Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

DriveClub – végre működnek az eredménylisták

A fejlesztő Evolution Studios a mai napon frissítette a PlayStation 4 exkluzív [B]DriveClub[/B] autóverseny szoftverének online részét és szervereit, így végre működnek a netes/baráti rang- és eredménylisták. A szinkronizált in-game Face-off kihívások/versengés fixálása azonban még mindig várat magára…Irány a volán mögé, klubtagok!

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Simán fogadok bárkivel egy ezresbe hogy 24 órán belül nem lesz itt semmi eget rengető változás…Az óra ketyeg…Jó lenne már nyomni…

 2. Félve kérdezem meg, A PS Plus Edition-ről van valami kósza hír? Ha nem is konkrétum, csak valami… hogy azért dolgoznak rajta, vagy ilyesmi….

  • Amíg a full verziót nem lehet működőnek nevezni szerintem felesleges bármiféle infót várni a plus változatról…Teljesen nyilvánvaló hogy elöbb a beta-ból kéne faragniuk egy full játékot mielőtt nagyobb gázban lesznek…

 3. Még mindig nem megy rendesen. Valamit elcsesztek de nagyon.

 4. “””Over the next 24 hours we are rolling out a new game update alongside server upgrades that will help to improve server performance, clubs and multiplayer functionality.We are also running essential diagnostics periodically to help us continue to improve server performance, which may disrupt online play for you when you get connected. This will be kept to a minimum.We’re glad that more of you are getting to play online but we are sorry that many players are still having a hard time getting connected. We are working around the clock to improve connectivity and will keep you informed as we continue to make progress.”””

 5. A cikk egy napos,es meg mindig nem igaz,ami le van benne irva sajnos.

 6. Pénzt adni egy kibaszott félkész, nem is túl megnyerő játékért részemről nagy hiba volt 🙁

 7. Milyen szép is lenne…Bemész az autòkereskedésbe,megveszed a vadiún autòt,elindulsz haza de féluton összefossa magàt a motor. Az autòkereskedés meg közli hogy dolgoznak a problémàn, addig kussolj,te meg csak ülsz otthon és mosolyogsz,mert 1 hét alatt nem voltak képesek megoldani a problémàt. Az autòt meg vissza nem viheted a pénzedet követelve.:)

 8. Anagyló***t működik…ha néha méltóztatik működni a szerver, akkor sem szinkronizálja jól a cuccokat…de valós időben sem irja be rendesen…pl megyek egy 1:50-et valahol és a listába egy korábbi idő kerül be, mondjuk egy 1:55-ös…vagy be se kerül semmi…a barátaim ideje csak itt ott van meg.A másik hogy mostnaában nem nagyon tölti be, csak nagyon neheten a saját rekordjaimat a pályákon, nincs szellemautó sem sokszor…Ami meg leginkább zavaró hogy a klub nem kapja meg azoklat a pontokat amit akkor futottunk, amikor épp nem volt szerver…és persze rittig mikor egy bajnokságot befejezek, akkor megy el a szerver…szuper…buktunk már igy több misit…

 9. Szerintem sem tudnak majd sok mindent szinkronizalni kesobb.Egyenlore nem jatszok vele,majd ha kesz lesz a jatek,akkor ujra eloveszem.

 10. Tegnap annyira ráfüggtünk a Driftre hogy már nem is érdekel 😀

 11. Kérdés: Privát meccset lehet majd benne nyomni?

 12. Meccsenként kibasz még.

 13. Mult pentek ota egy msodpercre sem kapcsolodott a szerverekhez az enyem.Mivel nem bizok a kesobbi szinkronizalasban,igy egyenlore jegeltem is a jatekot.

  • Ez a baj hogy nem lehet. Nekem is már jópárszor előfordult hogy belépet…ÓÓÓ, egyből Socialra csatlakozott és látom a klubot, a tagokat…Játszunk…Lenyomok egy tournamentet, kimaxolom,dől befelé a nagyadag pont…erre nézem, a klubnak nem ad pontot mert ahhoz online kapcsolat kell…Persze hogy ledobott a DC szerverről…Ugyan ez a koridőzés… Látom hogy 56mp kell az első helyhez és szenvednek vele mert a klubból is alig tudták 56 alá vinni…1 óránt át köröztem csak időjavítás miatt,levittem 51mp-re az időt…Nyomom hogy finish event…erre ugyan az fogad. a DC serverhez nincs kapcsolódva… Utólag persze szarik szinkronizálni a cucc…

 14. Hát na.Nem lehet mindent egyszerre.

 15. Efektíve perpillanat nemhogy az eredménylista de a club és a social hub SE működik.Ügyesek.

 16. Na, de jó, hogy rápróbáltam, kiderült, hogy pénteken pont lejárt az egy éves pluszom.

 17. “””After more successful upgrades and updates to the servers today, performance continues to improve and more of you will be able to play online together.We’re still working, and will be around the clock, to keep improving social connectivity and online play, and we are pleased to say we have also added in friendly leaderboards now.We will have info about more updates to the game and the servers soon. In the mean time, while this work continues, we are also paying attention to all of the feedback and comments you’re sharing with us too – so please keep sharing so that we can keep improving the game and giving you more to play for.”””

 18. delelőt mentek a serverek délután már semmi

 19. Már akinek:DPár percig online voltam és letoltam egy versenyt amivel felvittem a clubot 14-re, de aztán levágott. A leaderboard meg nem ment. A face-offokat csinálják már meg, azok fogják eltartani ezt a játékot hosszú távon.

 20. csak jó lesz ez. 😀