Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

DriveClub PS Plus Edition – csökkentett tartalommal

Playstation 4 exkluzív autóverseny lesz az Evolution Studios DriveClub című játéka. A szoftver – egyik – digitális verziója, a [B]DriveClub PS Plus Edition[/B] a PS4-es PlayStation Plus előfizetéshez mellékelt ajándék játék lesz első körben, mely azonnal, a konzol megjelenésekor elérhetővé válik.A DC Plus Edition nem egyezik majd meg 100%-osan a bolti, dobozos változattal. A hírek szerint a tartalom némileg kurtított, ami néhány kivágott kocsit és pályát jelent. A játékosok ugyanakkor azonnal versenybe szállhatnak, klubokat is alapíthatnak, a játékélmény semmiben sem csorbul, mindössze annyi kompromisszumot kell kötniük, hogy nem minden autóval indulhatnak minden helyszínen, minden lehetséges challenge-ben.A DC Plus Edition előreláthatólag egy évig lesz ingyenes PS+-szal. Valószínűleg – bár erről még nincs hivatalos közlemény – a kivágott tartalmat később DLC-ként elérhetővé teszik.[46796]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Így is korrekt . :] Emberek , higyjétek már el , hogy a PS+ MEGÉRI . ( – általában az fikázza , akinek nincs előfizuja … , akinek van , azok nem panaszkodnak .)

 2. Nagyon vártam, aztán az új hírek miatt ez már csökkent, így nekem telitalálat, még ha kurtított is, bár egy feszes kőningseggért fáj a szívem, de ezzel meg kell tanulni együtt élni.. 🙁 Viszont ha bejön, akkor idővel meg úgyis összelegozom egésszé. Részemről well done, Sony!

 3. De bírom hogy a fekete leves mindig csak a konferencia után következik.. Rohadt marketing. Még a végén nem első napos lesz a ps4, hanem átcsúszik második napra.. :)Killzone : ShadowFall ( most olyan leszek teljesen mint azok akik minden hírhez odaírták már egy éve hogy : The Last Of Us .. 😀 )

 4. Az mit jelent, hogy egy évig lesz ingyenes PS+-al? Tehát ha van PS+ előfizum akkor ha letöltöm úgy egy évig használhatom és utána nem tudom használni? Vagy egy évig tölthető PS+-al? kicsit nem világos ez nekem.

 5. Eleinte biztos nem lesz minden hónapban új játék Ps4-re a plusszon,ezt is csak olyan jófejségből adják oda,meg persze promó a full verziós cuccnak! Mondhatni egy bemutató darab! Nem kell ezen kiakadni!

 6. Dupla árat is fizetnék egy jó motorstorm folytatásért.

 7. De a BD-es verzio is launch lessz vagy nem?

 8. “Itt csak az a kérdés, hogy náluk mit jelent az, hogy “”néhány kivágott kocsi és pálya””!”

 9. Kiváncsi vagyok, hogy a többi game is csökkentett tartalmas lesz e.PS+ tag leszek akármelyik, mert kell a multi. Killzone, Destiny stb, meg főleg, ha kijön az új Tekken :DPS3-ra még akkor is jönnek a fullos gamek, szal.

 10. Hát,a sony is bekeményít…Evvan lehetne szarabb is(xbox one).

 11. Nefivel pont ezt beszéltük tegnap és bele is találtam, hogy a PS Plus Edition felirat az expo alatt nem volt véletlen, kurtított verziót kapunk. Majd megjelenés után kiderül hiányzik-e valakinek az eltávolított tartalom vagy bőven elég lesz az is amit a ps+ előfizetéshez kötve kapunk.

 12. na na na! csak nehogy tendencia legyen ebből…

 13. Nem mindegy, hogy ha olcsóbban jutsz hozzá? Ezt a sok károgót, hogy nekik semmi se jó. F2P is nem mindegy? Most ezt úgy mondja mindenki, mintha eddig egyetlen játékért se fizetett volna. Fizetni a játékért, ki hallott még ilyet.

 14. Valahogy sejtettem, hogy túl jól hangzott:(Most jön a dilemma, hogy akkor megvegyem e dobozosan, vagy jó lesz ez is?:DBár ha kiadják DLC-ben direkt ehhez a verzióhoz a kivágott dolgokat is mondjuk egy 10 fontért akkor azzal is boldog lennék.

 15. viccet félretéve tényleg túl jól hangzott volna ha day 1 egy teljes játékot kapnánk bérbe.Szerintem az ilyen kurtítások lesznek kb 6 hónap-1 évig és utána fognak majd jönni teljes verzió ps4 játékok is.Addig ilyen kurtitott verzák és indi címek simán jók.

 16. És a linukszot is elvették!!!44negz Kutyakonzolt veszek kőcsőg szotyi.

 17. Viccelődtök, de azt gondolom ez nem jó irány…mint a free to play, csak ugye itt fizetsz a plusszért. Persze értem én, hogy csilivili vadiúj játékot mégse adjanak hűségért, de félő, hogy ez a tendencia folytatódik. Tavaly amikor behozták ezt a havi 3 játék tizenezerért szolgáltatást mondtam, hogy ez egy kampány része, olyan mint választások elött bedobni a 13 havi nyugdíj meg adócsökkentést a politikában. A sony benyalt a játékosoknak, hogy maradjanak, de, hogy marad-e ilyen formában a plus ps4-en az kérdéses.

