Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Dragon’s Dogma – itt a várt bejelentés!

A Capcom nem titkolózik tovább, hanem világgá kürtöli: új fantasy kalandjátékot készítenek Playstation 3-ra (is), melynek címe… igazak voltak hát a pletykák… *dobpergés*… [B]Dragon’s Dogma[/B].A DD egy 2012-ben érkező, kifejezetten nagy volumenű projekt, a Capcom egyik eddig lepel alatt tartott aduásza. Stílusa is különleges: gyakorlatilag egy kaland-akció – mint pl. a Demon’s Souls -, de a bejárható világ (állítólag) hatalmas, és ez a fajta nagy szabadság a fejlesztők szerint újdonság ebben a műfajban. Az akcióban háromtagú parti vesz részt, mely a hírek szerint co-op multis kalandot ígér, sok szörnyvadászattal (Monster Hunter?).A netszerte azonnal nagy port kavart game azt az MT Framework engine-t használja, mely a Lost Planet 2 és Resident Evil 5 programokat is hajtja. Fejlesztésében két nagyágyú is részt vesz: Hideaki Itsuna a Devil May Cry csapatából, Hiroyuki Kobayashi producer pedig a Resident Evil 4-es teamtől.[YOUTUBE]di_Eo-u1I_A[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Azta, ez nagyon ütős játéknak ígérkezik! Remélem beváltja a hozzá fűzött reményeimet 🙂 Tuti visz majd el pár díjat is.

 2. Azt a qurva! Ez a game nem semmi! Ha ennek csak a fele lesz igaz, már akkor jól jártunk! Ez a látvány vmi elképesztő. És főleg ahogy azok a karik meg vannak csinálva! Gondolom vmi atom durva co-op lesz benne! Egyértelműen: Instant Get!!!!!

 3. egy ilyen kalandjátékra vártam már rég óta. nem az a robot mozgás van benne mint a többibe, meg ezek a felmászások a griffre meg ahogy az a kígyó összeroppantja a tornyot… most látszik, hogy ez a generáció még csak most indul be igazán, csak kicsit meg kell erőltetnie a fejlesztőknek az agyát és egy kis erőfeszítéssel már is van egy ilyen játék mint ez.

 4. Jól néz ki, Shadow of the Colossus utánérzés valaki?: D

 5. Nagyon ígéretes darab. Kíváncsi leszek, hogy mi sül ki belőle!

 6. 2012-ig még sokat változhat

 7. Nekem ez nem jön be… emiatt nem jön Monster Hunter. Se PS3-ra, se PSP-re, se az új 3DS-re. … Mindegy, talán megveszem, de nem az igazi. :(((

 8. Úgy tűnik a Capcom tényleg komolyan veszi a nyugati játékok térhódítását. Ha nem írták volna ki a trailer elejére a rendezőt és a producert, valamint a kiadó nevét akkor meg nem mondtam volna, hogy ez egy japán fejlesztésű játék.Tetszetős trailer, eddig bejön nagyon, kár hogy 2012 még messze van.

 9. sírok :DD

 10. Ez igen! Majd mèg késöbb visszatérek rá! Messze a 2012 èv!

 11. Csinos kis cucc, az már egyszer fix!

 12. Teljesen megfogott!!!

 13. Ez nagyon jónak tűnik! Gyerekek, én várom ezt… 😀

 14. első napos vétel

 15. hát ez szerelem első látásra.

 16. “Első blikkre jónak tűnik, sőt. Remélem nem lesz nagyon “”nyugatias””.”

 17. Elképesztően fest. Az a kígyófejű dög… :O Brutál! Mindenképpen beszerzős lesz.UI: Viszont tökön szúrom magam, hogy ilyet csinálnak, de Monster Huntert nem. :S Ilyen látvánnyal… A Capcom egy örök titok üzletileg.

  • Ha hajaz a Monster Hunterre, akkor azert karpotol valamelyest 🙂

   • Hasonlítani nem nagyon hasonlít, de a dögök nagyon komolyak benne. Amikor felugrik a sasfejű dögre, meg elkapják a csókát azok a szárnyas izék (jól leírtam őket :D)… na valami ilyen előrelépést várnék egy nextgen Monster Huntertől. Még jobb támadásokkal mozgásokkal operáljanak a sárkányok, ahol tényleg nehéz kiismerni őket.A co-op multija viszont ha jó lesz akkor kellemes szórakozást fog nyújtani. 2012 legjobban várt játéka számomra eddig.

    • Ha lesz benne akkora melyseg, szavatossag, mint a MH sorozatban, co-op lehetoseg is, akkor tuti vetel lesz.

 18. Szépnek és kalandosnak ígérkezik. Azt pedig szeretjük.

 19. Elképesztő… Kell ez a játék!