Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

DriveClub – update-elte tesztpontszámát a Polygon

Hogy lehet-e “példa nélkül állónak” titulálni a húzást, azt nem tudom, mindenesetre nem fordul elő túl gyakran a videojátékos médiumok világában, hogy egy magazin megváltoztat egy tesztpontszámot. A Polygon.com azonban most megtette: 7.5-ről 5-re csökkentették a PlayStation 4 exkluzív [B]DriveClub[/B] értékelését. (Korábban a Battlefield 4-nél is megjátszották ezt.)A lépés a szerkesztők szerint azért volt szükséges, mert a fejlesztő Evolution Studios a megjelenés óta sem volt képes kijavítani a szoftver szerverkezelő és -kommunikációs részét, így az online funkciókra nagy mértékben támaszkodó game ezen elemei még mindig nem működnek tökéletesen.A Polygon így “üzent” a fejlesztőknek, mondván akkor állítják vissza az eredeti tesztpontszámot, ha minden flottul működik majd az online részlegben.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. oh polygon… a killzone shadow fall meg nem updateltétek felfele… nem érkezett be az átutalás? 😀

 2. A PSC nem frissíti a pontszámot? 😀

 3. “””We have a few new updates for you today as we work toward getting everyone connected and racing together in #DRIVECLUB:1) The latest game update (1.04) is now available to download worldwide and you will need to install it in order to play online. Your PS4 will prompt you to download the update from PSN as soon as you fire up the game.2) More servers and new upgrades are still coming online hour-by-hour, so we expect improvements to server connectivity and reliability for everyone. We will be bringing Face-offs back into play soon.3) Essential diagnostics are still running periodically (for the next 12 hours) to help us continue to improve server performance. This may disrupt online play for you when you get connected.We are still also working hard to get the PS Plus Edition of DRIVECLUB out as soon as possible and hope to update you on this soon.”””

  • “Ahogyan kurva unalmas az állandó védelmezésed is amibe belehalucinálsz Xbotokat, és fröcsögve véded ostoba példákat felhozva. És mindez nem csak nekem tünt fel,érdekes tegnap néma kuss volt amikor beröfögtél megint valami okosat az üzenőfalra erre elkezdtek osztani.Mit kell “”leérvelni””?:)ha egy pillanatra is kinyitnád a szemed, klubozok a DC-ben a vezetési élményét látvánnyát sebességét agyondícsértem, az meg hogy félkész az akárhonnan nézzük TÉNY. Nincs mit érvelni ezen, az elsők között ordítva fröcsögve röhögnél ha One-on történt volna meg az eset egy exkluzívnál. Ehelyett itt szajkózod az emberekbe hogy nyugilegyen és mosolyogjanak amiért a pénzükért egy BETA-t kaptak…:)””telekúrni mindent””Feltűnt miről szól a cikk? És mint mondtam már amíg nem tudsz érdemben fanboymentesen xbotok halucinációja nélkül hozzám szólni inkább kussol és hagyj lógva mert semmi értelme a kettőnk társalgásának…”

   • Hogy ő kussoljon? Te pszichopata idióta, te fosod tele a fórumot olyan agresszív módon, mint valami mérgezett hörcsög. 😀

    • Jaaaa,bocs hogy zavarnak a tények. Nem engem oltottak szarrà az üzenöfalon 2 napja az elvakult idiòta hozzààllàs miatt.:)Dzson minden mögött ami sony vagy sonyexkluzìv kritika,xbot tàmadàst vél felfedezni,és ennek roopant elmésen hangot is ad.De tudom NEKTEK tökéletesen megy a jàték,gondotok sincs és nem is volt soha.:)Hiteles,mint a 9 pont.:))

     • Tények?Amikor mi teszteltük a DriveClubot megjelenés előtt, napokig egyfolytában játszva, minden online feature tökéletesen működött a multiplayertől kezdve a face-offokon át a challenge küldözgetésig. Használtuk és próbáltuk az összes funkciót. Nekünk nagyon tetszik a game, 9 pontot adtunk rá. Hogy most sok minden még nem működik, sajnálatos, sőt, az Evolution bénázása igen ciki, de ettől a DriveClub nem lesz rosszabb.Nekem ezek a tények.Az, hogy minden nap orrvérzésig te nyomod a megosztott verziódat, lelkesen tagokat toborozol az üzenőfalon a klubodba, Youtube videókat készítesz és mások online eredményeit próbálod megdöntögetni, szintén tény, mert itt zajlik mindenki orra előtt. Hogy ezek után mégis miért ekézed teli szájjal a játékot minden hozzászólásodban, miért fröcsögsz és átkozódsz, mint egy elmebeteg, más kérdés. Fizetős demo, techdemoo, alfa verzió, félkész játék – kínodban mondasz már rá mindent. De mégis játszod, képtelen vagy letenni.Ez is tény.

