Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

DriveClub – várható még pár újdonság

Paul Rustchynsky, a PS4 exkluzív [B]DriveClub[/B] autóverseny rendezője a Twitteren osztott meg több információt is a játékhoz érkező további frissítésekről. Ezek:Multiplayer – Privát, meghívásos szobákban is versenyezhetsz november elejétől, ahol minden személyre szabható lesz.Nehézség – A kezdőknek jön egy fékezés-rásegítés funkció, mely tetszés szerint ki- és bekapcsolható.Accolades – Új gyűjtögetős “mérföldkövek” készülnek a megszállott pilótáknak. Bővítések – Az update-ek sora tovább folytatódik, egyelőre meglepetés elemekkel.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Kisgyerekek vagytok, még mindig a pontozáson akadtok fenn?vicc

 2. Egy Season Pass már lassa rám férne.

 3. Nekem még mindig a courent and last gen legjobb autós játéka. Imádok vele nyomulni. De igazán jöhetne egy olyan autós játék ami felűl múlja ezt az én elvárásaimnak megfelelően. De nagyon úgy néz ki, hogy sosem fog olyan autós játák jönni, ami az álmom.Ennek ellenére, én biztos vefizetek minden egyes tartalomra ami ki tog jönni eztán a DriveClub-hoz, mint ahogy tettem ezt ezelött is.

 4. …de csak ideérnek a privát szobák.

 5. Há picurkát elkéstek vele…

 6. Hogy a privát szobák így egy évvel megjelenés után jönnek csak… enyhén gáz.

  • De mivel ez egy 9 pontos játék ez egyáltalán nem számít.

   • Mitől nem? A játékot nem egy évvel ez előttre, hanem a gép megjelenésére ígérték, majd csúsztak egy teljes évet, amikor is kiadtak egy félkész, mit félkész, ha azt nézzük, hogy az online szegmensre alapoz a cucc, akkor egy 1/3 részt kész terméket! Mert ugye online játszani nem lehetett, csak szerencsével! Feltehetőleg többet toltam volna, ha a saját haverjaimmal tolhatom, és nem olyan 7-12 évesekkel, akiket nem érdekel a verseny, csak az, hogy a tiédet szétba..za! A privát verseny egy online játéknál nem elvárás, hanem alap! Ha megérkezik, akkor talán kaphat 9 pontot, addig ez egy szép autóverseny marad… a polcon!

    • Ennek ellenére megkapta a PSC-n a 9 pontot.

     • És ez azt jelenti hogy…? Segíts ki kérlek! Olvasom a PSC-t rendszeresen, de utlojára akkor befolyásolt játékvásárláskor cikk, amikor Martin még a Konzol magazint nyomatta! Felőlem 11 pontos is lehet a PSC szerint, de azt illik tudni, hogy ezek szubjektív szempontok, így azenyém is! Nekem még nem 9! De ez kizárólag az én véleményem!

     • Pont ezért utálok pontozni…szerintem tök felesleges.Volt is itt anno egy szavazás hogy kellenek e, és az emberek többsége IGEN-nel szavazot..

     • Ha egy szívedhez közel álló játékra kell(ene) kevés pontot adni akkor érzi azt az ember, hogy hülyeség a pontrendszer. Szubjektív meg minden (azt már sokszor kitárgyaltuk) de akkor is van egy hozzávetőleges iránymutató szerepe, nem véletlen hogy amióta van videó játék szaksajtó azóta vannak pontozásos/százalékos kritikák. De azt is lehet csinálni mint például némelyik youtube-os csatorna (Otherworld, GameTeve stb.) teszi, hogy elmondja egy videó tesztben a véleményét az adott játékról oszt csókolom.