Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Dragon Age: Inquisition – játékbemutató videók

Az Inkvizíció elkötelezett harcosai közül egyet irányítasz majd az Electronic Arts / BioWare duó PS3-ra és PS4-re is készülő fantasy akció-szerepjátékában, melynek címe [B]Dragon Age: Inquisition[/B]. A következő videók kisebb betekintést engednek a várható kalandokba,[YOUTUBE]SXnA4ah7uqM[/YOUTUBE][YOUTUBE]LSepo_GZS1A[/YOUTUBE][YOUTUBE]1WeZbGRglWs[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. na, ahogy elnézem, ezen sem fogok soká tépelődni, hogy megvegyem-e 🙂

 2. az első rész tényleg nem volt egy vizuális gyönyör. viszont elég szórakoztató volt, másfélszer végig is toltam.ha a sztori meg a karakterek alakítása annyira eltalált, mint az elsőben, akkor igényt tartok rá 🙂

  • Az első rész kibaszott jó volt, viszont egyetlen szépséghibája, h kivették belőle a felülnézetet.A Harvester megölésénél Nightmare-en vért izzadtam, brutális az a boss.

 3. a botrányos első rész után, nem hiszem hogy érdekelni fog a harmadik rész 🙁 pedig képek alapján más mint az első két rész

  • Barátom a botrányos első rész kontra final fantasy 13?:P ha jól rémlik neked az tetszett nagyon pedig a kettő közötti játékélmény ég és föld.a ff gyönyörű de ezzel ennyi is,egy 5 éves is képes vele játszani olyan egyszerű lett az egész.

 4. 1ik részt se toltam de ez nem néz ki rosszul, majd meglátjuk.

 5. Csak legyen olyan, mint az első rész volt!Ha a sztorihoz kell, bepótolom a gyalázatos második részt is, csak ne csesszék el!

 6. totál más a witcher és eza játék. én pl utálom a witcher irányítását úgy ahogy van.

 7. Ezzel a játékkal fogok ps4 et venni!

 8. Tuti vétel

 9. Várok egy demót, kipróbálom, ha tetszik amit látok meg játszok akkor veszem. 🙂

 10. Felesleges a Witcher 3-hoz hasonlítani. Ő ott a legjobb. Ez kb olyan, mintha hasonlítani akarsz egy hack & slash-t a God Of War-hoz, akkor nem veszel többet az életben.Szerintem jól néz ki a játék és össze dobták a taktikai dolgokat a jó harcrendszerrel a 2-ből. Elég jónak tűnik az eredmény. Visszahozták a fajokat, már nem csak emberrel mehetsz. Sőt, még egy mentés generáló is ki fog jönni, tehát nem kell aggódni, hogy ps4-en nem fogsz tudni a döntéseid szerint játszani. Én biztos meg fogom venni ezt a játékot és a Witcher 3-t is.

 11. “Annyira hidegen hagy, hogy valami hihetetlen (és nem, nem tudom miért írom ide).Egyszerűen a BioWare elmúlt évi munkái után elég nehéz elképzelni, hogy a “”még több robbanást, idióta döntéseket, butább játékmenetet”” tendencia most hirtelen megfordul. Mégpedig a videóból pont ez jön le. Értem én, hogy a fejlesztők az ellenkezőjét állítják. Kár, hogy ezt tették az elmúlt 4 év alatt is.Tudom, tudom, de akkor is. Ez elég gyengének tűnik a Witcher 3 mellett. Ugyan azon az áron.A történettel meg ki tudja mi lesz? Egy ZS kategóriás találtkamerás filmben nincs akkora deus ex machina, baki és klisé, mint a Mass Effect trilógiában. Az univerzum fantasztikus, de még a karakterek is jók (kivéve Shepard, ő nem karakter, nála még Gordon Freeman is kreatívabb). Szóval na, ha a BioWare bejelent valamit, egyre nehezebb nem arra gondolni “”Na most mivel kúrják el?”””

 12. Egy nextgen játéknál azért már elvárnám hogy ha belegyalogolok az aljnövényzetbe,az dinamikusan változzon!!Plusz ütközéskezelés.Úgy vagdossa keresztül a pajzsot mint az állat,ahelyett hogy visszapattanna a kard róla.Remélem rágyúrnak még kicsit:)

 13. Tuti vétel az első 2 rész után =)

 14. Nagyon szép! Figyelemmel követem, talán még vásárlás is lesz belőle. 🙂