     • “Nincs megosztott verziò. Techdemònak titulàltam a megjelenés elött làtottakbòl, informàciòkbòl. Ezt tartom is. 1 nap alatt kényelmesen kitolhatò,pàlyàk,autòk,eventek szàma kevés. Tartalom kevés. Élvezem mert a sebességélmény és ahogy lehet döfni neki hatalmas élmény. Úgy érzem az egész jàtékot,mint annò a Crysis-t…Élvezem de a tartalom hiànyos. Szapulni meg szapulom,kipròbàltam share-ban 0-day. Annyira bejött,màsnap megvettem,úgy voltam vele hogy az online majd kitömi a jàtékot,meg a dlc-k. Napokig úgy voltam vele hogy kezdeti bénàzàs. Ehhez képest lassan két hét telt el, és nemhogy arròl beszélgetnénk mikor jön az idöjàràs és a többi opciò, még mindig a jàték fö elemét heggesztik mert instabil,bugos. Alfànak nem hìvtam,az a Cars,ami abban az àllapotban is van a legutòbbi build alapjàn. Betanak viszont igen. Vagy te hogy neveznél egy jàtékot ami alapvetö funkciòk nélkül jön,utòlag pòtolgatjàk,ràadàsul a jàték fö eleme amivel nagyban reklàmoztàk, hibàs még màsfél héttel megjelenés utàn még mindig. Az meg hogy TI 9 pontot adtatok rà…Ahogy érzitek,szvsz egy “”szaklaptòl”” pont annyira túlzàs mint 5-6 pontra alulértékelni. Ahogy ìrtam 7 de inkàbb 8 pontot megérdemel ahogy az oldalak szìne java is értékelte,de jelenleg tovàbbra is felhàborìtò és egyben elszomorìtò hogy egy ennyire vàrt,beharangozott sony exkluzìv ìgy nyit.Persze lesz kompenzàciò,amit kìvàncsian vàrok,de jelen pillanatban hiàba a versenyélmény nekem is ahogy sokaknak baromi keserü szàjìzt ad a Dc.A csapat ha megmarad,a Dc2-re remélhetöleg kiforrja magàt,és egy tartalmilag,és müködésileg kifogàsolhatatlan jàtékot nyomnak ki legközelebb.Azt meg tovàbbra is tartom hogy Dzson inkàbb ne szoljon hozzàm ha bàrmiféle kritika esetén rögtön microsoft fanokat halucinàl,kissé gyerekes..”

 4. Battlefield-ről jut eszembe, nagy BF leárazás van a Store-ban! 3-4-BC és kiegészítők.

 5. “Azért valljuk be elég nevetséges egy játéknál “”not yet””-ezni….Kissé el van kurvulva a játékvilág ha már itt tartunk hogy 0-day ne vegyünk játékot mert akkor szar DEMAJDHA lesz hozzá 86 DLC meg patch akkor megvehető lesz mert akkor meg jó…Az meg hogy kiadnak egy félkész játékot ami ráadásul közel 1 évvel késöbb jön ki mint ahogy kellett volna, és mindezt még hibásan is teszik akár tetszik akár nem felháborító kategória…Most persze sokan átmentek védelembe mert sony exkluzívról van szó. Ha ugyan ez lenne a One-nál egyből menne a fröcsögve röhögés. maximálisan jogos a játék lepontozása és a negatív visszhang….Gyakorlatilag mintha kiadták volna a Destiny-t és nem működött volna benne az Online….”

  • “Paszmek te attól hízol, hogy fikázod a DC-t, az ingame videók megjelenése óta. Mit nem értesz azon, hogy a szimulált terheléses próbán minden ment rendesen, és nem “”direkt adták ki félkészen””? Persze, leérvelni nem tudod, így egyből előre azzal jössz, hogy védjük a játékot MERT sony exkluzív. Te akkora látens igzes vagy, mint egy ház, vagy csak simán dilettáns. Kurvára unalmas már a fröcsögésed, mindenki tisztában van vele, hogy nem megy a játék jelenleg 100%-on, felesleges ezzel telekúrni mindent.”

 6. Ez nem egy újabb csodás indie játék 4 ezerért és szeressük és támogassuk szegényeket had fejlődjenek majd csak sikerül nekik, és jobb lesz tőlük a videojáték ipar. Rohadt szánalmas, ezek után adjanak kb minden kocsit ingyen meg season passt. És akkor lesznek 0-án. Amúgy a játék tényleg közel hibátlan, de nagyon benéztek valamit, csak ez nem az a szint….

