Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

DriveClub – még mindig csiszolgatják, mindent beletennének

Nagyjából 20GB helyet foglal majd a PS4 merevlemezén a PlayStation 4 exkluzív [B]DriveClub[/B] autóverseny. A játék új, a fejlesztést befejező rendezője, Paul Rustchynsky egy interjúban beszélt arról, hogy a játék még most is új elemekkel bővül.- A klubokon belüli optikai tuning funkció lesz az instant kocsicímkézés lehetősége. A program a matricát azonnal rádobhatja a frissen belépő tagok kocsijaira. Festékszínek és minták is választhatók, egészen extrém kombinációk lehetőségével (a példa egy pink Ferrariról szólt sárga csíkokkal.- A versenyek után XP jár, minden szintlépéssel új autót nyersz. Az XP itt a “hírnévnek” (Fame) felel meg. Pénzért lehet majd kocsikat instant unlockolni, de hírnevet nem, tehát a játékban a győzelmet nem lehet kivásárolni.- Játszhatsz teljesen offline módban, majd ha akarod, később szinkronizálhatod állásod az online szerverrel.- A jövőben jönnek majd kocsi és pálya DLC-k, sőt, talán Season Pass is – de ez még nem eldöntött.- A pilóták manuálisan is mókolhatják a KERS és DRS rendszereket a McLaren P1-nél.- A szoftvert grafikailag is csinosítják még, állítólag minden más aspektusa mellett. Rustchynsky szerint komoly az előrelépés, például a kocsik hangja terén.- A játékba kétféle “üldözőkamera” nézet kerül. A távolabbi sem túl távoli.- A game mikrotranzakciókat használ, mint például a MotorStorm RC.- A játék PS+ verziója is platinázható.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. “Szerintem a végére ebből egy rpg kalandjáték lesz, inapp purchase manga figurákkal. Ja, és a Kojima fogja rendezni, ezért már a demó 10k-ba fog kerülni, a marketing manager meg a Yamauchi lesz. Most őszintén?? Érdekel ez a szar még valakit, de komolyan?Nem is gondolkozom azon az 50€-s upgrade-en. Az ilyen stúdiók menjenek el retket kapálni. Briliáns példa arra, hogy vegyük el a vevő kedvét már jó előre a vásárlástól. Mondjuk az 50€ miatt Sony is beveheti, nem kicsit, nagyon! Visszaolvashatnának, mit is írtak szó szerint… De én “”kultúremberként”” a ProjectCars-ra várok. Pont.”

    • Már miért lenne szar? És miért ne érdekelne?Mert elcsúsztatták? Ez inkább jót tett a játéknak. Rengeteget szépült.Ennyi erővel én a PCars-ból ábrándultam ki, mert már tavaly ilyenkor meg kellett volna jelennie, erre még mindig pre-alpha fázisban van. Na most akkor mi? Hogy lesz abből novemberre egy kész játék?Egyetlen bajom a játékkal, hogy keveslem azt az 50 autót. Nagyon keveslem. Szerintem több is elfért volna benne.

  2. Remélem az a része amikor még a legelső bemutatón körbejárták az autót benne marad.

  3. “Ha nincs a DriveClub-os hír címében a “”botrány”” szó már nem is érdekel.”

  4. Season Pass, mikro tranzakcio :))))) Csak így tovább :)))

    • Lesz benne mikrotranzakció is. Hmmm…. (most ilyeneken, hogy DLC meg season pass nem akad fenn az ember a mai világban) Én úgy gondolom, hogy a DriveClub a kultúremberek játéka lesz. A többieknek meg marad a Project Cars novemberben!