Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

DOOM VFR – mától kapható PlayStation VR-ra

MEGJELENT A DOOM VFR PLAYSTATION VR ÉS HTC VIVE KÉSZÜLÉKEKRE A Bethesda örömmel jelenti be, hogy a DOOM VFR mától kapható PlayStation VR és HTC Vive készülékekre. Az FPS műfaj és a modern VR úttörői, az id Software gondozásában készült DOOM VFR teljesen új szemszögből mutatja be a DOOM pörgős és brutális játékmenetét a virtuális valóságban. A játékosok sosem látott módon merülhetnek el a DOOM univerzumban, miközben bejárják a marsi UAC létesítmény és a Pokol legmélyebb bugyrait, valamint próbára teszik képességeiket az izgalmas fejtörőkön és feszült harcokon át. A DOOM VFR egy a DOOM univerzumban játszódó új játék, kifejezetten a VR eszközökre fejlesztve. Nem sokkal az UAC marsi kutatóállomás démoni megszállása után te maradsz az utolsó emberi túlélő, öntudatod pedig egy szupertitkos UAC vészhelyzeti protokoll révén egy mesterséges agymátrixba kerül. A feladatod visszaállítani a rendet és megfékezni a démonok rohamát minden eszközzel. További DOOM VFR információkért látogass el a https://doom.com oldalra.(sajtóközlemény)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Nem bírtam ki, hogy ne nézzem meg úgyhogy amint lehetett letöltöttem, így néhány óra játék után annyit mondhatok, hogy elég jó lett. A mozgást még szokni kell, én kettő Move kontrollerrel játszom és furcsa ahogy megoldották az oldalazást meg az előre hátra mozgásokat, olyan darabos az egész és ezeket nem is szoktam általában használni, inkább a teleport+180 fokos fordulás, meg persze a fejem forgatom minden irányba. Amúgy nagy élmény, aki szereti a DOOM-ot mindenképp próbálja ki.

    • hi az irányításnál nem is lehet állítani hogyan szeretnék mozogni?csak teleportos előrehaladás van? köszi

      • “Helló, na most jobban megnéztem és lehet benne úgy is sétálgatni mint egy klasszikus FPS-ben, de csak DS4-el, Move kontroller nem. Annyit kell csak állítani, hogy “”segment turning”” kikapcsol, “”left stick movement”” bekapcsol. Így sem lehet rossz játszani, mivel ebben az esetben a fejjel lehet célozni, amerre néz az ember. Most nem is tudom, melyiket válasszam… :)”