Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

DmC Definitive Edition – nemzetközi tesztpontszámok

Ennek a hétnek az újdonsága a Capcom [B]DmC Definitive Edition[/B] című hack’n slash akciójátéka, PlayStation 4-re. Az eredetileg PS3-as szoftver nem csak grafikai, de tartalmi tuningot is kapott a Sony újgen gépén.Íme a kifejezetten magas nemzetközi tesztpontszámok (lassan érkezik a PSC kritikája is…)[B]IGN 8.9/10GameSpot 9/10Game Informer 9/10Videogamer 9/10USGamer 4.5/5Gamereactor 8/10The Jimquisition 8.5/10GamesRadar 4/5Push Square 8/10NZGamer 8.5/10Hardcore Gamer 4/5PlayStation LifeStyle 8/10God is a Geek 9.5/10Gaming Nexus 9/10Gaming Age A-Game Rant 4.5/5PS Nation 8.5/10The Koalition 95/100WGTC 4.5/5Nerd Reactor 4/5 Shinigaming 8/10ZTDG 9/10Capsule Computers 9/10The Game Scouts 9/10Highdefdigest 4/5COG 80/100Heavy 8.5/10Readers Gambit 8.5/10The Independent 4/5[/B]Launch trailer:[YOUTUBE]xZmkL3l97aU[/YOUTUBE]Az első 30 perc PS4-en:[YOUTUBE]l5HwvGck7uE[/YOUTUBE]…na, és mi érkezik 2015 nyarán PS4-re?[58255]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Tény hogy a DMC 4 jobb volt,de nekem ez is elsönapos vétel volt.Igy visszaolvasva a hozzászolásokat szerintem az Order kifejezetten jo játék volt…tény sok benne az átvezető…viszont számomra fontos a jol kidolgozott styory….minden perce lekötött.Dehát izlések kérdése.A DMC -hez visszatérve az egyetlen ami zavar benne kicsit könnyeb a platina mint az eredetiben.Ami nagyon szembetünő hogy 1-2 Lost Soult pl lejebb raktak tehát már nem kell aerial combo hogy elérd öket.Plussz nem kell minden küldetést kimaxolni SSS re ami engem zavar mert az a kihivas kötött le leginkabb mindegyikben.A 4 ik reszt is addig toltam amég az összes pálya nem lett S minden nehézségi fokozaton.Amugy a DMc 4 ben is volt ami nem tetszett de szerintem mind egyetértünk ebben….pl hogy Neroval elöre haladunk Danteval meg ugyanazon az utvonalon vissza….Meg amugy is Dante az Dante …20 bol mégiscsak ha jol rémlik 8 küldetést kapott….az szurta kicsit az oldalam:P Helyesirásomért sry de ezen a pici netbookon már meg sem eröltetem magam 😛

 2. A DMC4 első napos lesz, ez nem érdekel még egyszer.

 3. ennyi, legjobb!mehet az qrva anyjába bayonetta meg a robotkurva raiden!!! 😀

 4. Call of Duty MW Collectiont várnék kibaszottul.

 5. Innen csak a trailer vege erdekes. 🙂

 6. Ugyan már, kár volt újrakiadni.

 7. Én nem vagyok a sorozat rajongója, viszont a zsáneré annál inkább. Érdemes megvenni most ,vagy várjak egy leárazásig?

 8. én ps3 kiplatiztam..90% jól vihető(HELL IN HELL is)de virgil a legvégén kocsog(igy pakósan)…de pont számok eltúlzotak, paradicsomvörös szín uralkodó föleg a discos részen..tehát a grafikától senki nem esik hanyatt,nem egy Last of Us

 9. Meg is érdemli. Múlt héten végig toltam az új csavarokkal (gyorsabb, nehezebb stb).A grafikán túl nem igazán lehet belekötni, mert most tényleg mindenki boldog lehet.

 10. Megérdemli nagyon a játék a magas pontokat.

 11. Kár, hogy ugyanazt a grafikát láttam, mint az előző verziónál.Eddig is tetszett a játék, de ha valamivel szebb látvány fogad PS4-en, annak jobban örültem volna.

 12. Egy újra kiadott játéktól el van ájulva az IGN és a többi nagyobb nemzetközi oldal, de az Order, na az csak 65%.Csak ennyit akartam hozzáfűzni.

