Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

DmC – mások a főhősök

Meglepő – és sokak számára talán megrázó – kijelentés olvasható a japán Dengeki magazin legfrissebb számában. A lap a Playstation 3-ra is fejlesztés alatt álló új Devil May Cry epizód, a [B]DmC[/B] kapcsán készített interjút a készítőkkel, melyben a Ninja Theory stúdió azt nyilatkozta, hogy a jövőre megjelenő felvonásban nem ugyanaz a Dante a főhős, aki az előző részekben!A DmC már bejelentésétől fogva vihart generál. Kezdődött minden azzal, hogy a szoftvert már nem japánok hegesztik, hanem egy nyugati csapat, a Ninja Theory (Heavenly Sword, Enslaved). A következő lépés az volt, hogy Dante markáns, félig angyal, félig démon “Brad Pitt” karakterét egy fiatal, naprakész külsejű srácra cserélték, mondván a sztori ezúttal a figura “fehér hajú Dantévá” fejlődését mutatja be. Ezután az is kiderült, hogy bár a játékmenet alapjait megtartják, az ellenfeleket robotokra cserélik.Ezek után elég fura a friss bejelentés, miszerint ez a fiatal, sötét hajú srác nem ugyanaz a személy, mint aki Sparda fiaként mutatkozott be az első 3 részben. A két karakter más-más dimenzióban létezik, így fordulhat elő, hogy egyszerre vannak jelen a világban – de két külön, parallel világban.Ettől függetlenül azonban valamiféle kapcsolat van a két alak között. Ezt bizonyítja, hogy kiderült: a DmC Dantéja képes angyali és démoni erői között váltani harc közben…(Vajon a Ninja Theory és a Capcom utólag, rajongói nyomásra építette bele a játékba ezt a csavart? Vagy a kezdetektől fogva így tervezték, csak eddig nem kommunikálták a játékosok felé…?)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. a végén sztem kukázzák az egészet, emrt úgy szar ahogy van…

 2. P*ncik.Bár a hisztérikák tehetnek erről.

 3. Végre aktuális lett a címe…Devil may cry… 🙁

 4. Én annak örülnék hogy ezt az uj dantét kutba dobják és físza térnek az eredeti dantéhoz

 5. Nem csodálom, hogy sokan így ledobják a láncot, ez már a sokadik koncepcióváltás, és nem csak a történet terén. Igaz ugyan, hogy az eredeti, legelső Devil May Cry is jelentős változtatások után lett az, ami (Resi négynek indult elsőre a legenda szerint), de ez a mostani szerencsétlenkedés az állandó változatatgatásokkal inkább az NG határozatlanságát bizonyítja, mintsem azt, hogy lendületes úton haladna a project.Ez a mostani párhuzamos világ izé mögött pedig én egy óvatos biztonsági lépést látok. Ha nem fogy jól a game (amire azért elég jó esély van), semmi gond, ezt a vonalat elfelejhetjük minden következmény nélkül, és kényelmesen visszatérhetünk az eredeti univerzumhoz.

 6. Megmondom őszintén, tőlem igencsak távol áll ez a sorozat. Játszottam a hárommal, meg a négy demójával, de annyira nem jött be. Ellenben tagadhatatlan, hogy a Ninja Theorys játékok a fantasztikus történetükkel belopták magukat a szívembe, így a legújabb trailer után érdekelni kezdett ez rész ( http://www.ign.com/videos/2011/11/02/dmc-devil-may-cry-new-trailer ) Sokat dobott nekem rajta, hogy a játék előzmény a sorozatban (a háromnak se tudtam követni a történetét révén nem játszottam az első kettővel, vagy csak nem fogott meg annyira. Nem tudom már) Biztos nem első napos vétel, (csak kedvelője vagyok az akció/kaland hack&slash műfajnak, nem megszállotja!) de ha hozzák a szokásos NinjaTheorys minőségű történetet/hangulatot, biztos be lesz szerezve!

 7. Na ez kezd egyre érdekesebb lenni 😀

 8. Tuti utólag tették be.Látszik, hogy a NT nem tudja mit akar. Megkapták a licence-t, aztán tessék csinálj vele valamit.Ez az egész projekt kezdettől fogva erőltetett, ha ez nem lett volna még világos mindenki számára.

 9. A Sonic Generations-nek is hasonló lesz a sztorija és ott is robotok az ellenfelek… xD

 10. Pfff…most miért kell már így kavarászni ? Jobb így, hogy kapunk egy vadidegen gyereket ?

 11. Tiszta szívből várom, hogy pofára esés legyen az egész.

 12. Fikabirodalom.Mindig mindent fikázni, semmi nem jó.Ezt látom mindenhol a neten.

  • Talán azért van így, mert nem véletlen a fika! Az erőltettet dolgokkal már csak így megy ez! Ha te ezt nem veszed figyelemben az a te dolgod!

