Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Dishonored 2 – megjelenés novemberben, PS4-re is

A Bethesda Softworks bejelentése szerint 2016. november 11-én jelenik meg PlayStation 4-re is a [B]Dishonored 2[/B] című First Person Action játék. Az Arkane Studios által fejlesztett steampunk szoftvert az E3 2016-on mutatják meg, június 12-én.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Jöhet . Bár még az 1.-t sem fejeztem be .

 2. úúúúú. rendelem elő amint lehet! első részt 4-szer toltam ki annyira imádom!

 3. Időközben kikerült a szinkronlista a játékhoz, és hát mit mondjak sugárzik a minőség róla. Remélem odaba sz az Arkane azt csak nézünk majd hogy mi van? Azokat meg nem fogom megérteni aki azért nem játszik vele mert szar a grafikája, komolyan? Én az újra dolgozott Dunwall-ra leszek kíváncsi… Az első rész örök kedvenc

 4. A sok ajnározás miatt megvettem, néhány órácskát bele is öltem, nem nagyon fogott meg, aztán valamiért félretettem. Félek, már nem lesz annyi időm, hogy a jobbak mellett rászánjam magam egy újabb nekifutásra. Az új részről nem is beszélve.

 5. A hibái ellenére, én nagyon szeretem az első részt. Reméltem hogy kicsit hamarabb megjelenik a folytatás. Még fél év az elég húzós, de valahogy majd csak eltelik…

 6. Az első ps3-on igencsak csúnya volt és épp ezért beszereztem 4-re is amin már egy-két fokkal szebb. Ez a második rész engem szinte mindennél jobban érdekel. Leszámítva a Deus Ex-et. Jöjjön csak jöjjön csak!

 7. Legjobb játék!!! a legeslegjobb!!!

 8. az elsőt a mai napig nem bírtam végigjátszani, a hányinger kap el attól a látvány és színvilágtól, úgyhogy, ez most kimarad.

 9. Megérdemelne egy szép gyűjtőit. Egy szépen kidolgozott Corvo maszkot tudnék leginkább elképzelni 1:1 méretarányban. Az első része az egyik legjobb játékok közé tartozik.

 10. Az eslő rész sajnos kimaradt, de ezt szeretném nyomatni. A renderelt trailer alapján nem sok mindent lehet róla mondani, de engem megvettek vele. Várom az E3-mat, hogy többet megtudjak róla.

  • Eléggé nagy dolgot hagytál ki. Beszarás jó játék, meghalsz, hogy miket lehet művelni, ahogy szopatod az AI-t. Nagyon komoly.

   • Életem egyik legjobb játéka a BioShock mellett.

   • Sejtettem, hogy valami különlegességet hagytam ki. Amikor valamit ennyien szidnak az nekem egy nagy lökés, hogy megvegyem. Fordított emberke vagyok, érzem, hogy tetszeni fog. Ma beugrott, hogy ebből már van egy Definitive kiadásunk is. Megadom a módját, berendeltem, mert vicc, hogy milyen olcsón adják.

 11. Dishonored 2 Game Informer Coverage Trailerhttps://www.youtube.com/watch?v=0yMP8RCUeQ0