  • Szerintem is túlzásba estek a pontszámokkal…

   • A DMC egy jó játék, nem erről van szó nem erre céloztam igazából. Csak szerintem a szánalom magas foka, hogy a remastered meg indie (igen, már megint velük jövök, bocs) játékok szinte kivétel nélkül 7-8 pont között, vagy fölött tanyáznak, olyan játékok amik valóban minőséget képviselnek, amikben volt is munka (nem is kevés) és amik sok szempontból teljes vállszélességgel az új generációt képviselik azokat meg elhordják mindennek.Szerintem érdemes lenne elgondolkozni ezen. Szerintem.

    • Többek között ezért nem szoktam értékelések alapján választani játékot. 🙂

    • Mert lehet, hogy annyit is érdemelnek, és a szaksajtó meg a tesztelök többsége nem csak a minöséget pontozza és nézi, hanem a tartalmat játszhatóságot és A JÁTÉKOT magát, nem pedig egy CG animációba bujtatott valamit!

    • Az Order 6,5-7 pontos játék. Annyit is érdemel. Az ,hogy valami playstation exclusive és szép a grafikája ,nem jelent max pontokat automatikusan. Viszont az indie játékokat valóban sokszor túlértékelik szerintem is.

     • Én sem gondolom azt, hogy ha valami PS exkluzív akkor alapjáraton megérdemli a 8 pontot, sőt. Egy PS exkluzív legyen minőségi darab.Én egyáltalán nem erre céloztam, de gondoltam hogy sokan nem fogják érteni a mondanivalómat.

     • Értem, hogy mi a mondanivalód, csak nem értek vele egyet teljesen. Amúgy véleményen szerint, nem is kellene pontozni az újra kiadott játékokat, max egy összehasonlítás kéne ,hogy mi változott azt csá.

     • Pontosan.

    • “Egyelőre túl nagyok az elvárások a next-gen játékokkal kapcsolatban, ezért kapnak ilyen kevés pontszámokat. Ugyanakkor az az igazság, hogy tényleg semmiben nem különböznek a PS3-as minőségi címektől, sőt, azok egyelőre tényleg le is pipálják az ilyen “”ambiciózus”” új címeket, mint pl. egy Evolve, Dying Light, vagy Order. Semmi olyan nincs bennük, ami ne lenne meg egy PS3 játákban. Igen, a The Last of Us összességében lepipálja az Ordert. Ez csak egy példa.Szóval csak arra akartam kilyukadni, hogy még egy picit várnunk kell azzal, hogy olyan next-gen (mostmár sokaknál current-gen) címek jöjjenek, amik tényleg meg is érdemlik a magas pontszámokat. Még csak most kezdik el kiaknázni a konzolok lehetőségeit. Addig meg maradnak az újrakiadások.”

     • Nem kell olyan sokat várni, kb 2 hetet, hogy jöjjön egy valódi új generációs játék, minden létező szempontból. A Bloodborne egy 9 pontos játék lesz. Ebben biztos vagyok.Majd nézd meg, metacritic-en, hogy mennyit fog kapni. 🙂 Akinek ez a játék még mindig nem üti meg a lécet annak nem tudom mit kellene tanácsolni. Menjen WiiU-zni vagy nem tudom. 🙂

     • “Na igen, a Bloodborne ígérkezik talán az első “”igazi”” újgenerációs címnek. Aztán jön majd a Witcher 3 és a Batman. Uncharted 4 és a Just Cause 3 meg majd jövőre, a többit meg majd meglátjuk. Azért lassan csak beindul majd a gépezet.”

     • Just Cause 3 nem idén jön? Nem mernék megesküdni rá, de mintha 2015-re írták volna. Bár manapság az első dátumot nem lehet komolyan venni.

     • Ja igen, tényleg idénre ígérik. Aztán hogy úgy lesz-e, az valóban egy más kérdés. 😀

     • Amekkora trend lett a halasztósdi lehet ez is átcsúszik, azért remélem nem. Igaz sok mindent még lehet nem tudunk, de eddig ez az év ugyanolyan közepes lesz mint a tavalyi. Pedig 2015-t végre egy valódi új generációs évnek titulálták. Aztán nesze neked, a legkomolyabb PS4 exkluzív már csúszik is 2016-ra.

  • Ez a felujitas elott is 8-9 pontokat kapott.

 13. Na a 4. részre lehet beruházok, sztem sokkal jobb mint ez a legutóbbi.

 14. Nem rossz. 🙂 Viszont még PS3-on sem vittem végig.

 15. Már jön lefelé, a DMC4 trailer és megjelenés már november óta köztudott!