Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

DmC – TGS11 trailer

A Capcom nem kispályázik: [I]csillió[/I] villantást vitt ki a Tokyo Game Show 2011-re. Ezek közül egy a Playstation 3-ra is fejlesztés alatt álló hack’n slash, a [B]DmC[/B] új trailere. A DmC a Devil May Cry szériát erősíti és a főhős Dante fiatal korában játszódik.[YOUTUBE]qxSKBlY6aZo[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Egyenlőre felejtős…….

 2. Fasza game lesz, de ez nem Dante.

 3. Nagyon tepernek a Ninja Theory-s fiúk, látszik, hogy sok energiát feccölnek ezekbe a trailerekbe, hogy minél hangulatosabb legyen, de meg tudom érteni őket, hiszen nagy rajtuk a felelősség, és még meg kell győzni a szkeptikusokat.Én még mindig a kétkedők táborát gyarapitom, de ha kijön a game, tiszetességgel végigjátszom, és majd csak utána alakitok ki véleményt. Mellesleg miért kell még egy előtörténet, Dante ébredésének már tanúi voltunk a hármasban, milyen mellélkszálat lehetne még kihajtani? Hogy lett fehér a haja? Ha erre megy ki a játék, ez hülyeség, ha alapból az is lett volna, az is teljesen érthető lenne, hiszen félig démon.

  • Nekem az nem világos, hogy akkor ez most ténylegesen teljes reboot ( újrázás ), vagy egy Ninja Theorys megközelítésből bemutatott előzmény. Mert ugye kapcsolódni fog az előzőekhez valamilyen formában – már Dántén és a címen kívül – ( legalábbis aszonták’ a készítők – ha jól emlékszem ).

   • Nekem már eszembe jutott az is, hogy talán mi itten egy kolosszális átverés alanyai vagyunk, de ez elég uncsi lenne az MGS2 után…De ha nem a fentebbi eset, és nem egy reboot lehetősége forog fenn, akkor kiváncsi leszek, hogy a cselekmény hol fog elhelyezkedni az DMC sorozat idősikjában. Mindenféleképpen akkor a hármas elé kell visszamenniük, hiszen abban már fehér a haja. Ez esetben talán Vergil is eltünik, és a sztori talán majd úgy ér véget, hogy Dante fontolóra veszi egy démonvadász iroda megalapitását, hogy immár hivatásszerüen is irtsa a pokolfattyakat.

 4. “Szép és jó hogy ennyire változatos akar lenni…de ez a torz magából kifordult démonok, az összevissza felépülő világ, és a zenei választék még mindig marha pocsék. Hiába próbálkozik a Capcom, ezt a devil may cry bizony marha kevesen fogják venni. A kíváncsiskodó újoncok, és a “”csakazértismegveszemhamármindenkiutálja HURRDURR”” emberkék főleg.Arról a fehér haj és vörös kabátról csak annyit, hogy csak démon módba fogjuk látni. Értsd a játék 90%-ában ezt a mostanra már kipofozott vasalt hajú Dante csókát fogjuk látni…”

 5. nagyon tetszik

 6. “Egy jútyúb kommentet idézek: “”FUCK THIS SHIT. CANCEL THIS FUCK.”” Ennyi.^^”

 7. Na az a bogár nem rossz, de az alap ellenfelek még mindig gagyik.

 8. Továbbra is jónak néz ki, az animáció is milyen folyamatos és szép. Bár jöhetne már pár tökösebb jelenet, hasonló, mint az első trailer. Kicsit sokat láttuk már zenére csapkodni, az új Dante-t.

 9. Engem amúgy még mindig zavar a karakterváltás, meg nem csak a karakter, az egész atmoszféra nem olyan nekem mint az 1 és 3 vagy 4ben, inkább emlékeztet a kettőre azt pedig én speciel nem szerettem (de ami azt illeti tudtommal, hogy mások se nagyon)

 10. Nekem még mindig tetszik!

 11. Odavág , frankó , nekem bejön.

 12. Jó lesz ez.

 13. Várjuk várjuk.

 14. Ez továbbra sem az igazi.

 15. Inkább megvárom a DMC HD kollekció bejelentését. Ahogy elnézem sikerülni fog az NT-nek mester hármast csinálni nem jó értelemben.

 16. Borzalmas

 17. Nem szívesen vallom be, de engem is meggyőzött. Végre nem egy Nero…Kb olyan volt ő a DMC 4-ben mint Raiden a MGS 2 ben. Ez végre Dante és ja ott a fehér haj, meggyőztek.:)

 18. Hát én még mindig nem értek egyet azzal, hogy ez erősíti a szériát…Azért ne lincseljetek meg, köszönöm.

 19. Nekem ez kell. Most azonnal -.- XD

 20. Ez nem is olyan rossz!

 21. HuhuhÚÚÚ! Már nadzson várom!

 22. “Nagyon kíváncsi vagyok a storyra. Hogy végül is akkor hogy is lesz Dantenak fehér haja, meg még az első videóban valami szobában faggatták, az pl mi lesz? Elkapja Jigsaw és “”He want to play a little game”” ?”

 23. 0:26-nál ott figyel egy óriás Crash Bandicoot a háttérben:D

 24. Ez már nem tűnik olyan rossznak, a látvány kifejezetten tetszik.

  • Miért az eddigi videókban mi volt a rossz? Abban is ugyanígy gyakta az ellenfeleket, nem értem. Ha meg valakinek azért nem tetszett eddig mert nem fehér volt a haja, akkor az nagy gyíkság.

   • Mindenki a karakter miatt volt kiakadva, mert belezúgtak a fehér hosszú hajba. Sztem ennek a játéknak nem a haj a lelke!

 25. Na ez kurvajó és ott a fehér haj. Engem megvettek.