 13. Nem fog érdwkelni nagyon, ha nem csinálják meg normálisan a story-t… :S

 14. “””naprakész külsejű”” milyen szép megfogalmazás! :))))))”

 15. még párszol változtatnak még szerintem

 16. “Úgy látszik a Capcom észhez tért és már nem bízik annyira a NT tudásában ami nem lepődök meg 2 átlagos/átlag alatti játékuk után.Amire nagyon kíváncsi leszek, hogy a HD kollekció mennyire veri meg eladásban ezt a “”rossz viccet”””

 17. Nemtom, nekem a bejelentéstől kezdve egyértelmű volt, hogy ez egy tök másik Dante egy tök másik világban. Ezt a dimenziós faszságot viszont nem kellett volna erőltetni, nem értem miért nem lehetett normálisan, külön kezelni az eredeti sorozattól, mint ahogy (gondolom) eredetileg is tervezték. Bár az is lehet, hogy a sztoriban egy szó nem fog esni erről, csak azért nyilatkozták le a fejlesztők, hogy a sok rinyapistit leültessék.Ez kb olyan baromság, mintha a Square rajongói nyomásra azt nyilatkozná, hogy az összes Final Fantasy ugyanabban a világban játszódik, csak párhuzamos dimenziókban.

 18. Már most erőltetett az egész project! Más címet neki, különben részemről érdektelen az egész! Nálam lefelé halad a Ninja Theory népszerűsége (Enslaved) talán egy epic Heavenly Sword2-vel még újra bizonyíthatnak… :[

 19. “Ez a démoni angyali forma nem új, de ez a “”az a Dante nem az a Dante”” téma már elég kemény :D”

 20. Tuti utólag tették bele. Eleinte Rebootról regéltek, meg új kezdetről. Ez a dimenzió váltás szerintem a rajongók nyomására lett, mint az új dante új külseje meg a néha felvillanó fehér haja.

  • Amúgy én még mindig nem vágom, hogy ez most akkor mi is lesz. Reboot, vagy folytatás-előzmény, vagy teljesen új játék.

   • “mi nem világos? az új játék neve eleve DmC, kis “”m”” a közepén, nem DMC5, egy gaiden rész, mint Metal Gear Solid és Metal Gear Acid.amúgy szerintem 1000% hogy utólag találták ki ezt a “”Dante nem Dante, párhuzam világ”” dumát a sok negatív visszajelzés hatására…”

    • “Addig oké, tudom, hogy ez nem Devil May Cry, hanem DmC, de volt, hogy aszonták reboot, volt, hogy előzményként emlegették, most meg mintha egy “”különálló új játékot”” emlegetnének.”

    • “Pedig ezzel is csúnyán mellé nyúlnak, ha belegondolunk abba, hogy micsoda rinyálás volt anno Nero miatt is, ha most beledobnak egy ilyen nyakatekert “”új szereplőt”” csak még jobban rontják a helyzetet. x)Én a helyükbe teljesen megváltoztatnám a nevét a játéknak és a szereplőknek is és kiadnám egy jó kis hack’n’slash-nek azzal a kiírással hogy a “”Heavenly Sword alkotóitól””, csak az a gond hogy Capcom megakarja tartani a DmC nevet, mert ebből már anno sok pénze befolyt és gondolja így tovább letudja éehúzni a rajongókat, de a régi vonalat viszont már nem akarja folytatni… 8S”

     • Szerintem ez a lehúzásos dolog, manapság már nem annyira mükődik. Legalábbis az én ismerőseimnél már nem jön be! Inkább azt hallja az ember mostanság, hogy a játék fejlesztő/készitő cégek adják be a kulcsot ha félre/mellényúlnak! Jó mondjuk a CAPCOM nem megy csődbe, de a Ninja Theory CASSA-t nem fog robbantani! Erre fogadni mernék! xD

 21. Najó én most vesztettem el a fonalat 😀

 22. “Játékként biztosan jó lesz. De mint Devil May Cry, eléggé haldoklik. Abból amit fent olvastam, simán kiadhatnák más néven. Akkor a DMC fanok sem háborognának.Ezzel az alternatív dimenziós hülyeséggel, szerintem adtak egy pofont a sz@rnak.Simán elfogadtam volna a srácot mint Dantét, de erre meg kell keverni a moslékot, hogy már DMC-nek se fogadjam el. Pfff. -.-“””

 23. Látom lehet ezt még fokozni.

 24. Najó ez faszság:D

 25. Én nagyon szeretem a NT játékait, igy nálam ez tuti vétel.

 26. Mostmár még kevésbé érdekel,ha ez még lehetséges.