Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

DriveClub – információk a PS+ változatról

Mindenki, aki az adott időben aktív PlayStation Plus előfizető lesz, megkapja majd az Instant Game Collection részeként az Evolution Studios online / offline autóversenyét, a PlayStation 4 exkluzív [B]DriveClub[/B]ot, mégpedig könnyített kiadásban. A játékról ma a game új rendezője, Paul Rustchynsky beszélt az [A http://blog.eu.playstation.com/2014/04/30/driveclub-update-evolution-studios-2/]EU PlayStation Blog[/A]on. (A game-ből ott pár szép új kép is villan.)- A pályák változó hosszúságúak. Van 1 perces gyors menet és olyan csík is, melyen legalább 5 percig száguldhatsz mérföldeken át, akkor is, ha csúcssebességen mész a leggyorsabb járgánnyal.- A szuperhosszú pályákkal a rendező szerint az a gond, hogy unalmassá válhatnak, mégpedig azért, mert nagyon széteshet a mezőny.- A DriveClub minden egyes pályája valós helyszínből táplálkozik, de ezeket még izgalmasabbá tették digitálisan.- A játék célja, hogy amennyire lehet összehozza az árkádosabb és a szimulációt kereső playereket. Mindkét tábor megtalálja a számítását.- A játék kezelése mindenki számára könnyen tanulható.- Akik a valós szimuláció hívei, jobb időket futhatnak profi vezetési technikák bedobásával.- A megjelenésig több új videó is lesz még, hogy látsszon, mennyit fejlődött a game.- A PS+ verzió nem demo lesz. Ebben majdnem minden online és offline karrieropció és funkció ott van, de csak 10 kocsit hajthatsz egy országon belül, ami 5 pálya 11 variációját adja. A game offline “Tour” módját a PS+ verzióval nem tudod majd kimaxolni, mert ehhez pár kocsi és pálya szükségeltetik, mely csak a fullos változatban van meg.- A PS+ szoftver később igény szerint fullosra is unlockolható ráfizetéssel.- A játékban a kocsijaidra optikai tuningot tehetsz.- Tervezik a teljes kezelőfelület lekapcsolásának opcióját (lásd: inFAMOUS: Second Son).[YOUTUBE]ny3JYGXCmFg[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Madj kiderül, hogy ráfizetek e..

 2. Nekem ez most nem tiszta, hány autó is lesz a plusz verzióban 10 vagy 50? Vagy most mi van?

 3. Teljesen korrekt, októberre beszerzek egy 4-est! 🙂

 4. Ne várjuk már, hogy premier játékot kapunk a PS plusba. Én még ennek is örülök, csinálhatnák mindenhol ezt, így el tudom dönteni, hogy tetszik-e vagy sem.

  • demozós korszak is kiveszett, alig pár játékból érkezik, ha meg jön akkor is a megjelenés után mert nem fogy a játék…

 5. Jó lenne konkrét árakat tudni!

 6. eddig is arrol volt szó,h nem teljes lesz a game… szoval full mind1, de ha unlockolod csak akkor tudod megcsinálni a platkot tuti. 🙂 nem baj, meglátjuk,h mennyi lesz az unlock 🙂 azt vesszük ugy is, mert olcsobb lesz mint lemezen. s ugye az már a sajátod, nem ps +

 7. Ez beszarás, hogy már a PS+ ingyen játék sem lesz teljes verziós. 😀

  • sztem ezt már az elején vagy a csúszás bejelentésénél elmondták

   • “Ez így igaz. Kb ez is a szerencséjük, mert a Plus mindig is arról volt híres, hogy teljes verziós játékot ad neked, nem csonkítottat vagy hasonlót. Tulajdonképpen nem is értem mi ez a különcködés a DriveClub esetében! Gondolom az lehet a háttérben, hogy már a PS4 megjelenése előtt jóval bejelentették, hogy lesz egy nagyon komoly autós nyitó cím ráadásul ingyenesen, csak hát ez ugye nem jött össze. Most meg már nem csinálnak segget a szájukból… :)) Na nem baj, én ennek is örülök, nem üt szíven, hogy nem lehet majd kiplatinázni “”ingyenesen””.”

 8. Kíváncsi vagyok rá, hogy mennyiért lehet majd fullosra unlcokolni.Teljes áron, vagy kedvezményesen?

 9. Az offline tour lenne a játék kampánya, vagy több szegmensre is bontható az offline mód még ezen kívül?Csak mert érdekelne, hogy mit nem engednek nekünk kimaxolni ha nem fizetsz rá külön.