Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

DriveClub – Update 1.09

Update 1.09 a verziószáma a PlayStation 4 exkluzív [B]DriveClub[/B] autóverseny új foltjának. A patch a működési stabilitást növeli, például gyorsabban frissül a leaderboard / challenge rész.- A jövőben tovább javítják az MI viselkedését, vezetési stílusát– Jönnek a privát szobák privát versenyekkel.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nem tudom ki próbálta már az új fizetős DLC-t,de az ELEMENTS DLC nagyon nehéz,van benne kihivás.Főleg az utolsó versenysorozat!Éjszaka,szakadó hó,látótávolság szinte 0.És visszatért sokak örömére a Venom Hot Lap 2:éjszaka,szakadó eső,csúszós út.Szóval ezeknél azért nagyon nehezek a versenyek.

 2. Csodálatos hír, 10/10 a játék! Motionsensor+manual gear, úgy megyek olyan időket mint spanjaim sztikkel!

 3. Ja,meg a challange készítést is megváltoztathatnák ,mert ahogy mostanában szokták itt mondani … RAKÁSON …

 4. “Rengetegen akarnak az első kanyarban “”nyerni”” …”

 5. Akk lehessen választani fokozatot… De ne butítsák le…Privat race meg nagyon kellene,tegnap toltam,12-en voltunk és ebből 11-en ki akartak lökni… persze első lettem . 🙂

 6. Tény,hogy nehéz a játék.Viszont nem lehetetlen teljesíteni…Ha könnyitenek rajta,akkor elvész a kihívás.Nekem sem sikerült mind könnyen,de azért gyakorlással hajtépés nélkül meglett az összes csillag.:)Pálya ismeret nélkül,semelyik autós játék nem könnyű.

  • Ja csak vannak olyanok akik egy héten egyszer teszik be a DC-t szórakozás kedvéből és ők nem biztos, hogy erőlködni akarnak hanem gyorsan és egyszerűen versenyt nyerni.

   • Akkor pont azoktól veszik el a szórakozás örömét,akik viszont ezzel játszanak.:) Ha csukott szemmel lehet nyerni,akkor unalmassá válik.Azt mondom igenis mindenki szánnyon rá időt,vagy elégedjen meg a hátrébb lévő helyekkel…

   • Fura dolog ez a könnyítés.Teljesen egyet értek azokkal akik nem akarnak könnyítést mert nekik kihívás kell X év autózás után. Igazuk van, alá is írom. De ott vannak az általad említett hétvégi autós játékosok! Ők is szeretnének szórakozni vele, ők is kirakták a pénzt az asztalra a játékért, ha ők úgy döntöttek így akarnak szórakozni a DC-vel akkor legyen, senkinek egy szava sem lehet emiatt. Csak azért írom ezt mert olvastam már olyan véleményt (nem célzok itt most senkire, de volt már rá eset korábban) hogy akinek túl nehéz az játsszon mással. Ilyet nem mondhat senki.És mivel lehet ezekből a hétvégi autósokból több van, a nagyobb eladási mutató/több elégedett játékos érdekében kénytelenek könnyíteni általános jelleggel a játékon, tulajdonképpen igazuk is van, én is ezt tenném.

   • “Lehetőleg 1 nap alatt platinázni, másnap meg anyázni, hogy “”milyen rövid””.”

 7. Én annyira nem vagyok jártas az autós játékokban, így nagy sikerélményem nincs a DC-ben mert szinte sosem hagy nyerni a játék, ha első is vagyok akkor a cél előtt már jön is az ellenfél mindenen átgázolva turbo-nitroval és megelőz.

 8. Az MI gyengitese nevetseges es felesleges, erosek az igaz de rohadtul meg lehet oket verni minden palyan minden korulmenyek kozott! A privat szerver meg kotelezoen johet de gyorsan!

 9. PS+ verza is jöhetne.

 10. Tovább javítják az MI-t? Amiket eddig láttam róla azt bizonyítják, hogy már így is túl magas szinten van az intelligenciájuk, az se jó ha túl okosak. :)http://www.youtube.com/watch?v=OKNHjNDhwIo