Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

DmC – gameplay bemutató

2012-ben Playstation 3-ra is megérkezik a Capcom [B]DmC[/B]-je, mely a Devil May Cry univerzum egy vadhajtása. A kaszabolós stílusú game gyors harci rendszere a sebes penge- és lőfegyver váltogatással az elődöket idézi, a többi pedig engem kifejezetten a Darksiders-re emlékeztet…A szoftver fejlesztője az enslavedes Ninja Theory.[YOUTUBE]G2FTXlqTV6w[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nem ertem, h akiknek nem tetszik azoknak mi a bajuk. Az meg, h a foszereplo mas, mint eddig, es ez a nagy problema… Nevetseges.

 2. Egyre jobban tetszik ez a game!

 3. Imádom, amikor 20 ellenfélből 19 várakozik és 1 küzd. Pláne úgy, hogy bármelyik bármikor hátbalőhetne. Olyan zs kategóriás hong kongi bunyós film hatása van. Ettől függetlenül a végtermék lehet jó, de csak a huszadik teszt elolvasása után merném megvenni.

 4. Nemtom, anno kipróbáltam valamelyik dmc-t ps2-őn és nagyon nem jött be, sajnos ez se tetszik. Olyan típusnak néz ki, ahol 1 gombot kell nyomogatni, de addig amíg izületi gyulladást nem kapsz… Amúgy meg ez villog és nagyon gyors stílus, ami a kardozást takarja itt, sem tetszik sajna. Pedig szeretem a gyilkolós agyatlan játékokat is, de kicsit több türelem kelljen hozzá (GoW széria se jött be hiába istenítik), nem csak ütütütütütüt.Mindenesetre a grafika szép, szal jó szórakozást majd hozzá mindenkinek, akinek tetszik :).

 5. eszméletlen jó 🙂

 6. Ezt nem az én stílusom !

 7. http://www.youtube.com/watch?v=rfMte3Q0pEMJa ide is beteszem. 10éves a játék, de ha most kiadnák minden pénzt megérne. TÖKÉLETES.Mondom én aki 1szer vitte csak végig szenvedve:) De akkor is élmény volt az egész játék nekem.És most újra beszerzem.

 8. Mint mindig várom/tam a DMC-t ezzel most annyira nem vagyok MÉG kibékülve..kicsit nekem színes és fiatalos:D ,de az esély még mindig megvan… , csak lehet nem egyből veszem majd meg..

 9. Neroval a halálom volt a fénygömbös értelemtlen, erőltetett ugrálás… mért kell bele ilyen? Bár, DMC fanként nem fogom kihagyni, biztos hogy nem lesz első vétel…. legalább egy DMC3-at meg kell ütnie hogy az legyen.

 10. de ezajáték olyan jó mert ezaDánte nemaza dánte aki a többi dmc dántéja mertez paralel juniverz és dántenéró fröccs fröccs blargh plörty…Sírni tudnék… de hát ez van, most ezt a kort éljük, ahol gyorsan elb*sznak mindent.

 11. Első rész után nem jött be egy DMC se igazán… de ez egyre jobban tetszik. Még a végén visszacsábít a cucc magához.

 12. “Az új Dante-val semmi bajom, az NT-re jellemző merész színhasználat ad egy különleges hatást az egésznek, viszont maga a játékmenet terén semmi olyan jelentős újítást nem látok amitől hanyatt kellene vágni magam. Nagyon kíváncsi vagyok mikor fog megjelenni, mert még mindig ez “”gameplay fejlesztés alatt”” szöveg van minden trailer alatt.”

  • Disney az egész színvilág, régebben is ezt írtam!

   • Nekem bejön. A játékmenet meg olyan DMC-sen átlagos ( ettől talán többet várnék ). Mondjuk én kibékülök egy korrekt, komoly sztorival, megfelelő mélységű karakterábrázolással, és egyedi kőkemény hangulattal.

 13. Nekem továbbra is nagyon tetszik, a helyszínek és a grafika különösen látványos.

 14. Szerintem kicsit Bayonetta-s is. Egyébként szép nagyon.

 15. Egyre jobben tetszik 😀

 16. Még mindig erősen kétesélyes a dolog, de továbbra is bizakodó vagyok. A többit meg majd látjuk.

 17. Ami pozitívum az a fény kezelése. Mikor szemben áll a nappal a camera az nagyon tutin meg van csinálva. Oké persze ez mit sem számít ha maga a játék nem jó. Senki ne várja azt amit eddig kapott a DMC-től. Ez most teljesen más, fogja fel mindenki úgy, hogy ez egy különálló játék. Egyébként van benne a 4 ből egy ismerős kombó 1:54-nél, amit ugye akkor tudtál csinálni ha kifejlesztetted a swordmastert és megnyomtad a hátra+kört.Azért még ne írjuk le teljesen…

 18. Év játéka gyanús xD

 19. nekem tuti beszerzős! én még em untam meg a kaszabolást 🙂

 20. Túl színes… szar kamera… még szarabb stukkerhang… kell a halálnak.

 21. egyszer bejön egyszer nem.. szerintem jó lesz csak hangulatban köze sem lesz az eredeti DMC-hoz.

