Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

DriveClub – tölthető a frissítés

Az [B]Evolution Studios[/B] ígéretét betartva a mai napon kiengedte a PlayStation 4 exkluzív [B]DriveClub[/B] soron következő, 1.08-as verziószámra hallgató javítócsomagját. A 2.4GB-os pakk számos újdonságot rejt magában, melyek közül talán a legfontosabb és legszembetűnőbb a változó időjárás beépítése, az eső illetve a hó megjelenése. A régóta várt fícsör mellett két új versenypályát és számos gameplay mechanikai finomhangolást is hozott magával az update. A változtatások teljes listáját [A https://www.facebook.com/driveclubofficial/photos/pb.423631211054578.-2207520000.1418043339./737731182977911/?type=1&theater]ide [/A] kattintva tekinthetitek meg.[YOUTUBE]xNBG9H2lKPA[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Sziasztok. Szeretném megkérdezni hogy a ha kicsúszok a pályáról és 3mp alatt vissza kell érni dolog benne van e még?Mert úgy emlékszem arra akartak valami peccset kiadni. Köszi előre is.

 2. Jó nagyon.

 3. Az effektek elképesztőek. A vízcseppek az erőhatásoknak megfelelően táncolnak a szélvédőn. Ilyen szép esőt meg nem láttam játékban. Viszont az autók kezelhetősége nem nagyon változik a száraz viszonyokhoz képest. Úgyhogy csak kozmetika az egész.

  • Pedig változik az rendesen. Legalábbis M 4/5el nekem feltunoen dobalta a segget a kanyarokban. Light rainben annyira tenyleg nem erezheto, de heavy rainben más.

 4. Na milyen az eső gyerekek, én be sem merem kapcsolni.

  • Szinte tökéletes, leszámítva, hogy vannak tócsák a lejtőkön is.. Motion sensorral esőben már elég nehéz… 😛 de már nem fejlődök vissza sztikkre az tuti!

 5. Engem rohadtul zavarna a víz a kamerán.

 6. Amúgy rohadt jól néz ki…

 7. Most okés a Driveclub! Bár premier és limitált vásárlás volt a részemről, mostanra már lehiggadtam, főleg így 🙂

 8. Nem is fogják kiadni plusra, az csak a hazugság volt. Megvárják szépen, míg megveszik az emberek simán. Talán max akkor, amikor HUN_hatrix mondja, 2015-ben 🙂

 9. baromi lassan tölti

  • Nekem nagyon gyorsan lejött, de csak azért valszeg, mert ment a gép és azonnal elkezdte szedni. Egyébként eléggé meggyőzően fest az eső, jól megcsinálták. 🙂

 10. Én várok a PS plus editionre inkább.

  • Sztem nem érdemes Karfi. Nagyon olcsón ki lehet már fogni használtan. PS+ verzió meg talán a hatoda lesz az egész kontentnek, ha egyáltalán kijön valaha is.

  • Októberi PS PLUS ingyen játéka az lesz… 2015ben. 🙂 Szerintem soha nem lesz a játék abban az állapotban, hogy rá merjék szabadítani a PLUS Edition játékosokat. Itt vagyunk 2 hónappal a megjelenés után és még mindig nem százas. Az újabb pályákkal és újabb kocsikkal meg a rendszert megint csak tovább terhelik. Szerintem botrány lesz, de lassan bejelentik, hogy nem lesz PLUS Edition… már ha készült egyáltalán valaha is ilyen kiadás.

   • Hát akkor ez a játék kimarad az életemből… Sajnos, mert jókat írtak róla (majd legfeljebb ha 3000 forintért lesz vaterán)