Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Dragon’s Dogma – érdekes új képek

[30344]Új screenshotokat tudok mutatni a Capcom által Playstation 3-ra is bejelentett fantasy kalandból, melynek címe [B]Dragon’s Dogma[/B]. A cuccról volt már pár látnivalónk, melyek egyelőre tetszetősek, de messze még a 2012-es – állítólagos – megjelenés.A DD kissé titokzatos game: az elején úgy tűnt, egy Demon’s Souls trónkövetelő lehet belőle, de aztán kicsivel később már egy Monster Hunter felhangot is pedzegettek. Az új képek ugyanakkor – szerintem – mintha megint más hangulatúak lennének: nekem egy kalandozós NIER ugrott be, vagy egy Oblivion.Majd kiderül…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. nagyon várom már

 2. Apropó NIER!1. Már kb. 50 órám van benne, de nagyon messzinek látom még a végét. Aki végigjátszotta tud mondani egy teljes játékidőt?2. Milyen műfajba lehetne besorolni (mármint a NIER-t)?

  • Én kb. 40 óra alatt kényelmesen lenyomtam minden megnyeréssel, de nem mentem rá a fegyveres és a virágos trófeára, mert azokkal 100+ is lehet.

  • 50 óra alatt nekem kb. a mellékküldik 70% volt meg, a fősztoriban pedig a C endingig vittem. Utána jön a játék ocsmány része, a material farmolás, ami hihetetlenül gusztustalanra sikerült, ennyit még az FF XIII-ban sem szívtam, mint itt. A platina 85 óra alatt lett meg egyébként, de pl. a HC gamer csoporttársam a White Moonflowert már két hónapja próbálja kinevelni, de sehogy sem jön össze neki, hála az isteni random chance-nek, és már 120 órája áll benne :DA NieR műfaját nagyon nehéz belőni, én leginkább fantasy hack’n’slash kalandjátéknak mondanám JRPG-s elemekkel. Fura egyveleg, de hála a jó égnek remekül működik, több ilyen kéne a piacra.

 3. A grafika meg a stílus nekem nagyon bejövős. 🙂

 4. Már csak a sárkányok miatt is figyelem a játékot. Aztán az is lehet, h tényleg távol maradok az RPG-ktől. Még akkor is, ha ez nem is lesz annyira RPG.

 5. Én vmi kegyetlenül komor Oblivion félét várok.Ezek a napsütötte képek is nagyon komorak nekem.

 6. kevés játék fogott meg ennyire mint a DD. szerintem egy csúcs IP van születőben.

 7. Eddig nagyon bejön, remélem, nem kell csalódnom. 🙂

 8. Eszméletlen jó. Valóban mondták hogy sokkal inkább storyorientált lesz a játék. A képek engem a Gothic szériára emlékeztetnek (Ennél nagyobb pozitívumot nem is mondhattam volna azt hiszem. Gothicforever!)Egyre inkább érdekel, mi fog kisülni belőle.

 9. messze van ám még 2012 🙂

 10. az ultimate rpg 😀 mindenből azt amiért szeretjük. igazából nekem minden jöhet mert szeretem az rpgket, de a legjobban monster hunter-ös feelingnek örülnék