Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Dragon’s Dogma: Dark Arisen – PS4 és PS3 összehasonlítás az új előzetesben

A Capcom a [b]Dragon’s Dogma: Dark Arisen[/b] új előzetesében a modern PS4-es változat grafikáját hasonlítja össze a 2012-es – kiegészítővel 2013-as – PS3-as verziójéval.A játék október 3-án jelenik meg PlayStation 4-re, a PlayStation 3-as verzió tesztjét pedig [a http://playstationcommunity.hu/note/9043]ITT[/a] olvashatod el.[youtube]YrPvRSWKNyA[/youtube]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ez pont olyan tré mint anno.

 2. PS3-on nem játsszottam vele de mindig is ott volt a listán, hogy majd egyszer beszerzem, végigjátsszom.A fekete mozicsík végre eltűnt, ez jó.Szebb a képfrissítés ez is jó.De szerintem ez csak 900p/30 FPS lesz PS4-en de remélem nem lesz igazam és 1080p/60 FPS lesz akkor viszont már érdekelni is fog.Majd a DF vagy a VG megmondja a frankót.

 3. PS3-on nagyon szerettem, kiváló játék. És igen, nekem platina is! 🙂 De PS4-en már nem hiszem, hogy beszerszem. Ahhoz jó ár kellene, jó olcsó.

 4. Egyébként örülök ennek a remasternek, mert úgy gondolom a PS3-mas időkben alacsony réteg játszott ezzel a játékkal (legalábbis idehaza). Engem durván behúzott, mikor megkaptuk anno PS Plusban.

 5. ugyanolyan szar 😀

 6. PS4-en néz ki úgy ahogy PS3-n kellett volna, és akkor még mindig nem lett volna nagy szám grafika az előző generációban! Vicc. Ezt leszámítva viszont egész jó játék, én szerettem. Durván olcsó lesz, lehet hogy beszerzem bár a Dark Arisen kiegészítőt feladtam anno PS3-n.

  • “Az összhatás szerintem rendben volt akkoriban is. Inkább a letterbox volt talán kicsit zavaró, de meg lehetett szokni.Ezt a PS4 remastert grafikailag nem tolták, túl finoman szólva sem. Még mindig baltával faragott minden karakter. De legalább eltűnt a letterbox és hatvanefpées!Mégis mennyi az a “”durván olcsó”” ár?”

   • 8500 Ft.A grafikai tuning meg nagyjából annyit tesz ki, hogy felhúzták a felbontást 1080p-be oszt csókolom, egy gyufaszálat nem tettek hozzá az is ziher, pedig egy remaster-től azért elvárható valamennyire. Ca$hcom, ez a megoldás volt a legjobban költségkímélő.