 22. Jóféle.Kár, hogy a műfajt kezdem megunni.

 23. Nem is tudom, a GOW3-at nem fogja lenyomni az biztos…:)

 24. “Mondjuk, ha már a történetbe is belefolyunk. A DMC 3-ban elhangzik, hogy Dante és Vergil között már volt valami 1 évvel azelőtt, hogy Arkham felbukkant. Nos, akkor miért nem abból csináltak játékot? Kötődne az eredeti sztorivonalhoz is. Nem kellene ilyen dimenzió ugrálós baromságokat összehozni, hogy kimagyarázzák, mégis hogyan kötődik ez a DMC univerzumhoz. Vagy, ha már a 4. részben is két szereplőt irányíthattunk, akkor miért nem lehet kitérni arra, hogy mi történt Vergillel, hogy több erőt akart. Mert ugye ahogy mondta: “”Without strenght, you cannot protect anything.””. Ebből én arra merek következtetni, hogy ő is csak meg akart védeni valamit, csak a módszerei voltak rosszak. Vagy csak simán fel akart nőni az apja szintjére. De ha már Vergil, akkor arról is lehetne szó, hogy mi történt Nero-val miután elbúcsúzott Dantétől. Rohadt sok lehetőség van, hogy egy épkézláb történetet összehozzanak. Úgy néz ki, nem sikerült.”

 25. Tiszta Darksiders..legalábbis nekem elsőre az ugrott be, amikor megnéztem a videot…a DMC 4 nem nagyon jütt be, ez viszont eléh karajnak tűnik…várom a demot:)

 26. Jó lesz, az első rész után ez tetszik a legjobban így elsőre.

 27. “””Ez a Dante…ez nem az a Dante..ez egy alternatív dimenziós Dante, aki harcol a párhuzamos Dante-val karöltve és néha helyet változtat a párhuzamos a nem párhuzamossal, aki nem az a Dante aki az eredeti Dante…”””

 28. Érdekes világ, de semmi újdonságot nem látni.

 29. Ütöm ,vágom , lövöm , láncal magamhoz rántom . Inkább nem !

 30. Az ellenfelek továbbra is xarok.

 31. Nagyon nem… Salvador Dali-s látványvilág és színek oké, minden más gagyi. Ha ilyen lesz a tényleges játék is, akkor ez elég kevés lesz, mert ennek a trailernek nulla hangulata volt. Zúzos muzsika a harc alatt hol van?

 32. “Valahogy nem mozgat meg ez a játék, pedig az”” eredeti”” DMC-k a kedvenceim voltak!”

 33. hmmm, tényleg ismerős valahonnan, de semmi több…

 34. Ez az ugrás után előre tiszta force unleashed. Amúgy Bayonettából nyúlás ez a széteső világ, ahogy DarthWhite is írja.

 35. hol van a metal?

 36. Na, majd ha lejjebb ment az ára, akkor talán megveszem. Látok itt mozdulatokat Dantétől, Nero-tól, War-tól és a másik Dantétől (Inferno).A környezet meg szerintem eléggé hajaz a Bayonettáéra.Semmi egyediséget, semmi újat nem mutat. Csak egy B kategóriás Hack ‘n’ Slash, amiben minden benne van, amit már láttunk valahol. Azért biztosan el lehet majd vele szórakozni, de megjelenésekor kínált áron biztosan nem fogom megvenni. Részemről a Collection előrendelve. ^^

 37. Eddig határeset.

 38. nem rossz.

 39. Pont egy unalmas (video) részlet.

 40. Valahogy soha nem fogott meg 😐

 41. Nem hinném, hogy elég újat tudna mutatni ahhoz, hogy megérje megvásárolni. Inkább veszek majd olcsón régebbi játékokat, bár mostanában nem is akarok újakat.

 42. Ők a profi hack and slash-ese csávók és nem a Platinum games!

