Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Dissidia: Final Fantasy – az új trailer

A Final Fantasy univerzum legfontosabb szereplőit egy tető alá hozó, majd őket egy nagy bunyóban egymásnak eresztő PSP-s Dissidia: Final Fantasy továbbra is erősen megosztja a játékosokat, viszont a Square Enix továbra is nagyon tud CG vidókat csinálni, az hótzicher.[GT]42668[/GT]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “Jobb lenne. ha a sok “”fantáziadús”” játék helyett inkább sci-fit , autós-trpg alkotnának. Örűlnék pl.: Front Mission psp – verziónak.”

 2. Ezek a harcokmost az új játékból lettek kivágva?mert akkor nem nyerte el a tetszésem 🙁

 3. Érdekes…de jó. Engem speciel a Tales of the World: Radiant Mythology 2 jobban érdekel.Most ez egy sima verekedős anyag lesz vagy mi?

 4. Köszönöm. 🙂

 5. “Milyen titkos kozmikus okai vannnak annak, hogy ahol feltűnik a Masa-Okami tengely, ott perceken belül 10 kommentben bukkannak fel a “”sz@r””, “”f@sz”” és “”segg”” szavak? 🙂 De kizárólag ez a három. :P”

 6. Ennek örülök.

 7. “””Mellékesen az illető nem méltó ehhez a névhez!:) De jól meg tudsz ítélni néhány hozzászólásból.””””A f*szodra meg senki sem kiváncsi.”” Ez így nem igaz.Így lehetne esetleg igaz: a f*szodra meg senki sem kíváncsi itt a hozzászólásokban.Ezzel egetértek:””Egyébként pedig nem kötelező megvenni vagyis pénz kidobni rá :)””-na de hát ehhez is briliáns logika kellett ám.”

 8. “Na ez aztán igen.Ez normális válasz volt,igaz “”Kakikám””.Ez volt a normális hangnem.”

 9. Nem fitymáltam le semmit.Ha elolvastad a hozzászólásomat,láthattad,hogy azt írtam:SZERINTEM gáz.Nem azt,hogy fos,szar,stb.,hanem hogy a véleményem szerint nem jó,nekem nem tetszik.Ha neked és nektek tetszik,bánja a fasz*m.

 10. Én eztet nagyon ceretem.:3

 11. Szerintem meg gáz.Hát hogy nézne ki,ha Cloud ütné Tifát?És a korábban írt kérdés sajnos lassan aktuálissá válik,nem viccként:mikor lesz ff kart.pff.

  • Szerintem mostanában divattá vált ez a hozzáállás. Tudod, szerintem ameddig így valósítják meg a dolgaikat, addig nekem semmi bajom nincs velük, övék a pénzem, mert nekem megéri. Azt kapom, amit várok, ami tetszik. Persze ha neked nem tetszik a játék, akkor az oké, de csupán rávágni ezt, nem nagy okfejtés.Tőlem ütheti Cloud Tifát, akár Aeritht is, ugyanis én azért imádom ezeket a karaktereket, mert emberiek… és az emberi léthez hozzá tartoznak ezek a dolgok is. 😀

   • Mostanában nagyon nagy divat az ötletek lefitymálása, nagy divat a fika és a rinyálás. Amikor meg megkéred, hogy mondjon jobbat akkor bekussol.

   • Az FFX/2 után én már azt éreztem, hogy lerágott csont a téma, de azért végignyomtam a játékot, még ha közben röhögnöm is kellett kínomban.(még jó hogy nyertem a gamet,mert ha pénzt adtam volna érte…)Szvsz jó ötlet, hogy legyenek egy SOROZATBAN a főbb szereplők, de ne egy FantasyCaliburban.

  • Van akinek semmi sem elég jó:) Én lezúznám Tifát, ohh és Aerith-t Sephyvel:D Lennének ilyen személyre szabott kivégzések. Imádkozik én meg hátulról telibeszúrnám^^

 12. Kefka hangját de durván eltalálták!!!! Ütném azt a g*ci fejét szíjje’!:D

  • Mindenki (japán) hangja a helyén van:) Az angol verziót meg majd meglátjuk, én a japán szinkronossal küldöm majd elsőnek.

 13. Nem rossz.

 14. nagyon brutál, és végre nem a final7

 15. final fantasy KART mikor lesz?:)

 16. Jó kis vidi 🙂

 17. Szerintem fantasztikus:)

 18. FANSERVICE

 19. Na ennek a videónak a eleje meg a vége tetszik!Szívesebben látnám ezt filmen, mint a videó közepén látható játékot.Tehát a játék nem jön be, de az ötlet fantasztikus!

 20. “Ez elég komoly minőség. A végén ahogy a “”gonoszok”” állnak egy kupacban….Maga a játék mennyire lesz fasza,az majd kiderül. Mindenesetre nem volt egy egyszerű elme,aki ezt kitalálta.:)”