 7. Hülyék vannak a Polygonnál, de legalább majd visszaállítják, ha minden menni fog.Egyébként meg már elgondolkoztam a dolgon, hogy vajon mennyire fix kell legyen egy játék értékelése. Rengeteg olyan játék van, ami megjelenése óta különféle patchekkel, ingyenes DLC-kkel sokat javult már az első néhány hónapban, de az értékelés csak a megjelenésre vonatkozik, így az kicsit félrevezető is lehet.

  • “Ezért kellene lecserélni a pontozást a Kotaku féle “”Yes, No, Not Yet””-re. Ezáltal el lehetne kerülni ilyeneket.”

   • Akkor is ugyanúgy kell billennie egy bizonyos ponton a mérlegnek, ugyanúgy szubjektív marad a dolog, mintha skálázva, vagy ábécével határoznák meg.

    • “Igen, de ott van a “”Not Yet”” dolog, ami ide tökéletesen illene, lévén mindig van magyarázat is, és oda lehetne írni, hogy azért mert a szerverek nem mennek még.”

 8. Emlékeztek még amikor még a PS3 megjelenése előtt mutatták a MotorStormot és aztán arra, hogy milyen lett a tényleges játék? Nincs több kérdésem..

  • Persze.És az megvan, amikor a DC megjelenése előtt pár hónappal azt hangoztatták, hogy a 30 FPS egy (autós) játékban az abszolút best élmény? 😀

 9. ez a húzás tökéletesen tükrözi a Polygon profizmusát, alaposan térden lőtték magukat.. senki sem tudja mi történik valójában az Evolution-nál, minek ezen annyit lovagolni. Szerintem nagyobb geciség amit az Ubi csinál, bemutat egy játékot és láthatóan havi szinten lejjebb viszi a minőséget.. a végén megmagyarázzák azt is.. a DC gyengébb volt, időt kért és szebb lett és talán erre ment rá az online kód, ha tényleg ezzel van a baj. Nyugodjatok meg, attól megnyugszotok 😀

  • Ez az egész csak disznóetetés a Polygon részéről. Amikor a tesztelés folyt a teljes online szegmens tökéletesen működött, egy pályán belül 3-4 Face-off challenge-et is beadott simán a játék. Minden klub ment és gyarapodott, mellesleg a Polygon csapata sehol nem volt, ezt csak halkan jegyzem meg. Ezért utólag nem lehet lepontozni egy játékot, mert éppen most szarakszik.

 10. Ba*** Feles vele értek egyet 😀 kicsit benéztem:)

 11. Nem értem mit vagytok meglepődve…ma már ez a trendi…a játékok félkészen jönnek ki, peccselik őket, amivel állt többet ártanak mint használnak…GTA5 ennél sokkal rosszabbul indult…ott buktak sokan karaktert is…és jóval több időbe telt nekik javítani a dolgokat…ja és ott is több mint egy év alatt, nem sikerült beletenni a rablásokat, amit ugye szontén az elejétől igártek.GT6 dettó…beigért tartalmak terén sehol nincsenek a beigért dóolgok…szintén egy év elteltével.Nekem semmi bajoóm a DC-vel…játszom, élvezem…ennyi…az online részét majd megcsinálják…Szintén simonnal értek egyet. Hibáztak, próbálják javítani…hajrá…addig inkább élvezzétek ti is…vagy amig rendbe nem teszik, játszatok mással…kétlem hogy csak és kizárólag ez az egy játéka lenne bárkinek. (mondom ezt úgy, hogy nekem ez az egyetlen PS4-es gémem. 🙂

 12. micsoda gondok, húhaaaaa…

 13. simon7109 -nak igazat adok, sajnálom GOD 🙂

 14. Csak a szokásos, félkész autós játék ami talán ér valamit. Kicsit már unalmas, hogy kiadnak egy játékot ami amúgy jó de a be ígért tartalom hiányossága miatt hiányérzetunk van és így jogosak a kritikák. Ebben az esetben viszont a játék fő eleme hibádzik ami óriási gond. Kíváncsi vagyok, hogy a Project car-ban mi lesz a probléma. Bár az multi cím.

 15. lol

 16. Martin…szeretném én is megváltoztatni a GT6 tesztem pontszámát 10/10-ről 5/10-re, mer az elmúlt egy évben nem jött meg a GPS pályaszerkesztő és a közösségi funkciók, meg a B-spec, meg a javított hangok…így szeretnék üzenni Kaz mesternek, hogy húzzanak bele…xD

 17. Valahogy erősen JOGOSNAK érzem…Gyakorlatilag vásárolhattunk egy BETA-t.:)

 18. Nem lehet olyan rossz ez a játék, még így félkészen is egy erős közepest kapott.

  • Egyébként nem rossz, a versenyélmény príma…Csak ha nekiül az ember 2 nap alatt kimaxolja és megunja,mert a játék fő eleme a clubozás, versengés a közösséggel na az az ami halott a játékban…vagyis az pont amivel bereklámozták..:DHa kijavítják a hibákat simán megvan egy erős 8-as (annál nem több)…De amit leművelnek az szánalmas…

   • Szánalmas vagy sem, ha tényleg a játék kódjában van a hiba, akkor azt nem olyan könnyű kijavítani. Ki tudja hány ezer vagy százezer sorból áll ennek a játéknak a kódja, most ott megtalálni azokat amik hibádzanak, nem könnyű.

