Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Disney – 8 Marvel Phase 4 mozi érkezik…

Mozis források hírei szerint a Disney 2022-ig bezárólag 8 darab “Marvel Phase 4′ mozifilm megjelentetését tervezi, melyek a MARVEL univerzumának a Bosszúállók: Végjáték után következő szegmensét alkotják. A “Phase 3” lezárása jelen állás szerint az idén nyáron befutó [I]Spider-Man: Far From Home[/I] lesz, melynek trailerét alább csekkohatod – vigyázz, ha még nem láttad a Végjátékot, mert a bemutató komoly spoilereket tartalmaz![YOUTUBE]Nt9L1jCKGnE[/YOUTUBE]A következő 8 film témája egyelőre titok. Úgy beszélik, 2 mozi jön 2020-ban, 3-3 pedig 2021-ben és 2022-ben. Elemzők szerint biztosan lesz egy önálló Black Widow mozi Scarlett Johanssonnal, várható a The Eternals (talán Angelina Jolie-val és a Game of Thrones-ból ismert Richard Maddennel), elvileg tuti a Black Panther 2, a Guardians of the Galaxy Vol. 3 (James Gunn rendező visszatérésével, plusz Chris Hemsworth-szel Thor szerepében), valamint pletykálják Shang-Chi önálló filmjét is.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Az új X-Men-t várom már disney-féle ovis poénokkal !

 2. Szerintem:2020: Black Widow, Eternals2021: Guardians of the Galaxy 3, Pókember 3, Doctor Strange 22022: Black Panther 2, Shang-Chi, Thor 4 (?)

 3. Milyen lezárásról beszélt akkor mindenki az Endgame kapcsán? Ugyanúgy szórják továbbra is a filmeket ugyanazokkal a szereplőkkel.

  • Az Infinity Saga lezárásáról.

  • Az Infinity Saga lezárása, ami az első 22 filmet foglalta magában – jobban mondva most már, mint az kiderült, 23-at, az új Pókemberrel együtt. Az már a legelején köztudott volt, hogy nyilván jönnek még filmek, csak azok már egy másik nagy eseménynek ágyaznak majd meg, nem a Végtelen Köveknek. Sokan a Titkos Invázióra számítanak, de annak a lehetőségét szerintem elég szépen kinyírták a Marvel Kapitányban.

   • Köszi. 22 film brutál mennyiség. Nagy eseménynek max az Avengers vs X-ment tudom elképzelni (mondjuk nem vagyok képben, hogy éppen kinél van az x-ek licensze).Lassan lehetne rebootolni a filmes marvel univerzumot is, mert (bár hoznak be új karktereket), a régiek csúnyán megöregedtek.

    • Már az X-Men és a Fantasztikus Négyes is a Disney markában van, szóval azt kezdenek vele, amit akarnak. De elvileg még jó ideig nem akarják őket behozni. Rebootra igazából semmi szükség, hiszen a Pókember 2-ben elvileg megszellőztetik ezt a multiverzumos dolgot, aminek segítségével több lehetőség van ügyeskedni.

     • Mr . Fantasticnek soha nem lesz jobb belépője az Mcu-ba mint most….

     • Miután megszellőztették a Russok, hogy Thanos a csettintésével nem csak az értelmes élet, hanem minden életformát felezett meg, így simán el tudom képzelni, hogy már Thanos-szal elkezdték felvezetni Galactust. Sőt, azt is el tudom képzelni, hogy Thanos otthonát éppen pont Galactus vágta haza. Mivel az étvágyát csak a bolygókon levő élőlények életereje csillapítja, így könnyen lehet, hogy Thanos irtsuk ki az univerzum felét missziója is pont ezen alapul. Ha nincs az adott bolygón elég élőlény, akkor megenni sem fogja, mert nincs értelme.

    • Ebben van potenciál…..bár sajnos az új bosszuállók csapat összetételéről nem sok semmit tudunk.Én a disney + érkező mini sorozatokra vagyok kiváncsi.-Loki ( ezt mér mindenki tudja ,hogy )- Vanda és Vizió ( gőzöm sincs hogy.)-Falcoln and Winter Soilder…