  • Ez így korrekt eddig a Sony nyalt, most mi fogunk szopni :)Viccet félretéve ez még mindig több, mint korrekt szerintem, csak mi várjuk már el ingyen a csillagokat is. Így is megveszem a gépet lesz ez a játék, meg 3-4 F2P játék és nem is kellett vennem még semmit odacsapnak még pár minit meg PSN címet, már elvagyok magammal + demok a plus tagságnak hála instant leárazosok etc… Erősen fog indulni ez a generáció.

   • HA EZ A TENDENCIA LESZ , akkor jogosnak gondolom a háborgást ugyan is : -most köteleznek a ps+ra ha multizni akarsz. (Xbox gold) eddig nem kellett fizetni. -most csökkentett tartalmat kapunk a PS+os cuccokért , eddig full játékokat.(X-en fullosat adnak)

    • A pont: Apa 🙂 X-en fullosat adnak X360hoz… és itt fullosat adnak:2 darab Ps3ra 1 darab Vitára és csökkentett tartalmat adnak instant PS4re egyelőre (ami később változhat)Nem tisztem eldönteni szerinted melyik éri meg jobban csak az érvelésed nem áll erős lábakon.B. Nem szeretném megvédeni a Sony vagy a Microsoftot de én többet kérnék az online játékért. – mert kevesebben lennének jobban menne a szerver 🙂 vagy többen lennének több pénz jobban menne a szerver :)+ A pont.

     • Fullos ezeréves játékok.

     • Honnan veszed, hogy a szerverpark innovációjára fogják költeni az így befolyt összeget?

     • Ahogy a microsoft is írta egyszázzmilliócsilliómilliárd szerver 🙂 vagy vmi ilyesmi 😛 vmiből fizetni kell.AM meg passz az csak az én hülyeségem nem kell komolyan venni, csak már unom a PS Plus pro és kontra érveket főleg azt a részét amelyik arról szól, hogy mennyire nem éri meg.

     • Nem inkább 3 db PS3-ra és kettő Vita-ra?

     • Lajos, ha a magyar nem megy nem gond 🙂 2 darab PS3asra osztható emellett 1 darab Vitára osztható valamint egy PS4 re osztható VWXYZ játék.Nem a játékok számáról beszéltem, hanem adott platformok X játékok száma ha így tetszik.Na Titan Fall odavert mindent vagy odavert mindent ? 🙂 Remélem jön PS4re és újra hallak sírni: Pityi kérlek ne, ne már megint, lécci csak egyszer hagy lőjelek le xD csak a szokásos tudod 😛

     • Csak annyira vert oda mindent, hogy csak ezért a játékért vennék Xbox One-t! 😀 Amúgy remélem tényleg jön PS4-re, megint hallhatom a sírásodat, mint COD-ban, amikor egy laza MOAB-ot lőttem el, Pityi bácsi, pedig nézte a közelgő füstöt! 😀 Vagy amikor infected-ben bekempeltél: na mindjárt megvan a MOAB, már csak pár kill, jaj ne… ki az ott az ablakban… csak ne André legyen mert annyira profi, hogy 100 méterről ledob a dobóké… neeee már majdnem összejött! 😀 Csak a szokásos, tudod! 😛

     • Oda írtam ,hogy HA EZ A TENDENCIA MARAD. direkt azért írtam nagy betűkkel és a lényeg amit mondani akartam ,hogy ez azért visszalépés. mást nem akartam ezzel mondani. még így is nagyon megéri a + és az X-en a Gold.

     • kiegészíteném azzal ,hogy én is úgy gondolom ,hogy ez nem lesz tendencia, nyilván a gép indulásakor ezt másképp nem tudták megoldani.

    • Azért na. Ez túlzás.Xboxhoz mostantól fog járni 2 játék havonta, amik jelenlegi állás szerint ősrégiek, és csak Xbox360-ra.Mi meg kapunk fullos, pár hónapos játékokból 3-at PS3-ra és 2-őt VITA-ra minden hónapban. A PS4-es felhozatalról még semmit nem tudunk. Most azért mert ez kurtított verzió lesz, nem jelenti azt, hogy minden játék az lesz. Azért te sem gondoltad komolyan, hogy MEGJELENÉS napján adnak egy fullos játék ingyen? Első pár hónapban valószínűleg indie játékok fognak jönni PS4-re, aztán egy jó fél évvel később már elkezdenek szállingózni a nagyobb címek is.

 18. Az ötlet maga nem rossz. Csak ne húzzák szét.Ergo ha tetszik, akkor valamennyiért a többi tartalmat egyben meglehessen venni.Viszont ha elindulnak a DLC hegyek, s vagy 8 félre helyre szét osztják azt a kis keserves tartalmat, akkor már régen rossz. Szóval az ötlet jó, csak visszalehet élni vele.Kíváncsi vagyok.Minden esetre a játék engem nem érdekel, viszont PS+-t vennem kellesz így is úgy is, mert multiplayer-t meg használnék, szóval egyúttal garantáltan leszedném ezt is, mivel ingyenes.Akkor még mindig ott van annak lehetőssége, hogy váratlanul megtetszik, s ha egyszerűen meglehet egyben venni a hiányos tartalmakat, -olcsóbban mint a bolti- akkor úgy gondolom mindenki jól jár.De aztán ki tudja, hogy is lesz végül…

 19. *el sem olvasva a hírt* Há’ én így má nem is veszek ps4et, mer a péesplusz csak lehúzás!