Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Dragon Quest XI – fél óra játékmenet és egy nosztalgikus reklám

A Square Enix egy a [b]Dragon Quest XI[/b] köré épített [a https://www.youtube.com/watch?v=xCQ-KHtlpOk]livestream[/a] során közel fél óra játékmenetet mutatott be a szerepjátékról, illetve kikerült egy nosztalgikus reklám is.Az első videó a körökre osztott csatákat mutatja be számos egyéb funkció mellett, pár jelenettel és egy főgonosszal fűszerezve.A második a már említett reklám, amely a sorozat hosszú múltjára tekint vissza két percben.A két bemutató alatt találjátok a teljes [i]livestream[/i]et, plusz pár képet a galériában. Az utolsó kép egyébként a “Korlátozott Játék” módot demonstrálja, ahol különféle kikötések mellett lehet végigmenni a kalandon: például nem vehetők igénybe üzletek.Az alkotás július 29-én jelenik meg Japánban PlayStation 4-re, nyugati dátum pedig még nincs.[youtube]3lKTMFme9u0[/youtube][youtube]fPR1oWqp4-Y[/youtube][youtube]xCQ-KHtlpOk[/youtube]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Ebben a videóban elég szép, legalább olyan szép mint a DQ Heroes.Nekem a 4-8-ig mind a kedvenceim. Ezeket mind végigjátsszottam kivéve az 5-6-ot azok azóta is porosodnak, végig kellene már vinnem őket. 🙂

  2. Én 3tól 9ig minden részt végigvittem szerintem az 5. és a 7. rész a legjobb.(nem hiába készült el a dragon quest 5nek remakeje ps2re sajnos csak japánban de van angolosítás hozzá)

  3. “Jó lenne ha 1 éven belül megjelenne EU-ban is. Emlékszem a 8-nak nem volt magyar forgalmazója, így előbb játszottam az FF 12-vel, mint a DQ-val… Akkor azt hittem kiégtem így “”JRPG”” téren, aztán valaki behozott néhány példányt az országba, és… A DQ 8 már hozta azt a feelinget, amire vártam, hihetetlen játék volt – a klasszik FF-ekhez mérhető (ez volt az első rész, ami EU forgalmazást kapott, így akkor találkoztam először a sorozattal).Lehet a XI nem lesz már akkora újdonság, de a feelinget hozza!”

  4. “Ma már kissé elszoktam ettől a “”nyakunkon a Japán megjelenés de angol verzió még nincs láthatáron”” helyzettőlA square-enix mostanában nem csinált ilyent”