Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

DriveClub – még várj kicsit a PS+ Editionre

Vérlázítónak, zavarónak, sajnálatosnak, dühítőnek, cikinek, bénának – és emellett bármi másnak, ami nem pozitív jelző – is lehet titulálni azt a szötymörgést, amit az Evolution Studios a PlayStation 4 exkluzív [B]DriveClub[/B] körül művel. Az egyébként tényleg kiváló és gyönyörű game renoméját gyakorlatilag a sárga földig tiporják készítői és tulajdonosai azzal, hogy nem működnek szerverei, hogy sorban kell állni a véletlenszerű bejutásért, mely apróság miatt a game köbö’ annyira üzemel, mint egy hathengeres sportkocsi három hengerrel. Paul Rustchynsky rendező ettől függetlenül néha sajnálkozó, néha kimérten hivatalos, sőt néha indokolatlanul vicces formában exkuzálja magát és csapatát, mondván “dolgoznak a problémán”.Az meg már csak hab a tortán, hogy a beígért ingyenes PlayStation Plus változat a jelek szerint még a mai napon sem lesz elérhető.De van jó hírem is! A célba jutáskor tapasztalható egy másodperces “akadás” forrását már megtalálták és állítólag készül a javítás. Rustchynsky szerint ez a glitch az 1.02-es patch-csel került be a programba.Nyilván ennek kiadása előtt elfelejtettek a fejlesztők futni egy teljes futamot…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. A grafika pedig nagyon a helyén van

 2. Az a bajom a játékkal, hogy a grafika meg sem közelíti azt a szintet, amivel reklámozták.

 3. Egyre jobban az az érzésem, hogy a PS4 és a One is egy nagy átb@szás semmi több. Eddig minden nagy dirrel durral beharangozott játékkal van valami gond itt lehetne sorolni a címeket…..

 4. Ha a servereknek nics köze a Sony-hoz valószínűleg a SONY is veri az asztalt az Evolutionnál, mert egy ennyire beharangozott és várt exkluzívnál ez nagyon durván imázsromboló eset….Nem csodálkoznék ha hétvégére ha nincsenek serverek jönne a hír hogy ismeretlen Ninjának öltözött SONY logós gyilkosok végeztek az egész a EVO stúdió alkalmazottaival…:DD

 5. hova tolják már….. ez már vicc

 6. Majd megjavul. Ne idegeskedjetek. Árt az egészségeteknek.

 7. Ezek után miért is kell fizetni a plus szolgáltatásért………..Most nem erre a játékra gondolok, úgy egyébként is.

 8. Hogy merték ezt így kiadni?? Szánalmasak…

 9. Ó, hogy ijedgyetek meg! 😛

 10. Ügyes üzleti húzás volt a nyolcadikára beígért PS Plus verzió.Emiatt vagy 20 %-al többet fognak eladni belőle.

  • Továbbra is baromság. Aki ilyeneket ír nézzen már szét a fórumokon. Haragosokat kaptak, nem vevőket. ha több vevőt akartak volna eleve nem úgy jelentik be hogy egy napon jön a full és a plusos…

   • Pedig nem egy ember vette meg akiről én tudok, amiért nem jött plus-os.

    • Én meg nem egy emberről tudok akinek a töke telelett és átvándorolt One-ra. Meg aki úgy volt vele hogy megnézi és megrendeli utána, de így a kedve is elment az egésztől és inkább félrerakja a szét másik ehónapban érkező játékra.

     • Aki e végett átment XO-ra meg is érdemli:DAmúgy azt olvastam játékosoktól, hogy az FH2 rajtja sem volt zökkenő mentes online téren…

     • Én meg minimum egy emberről tudok, aki már megjelenés előtt jóval fikázta, és azóta is ezt teszi. Vegyél igzbogzot, forzát, és boldog leszel.

     • Pontosan annyi eszed van mint látszik.Ahogy írtam ha ovlasnád is amit írok nem egyből azon akadál fenn hogy valaki sérti a sony-t vagy valamelyik exkluzívját és nem egyből fanboyként beindulna a fröcsögésed mint már számtalanszor talán eljutottál volna odáig hogy tolom a játékot,baromira élvezem a vezetési élményét és a csapatását és videókat is rakosgattam ki, meg erős 8-asra értékeltem…De ahogy érzed.:)

     • Én nem akadtam fenn semmin, hanem végignézve a hsz-eidet azokból csak savazás jött már a játék megjelenése előtt is, amit utólag próbáltál tompítani, kevés sikerrel.És miért játszol egy techdemóval, amikor a konkurencia autós játéka sokkal jobb?