 43. Én kitartok a véleményem mellett, nekem továbbra is tetszik és a Ninja Gaiden 3 után ezt várom a legjobban. Eddig egy normális érv nem hangzott el, hogy ez a gém miért lenne rossz…

  • “Egy-két érv, amik nem a legjobbak, de most csak ezek jutnak hirtelen az eszembe :D- A DMC sorozatban az tetszett mindig is a legjobban, hogy volt normális története, ami tele jolt jópofa poénokkal(a 4 ez miatt volt határeset, ha nem raktak volna alá valamire való story-t, akkor az sem ért volna többet ennél)-Hol a zene?-Hol vannak a színek? Miért ilyen fakó minden?-Miért lett ennyire lebutítva, hogy még mutatja is, hogy mit csinálj, nehogy gondolkodjon kelljen?-A karakter nekem nagyon nem tetszik, mi ez a japán “”csak haljak meg”” stílus?-A grafika is elavult, az eddigiek alapján a 4 szebb volt-Milyen lett már a harcrendszer, de komolyan az még csak csak, hogy 5 percig kell kaszabolni egy kis enemy-t, na de hogy még le is lassuljon az idő, ha meg akarnak támadni, mi lesz ezután, a gép magától kiviszi a játékot, ha megnyomsz egy gombot?-Ennél unalmasabb részt nem tudtak volna bemutatni? Miközben néztem vártam, hogy mikor lesz végePersze lehet hogy jó játék lesz ezzel nem vitatkozom, na de hogy DMC ez viszont elkeserít, sajnos a végén ez is tömegjátékká lesz mint a COD, NFS, stb.”

   • Ismered azt a kifejezést, hogy early build?

   • Ne haragudj, de ezek továbbra sem jogos érvek, hiszen úgy beszélsz a játékról, mintha már legalább egyszer kipörgetted volna… A grafikával szerintem semmi baj sincsen, nézd meg az előző trailert, amikor Dante menekül, az például eléggé odaszabós. A fakóság szintén nem téma, mert ez direkt ilyen, az előzőleg bemutatott város sokkal élénkebb. Ez a két pálya pedig már most változatosabbnak tűnik, mint az egész negyedik rész…Az érvelésed többi része pedig elég szubjektív és mivel még ki se jött, ezért szerintem felesleges ezeken rágódni.Egyébként meg (ezt már általánosságban mondom) eddig minden DMC szakított a hagyományokkal és mindegyik rész megújult harcrendszerrel rukkolt elő, szóval nem értem mi olyan elfogadhatatlan ebben az új részben… (Vagy a fehér hajnak tényleg ennyire mágikus és elbűvölő hatása van?)Az elsőt nem kell magyarázni, a 2 a két játszható karakterrel és a folyamatos ugrálással teljesen más élményt kínált, a 3. a stílusváltásokkal megint egy új szintre emelte az egészet, a 4-be meg Nero és a Devil Bringer adta lehetőségek… Ha meg már a 4-nél tartunk… Egyértelműen látszik, hogy Dantéval már ott szakítani akartak a készítők és az utolsó pillanatba tették bele a játékba, mint játszható karakter… amit egyébként meg is sínylett a játék, mert a Dantés rész tök gagyi volt a Neroshoz képest. (Ugyanazok a pályák visszafelé, 3-as harcrendszer csak lebutítva, fantáziátlan az egész)Gondolom ezekből kiindulva hozták meg a közös nevezőt, hogy a főhős Dante is, meg nem is (Capcom ötlete volt egyébként, teszem hozzá).Szóval itt ez az új DmC, egy átdizájnolt Dantéval és egy nyugati fejlesztőcsapattal, akik a sok fikázó és beszűkült fan ellenére állják a sarat és egyre több embert győznek meg arról, hogy igenis jó lesz ez a játék. Végül pedig egy költői kérdést tennék fel:Ha nem tudná senki, hogy ezt már a Ninja Theory fejleszti, vajon akkor is ennyi negatív vélemény lenne?

 44. Nagyon tetszik a színvilága.

 45. A látvány okés, de valahogy mégsem jön be…

 46. Hát ez gagyi…..

 47. Hú, de nem tetszik.

 48. nekem bejöndmc nem volt még nekem

 49. de jó hogy nem vagyok japó, most nekem is tuti egyik kedvencem lenne ez a fostalicska játék

 50. “A videó megnézéséig még azt hittem lehet belőle valami, de tévedtem. Milyen már az, hogy egy ellenség verése közben egy másik támad és belassul a játék egy kicsit ezzel is jelezve védekezz vagy térj ki előle. A legnagyobb pofon előre mutatja azt, hogy majd a lánccal kel valamit csinálni, mert egy pontban fénylő gömböcske volt rajta. Amikor a lánc előtt volt arról meg már nem is beszélve 3x3cm volt a “”gömböcske””. Ez már rosszabb mint egy átlag casual játék. Kár volt azt hinnem, hogy most az NT egy normális játékot csinál. Még jó, hogy lesz DMC 1-3 HD kiadás.”

 51. elég gagyi, az 1 volt a legjobb, a többit untam

 52. Az összkép nem tetszik.