Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Dishonored: Definitive Edition – extrákkal PS4-en

Aktuális piaci újdonság a PlayStation 4-es [B]Dishonored: Definitive Edition[/B], mely a zseniális PS3-as game újgenerációs változata. A belső nézetes akció-kaland szoftver egy kis tuningot is kapott az előző verzióhoz képest: használatba került a DualShock 4 kontroller beépített hangszórója, valamint a tapipad is.A game az Arkane Studios munkája.[YOUTUBE]hbZI08Wxd-k[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Akinek fontos a grafika ne vegye meg. Szerintem nem szép. Sőt.. De ezt leszámítva,fantasztikus egy játék. Anno Pc-n játszottam vele,akkor is meg fogott,most pedig így,minden kiegészítőjével egyutt még tökéletesebb élményt nyújt. Sok helyen olvastam,hogy a túl hosszú a betöltési ido,de ezt meg cáfolom. Igenis gyors. (A Watch dogs-nál hosszú volt)

 2. Tegnap 1 órát volt szerencsém játszani vele csak sajnos, mert ugye éjféltől volt elérhető és ma meló van, de már most kijelenthetem, hogy nagyon hangulatos és nagyon nem olyan mint amit a streameken láttam:) Ja és nem tölt sokat amitől féltem!Már alig várom, hogy jobban belevethessem magam:)

 3. Nincs benne magyar felirat!

 4. ez a ps3 egyik legjobb JÁTÉKA aki a grafikáján szőrözik a menjen játsszon a pöcsével az ultra hd……

 5. Az előző generáció egyik legjobb játéka, gyönyörű, nagyon hangulatos helyszínekkel, eszméletlenül kitalált világgal. Grafikabuziknak nem ajánlott.

 6. Valaki tud infot hogy Ebben is van-e Magyar felirat?? Nagy hoba lenne ha kihagyták volna de nincs feltüntetve!

  • Miért lenne nagy hiba ? Hát szarnak ők Magyarországra ! Egyébként, ha lennénk rajta már tudnánk.

  • Pár óra múlva megmondom, de én sem tudok magyar nyelvről, mondjuk ez nem jelent semmit, mert a Witchernél is azt mondták, hogy a digitális változatban nem lesz és mégis van:)

 7. most kimarad, mgs közelében ilyeneket kiadni kérem szépen…..

 8. Nekem is probléma volt a ps3-as Dishonored grafikája, főleg mert én már akkor jutottam hozzá mikor már javában volt ps4-em. De ps4-en jól néz ki, nem gyönyörű, de elég jó. A hangulata viszont első osztályú. Nekem már csak a Bioshock széria kéne remasterelve és ezért nyugodtan megkövezzetek. 🙂

 9. Streamelik már egy páran, hát nem tudom nekem kimaradt ps3-on de ez a ps4 változat bün ronda és iszonyú sokat tölt, gondolkodom az elörendelés visszamondásán:(

  • “A PS3-as is ronda volt, nem is kicsit. (igen, még PS3-as viszonylatban is) Sok értelme vagy ennek a “”remasterednek”” is.”

   • Épp most néztem a PSC tesztet a ps3 verzárol és a grafika kiemelkedöt kapott és maga a gamma is 9 pontot, tehát annyira xar csak nem lehet:) Mindegy 6000-et megérdemel, hogy pótoljam:)

   • Látványra ez egy igencsak szép játék volt ps3-mon. Minimum kötelező irodalom a játék, én még büntetném is azokat akik kihagyják. :DA hangszóró gondolom a megtalált hanganyagot fogja megszólaltatni lejátszáskor, ahogy egyébként van is 1-2 játékban most is. Tapipad?

 10. És a magyar storeon 6200ft elörendelésben, nem is értem mert mindenhol a duplája!

 11. Wow…

 12. Micsoda ujitasok! 😀