     • azon gondolkodom, hogy ez vajon mennyire életszerű.tehát ha én csalódok egy játékban, hangsúlyozom: egy játékban, akkor azonnal átpártolok a riválisékhoz, pedig jól tudom, hogy ők 5 ft-ot se érnek.enyhén szólva is sántít ez 🙂

     • Háááát…amikor anno meghackelték a Sony szervereit, olyanokat lehetett olvasni, hogy elvetemült CoD-osok, akik nem bírták ki multi nélkül, váltottak 360-ra.Én vagy nyáron, vagy most karácsonykor vettem volna PS4-et, de elvették tőle a kedvem.Szóval simán lehetséges az eset, valszeg nem CSAK a Driveclub kudarca miatt váltottak az említett emberek, viszont elképzelhető, hogy számukra ez volt az utolsó csepp a (már régebb óta telítődő) pohárban.

     • Ajánlom figyelmedbe az SG fórum PS4 topikját ahol ketten is közölték hogy elegük volt..Az egyik már meg is vette a One-t és hírdeti a ps4-et…Vannak türelmetlen emberek,ez van.ha több vevőt akart volna a SONY alapból így jelentik be, késöbb jön a psplus változat. Aki türelmetlen úgysem várja ki főként ha látja hogy jól szórakoznak a full verzióval. Ellenben nem ez történt 1 nappal a megjelenés elött offra vágták a PLus-t és akinek full van az is szenved az online miatt. A plusosok dühöngenek és még csak jó képet sem kapnak a játékról akiknek az online fontos lett volna.

     • Supergamez fórum LOL, a sony hater gyíkemberek és bogzosok gyűjtőhelye.

     • Te tényleg nem vagy normális,agyadra ment a sony embléma…Itt befejeztem,sérültekkel inkább nem diskurálnék.Felfogni sem vagy képes amit az ember leír,mindent támadásnak veszel,és még baromságokat is beszélsz.

    • Én is így tettem . 12 papírért upgradeltem. Megérte.

 11. …..faya játék, de megy a paraszt vakítás azééééé ezerrel ,vagy ezt nevezik marketingnek, hm ……………………………………………… na szal ide gondoljatok amit akartok …:DDDDDDDDDD

 12. Szerintem hatékonyabb lenne, ha a gamerek közül csinálnának egy csapatot, akik segítenek a server problémákban. Mérnök létemre én is segítenék, ahol tudok. Csak induljanak már le azok a sok kínai csoda gépek, amiket servernek neveznek !

 13. “Amúgy jellemző, hogy még az ilyen nagyhalaknál is összeomlik a szerver, amikor éppen “”csúcsidő”” van. Pl a FIFA esetében, minden évben brutálra keresik magukat rajta, de normális szerverparkra nem telik, borzalmasan lassú, kidob, stb. Egyre több az ilyesfajta kellemetlenség a többihez viszonyítva.”

 14. Én már egy online futamot toltam 🙂 , csak kb. 20x próbáltam 5 percen belül és egyszer csak beengedett egy futamra. Ami érdekes, hogy nem laggolt, hanem simán futott szépen…

 15. Miért nem lehet offline játszani?

 16. Nekem az az akadás már egyszer jól jött mikor épphogy első lettem 0,01 másodperccel, azaz ahogy láttam a megakadás miatt kb fél méterrel.. 😛 Persze nem bánom ha kiveszik..

 17. Egyre dühítőbb amit művelnek a kiadók, fejlesztők. Nem is csak erre a játékra gondolok hanem úgy mostanság nagyon megszaporodtak ezek a dolgok. Jó lenne ha a megjelenés akkor lenne amikor mondják, ha biztosak benne akkor meg ne ígérgessék. Meg ezek a rendeld elő, és majd 6-7 hónap múlva megkapod is nem tetszik.

 18. “””Nyilván ennek kiadása előtt elfelejtettek a fejlesztők futni egy teljes futamot… “”Igen, erősen gyanús. :)”

 19. Az igért időjáras patchet adják már ki inkább. Ez a szerveres dolog már veszett fejsze nyele…

 20. az a pici akadas valojaban direkt van, az a celfoto :DAmugy meg en azt erzem, hogy ha valaki veletlenszeruen be is jut a szerverre, az is csak latszat. Se leaderboard, de challangek, se multiplayer versenyek nem mentek akkor sem. tehat az is kamu. tegnap este online voltam de azt se latta, hogy clubban vagyok…