    • Ez szép és jó. Csak lehet tesztelés és minden egyéb nélkül nem kellett volna kiadni, és akkor nem egy BETA-val kéne játszani, amihez nemelég hogy minden amivel reklámozgatták utólag érkezik,ide értve az autós játékokban teljesen alap funkciókat is, de mindennek tetejébe még félkész is…

    • 1 hónap híján 1 évet halasztottak a játék megjelenésén, a minőség és felhasználói élmény fokozása érdekében.Könyörgöm, ne mentegessük már a fejlesztőket, hogy ez meg az a kínjuk a játékkal… Kit érdekel? Oldják meg, ez a dolguk.

     • Mit sem ér, hogy elhalasztották, ha nem tudhattak erről a hibáról anélkül, hogy több százezren próbáltak volna csatlakozni. Volt béta teszt, voltak is videó szivárgások belőle. A tesztelők pedig már hetekkel előbb megkapták, de látod, hogy nem jött elő ez a probléma eddig.

     • Gyakorlatilag messziről lesz*rom hogy nem jött elő. 1 év alatt nem voltak képesek beletenni a játékba az időjárást, a replay-t a fotómódot, nem voltak képesek rendesen letesztelni az egészet, csak a hype ment és tessék itt a valóság. A játék BETA állapotban van, és cseszik működni a közösségi része rendesen. Hol disconnect, hol baromi nagy lag, hol cseszik szinkronizálni…. Lehet ezt szépíteni meg mendemondázni a tényen nem változtat, másfél hét nem volt elég hogy a játékra kimondható legyen hogy úgy működik ahogy kell. Messze nem mondható ki….

     • Ember, a fejlesztőknek ez a dolguk! Ha Te, vagy én, vagy bárki halandó akár egy órácskát késik a munkahelyéről pl. a Máv hibájából, az állása kerül veszélybe.A játékosok fizettek a játékért, ami nem tartotta be az ígéreteket, megérdemlik a szidalmakat. Urambocsá, ha túl nagy falat nekik egy ekkora játékot fejleszteni, vagy ne fogjanak bele, vagy készüljenek az esetleges következményekre.

     • Igen, és hibáztak mert ők is emberek.Az emberek hibáznak. Most pedig próbálják javítani ezt a hibát, de időbe telik.

     • Ettől függetlenül jogos a játékosok felháborodása.Bezzeg ha egy orvos hibázik, akkor jön a shitstorm…

     • Talán mert egy orvoson az ember élete múlik, míg ezen csak az, hogy nem tudsz online játszani?

     • De lényegében egyik se azt eredményezi, amit eredményeznie kéne.Meg véleményem szerint egy szívsebésznek jelentősen nehezebb a dolga. 1 szó, mint 100: teljesen jogosan vannak porig szidva a fejlesztők.

 19. Helyes. Bár vissza nem állítanám, mert minek. vegyenek fel tesztelőket a cégek és ne a vásárlóktól kapott visszajelzésekből javítsanak. Patch,patch orrba/szájba ezerrel.

 20. most biztos bekaksiztak a fiúk a cégnél, hogy leminősült 5re a kis játékuk

 21. Ja es errol is a MS tehet:DDD

 22. “Jó döntés! Minden játék ezt érdemli, amelyiket ki merik adni félkészen. De egyből az elején, hogy képben legyenek a vásárlók, akik premierkor akarják megvenni. Akkor talán jobban igyekeznének a “”kedves”” fejlesztők.”

 23. “Elnézve az utóbbi időszak néhány komolyan elszabott “”kilövését””, valahol meg is értem. Sim City, BF4, Driveclub…Valahol jogos, hogy az aktuális produktumot pontozzuk és ne azt, hogy elméletileg mit érne a játék, ha tökéletesen működne megjelenéskor.”

 24. Szerintem nem lesz max jövőre PS free DC.

 25. Igen van, ha elfogy az osszes lemezes peldany akkor lehet felrakjak a DC demo plussz-t.

 26. Az ingyenes verzáról van bármi hír?:D

 27. Helytelen mert a 0pont is sok lett volna rá 😀

 28. Hát nem alaptalan azt meg kell hagyni.

 29. Helyes…