindenképp meglesz,mert már Driverből is már rég nem kaptunk semmit.

 4. Arra van már valami épkézláb magyarázat (aminek esetleg még a sztorihoz is köze van), hogy mi ez a madártávlatban röpködő, kocsiválasztó feature?

 5. elég csábító

 6. Nagyon megjött a kedvem hozzá 🙂

 7. rossz grafika, de nekem bejönnek az újdonságok.

 8. Nem tudom, h mit gondoljak erről a játékról. Ha az első két részhez hasonlítom, akkor a közelébe sem mennék, de a Parallell Lines-hoz viszonyítva jó lesz. Meg kell várni a visszajelzéseket.

 9. ez meggyőzőbb volt most mint az eddigi videók róla, én szerettem a szériát, nállam a 3 nem szólt max akkorát, de azér abba is volt játékidőm, pararell lines meg tök zsír volt, tetszett a sztori és a megvalósítás

 10. Ha az első rész hangulatát és játékmechanikáját hozza akkor meglesz!Ha GTA-s rohangálás is lesz benne, akkor nem!

  • úgy tudom nem lesz gyalogos rész bennemég gameplay se volt ilyenről, meg amúgy is mintha azt nyilatkozták volna,hogy a driver mindig is a vezetésről/üldözésről/menekülésről szólt

 11. minden bejön amit mutattak, de demo-t kérek

 12. Legalább a Shift egy jó újítás benne és a modern verdák.Nekem pont ez tetszik benne.S hasonlít a Burnout-ra, ez még meg tolja a lécet.Ha a hangulata jó lesz, akkor beszerzem.

 13. én is a retro drivert szeretem ps1 en végigvittem de sajnos valahol eltűnt a CD így most nemrég letöltöttem psn ről és azt tolom de szerintem az új részt is kipróbálom 🙂

 14. Nekem is a retro rész jön be.

 15. Tavaly nem tetszett. Idén E3as videó meggyőzött.Erre ez meg az ezelötti videó vmi baromi csalódás volt. Egyre kevesebb kocsit látok az utakon, meg a város is kihalt. Nem kell tömeg, de azért kétszer ennyi ember elférne, hogy élet legyen a pályán.Maga a játék meg most kib…ottul hasonlít a Driv3r-ra. Volt ami jól nézett ki, de összességében ordítottak a kidolgozatlan, steril részek a pályákról.

 16. A Driver 2 számomra örök és felejthetetlen élmény marad. De sajnos a későbbi részeket tekintve tartok tőle, hogy ez az epizód sem hozza vissza a sírból a sorozatot.

 17. Kíváncsian várom,mindig is szerettem a driver-ket.Remélem nem szúrják el.Mondjuk egy csöppet NFS,Burnout keverék egy két játék mód,de ez nem baj.Csak amikor a rendőr autók között váltott vagy mit csinált,amikor a video vége felé ugrat a rendőr autóval,majd átvált a másikra,,akkor az a bevillanó szem,retina az nekem nem nagyon jön be.

 18. Kétesélyes.A videó elején amikor régi autókkal csapatnak az fullkirály,de amikor kiderül,hogy össze-vissza kell röpködni a kocsikban, meg bejönnek az új autók, az nemigazán tetszik.