Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Dishonored 2 – érkezik a próbaverzió

[I]ÉRKEZIK AZ INGYENES DISHONORED 2 PRÓBAVERZIÓ Örömmel jelentjük be, hogy április 6-án megjelenik a Dishonored 2 ingyenes próbaverziója! A PlayStation 4, Xbox One és PC platformokra egyaránt elérhető próbaverzióval a játékosok elmerülhetnek majd a kampány első három küldetésében Emily Kaldwin császárnőt, vagy Corvo Attano udvari protektort irányítva. Az ingyenes próbaverzió a Dishonored 2 adatlapjáról lesz elérhető a PSN Store, az Xbox Marketplace és a Steam kínálatából. A játékosok továbbá amennyiben megvásárolják a teljes játékot, megőrizhetik mentésüket, így onnan folytathatják a Dishonored 2 kampányát, ahol a próbaverzióban abbahagyták. Öltsd magadra a természetfeletti képességekkel bíró orgyilkos szerepét a Dishonored 2-ben, az Arkane Studios több mint 100 ’Év Játéka’ díjat nyert akciódús, belsőnézetes alkotásának folytatásában.A Dishonored 2-t az IGN a „bámulatos” és „lenyűgöző folytatás”, a Eurogamer pedig a „mestermű” jelzőkkel illette, a Game Informer szerint „egy kihagyhatatlan történet a bosszúról, műfajának legjobbja”. A PC Gamer az „Év Játéka”, az IGN az „Év PlayStation 4 játéka”, a The Game Awards pedig a „Legjobb Akció-Kalandjáték” díjjal jutalmazta a Dishonored 2-t, ami ezen kívül több mint 100 „2016 Legjobbja” díjat nyert el. Mikor az őrült boszorkány Deliah elfoglalja a trónt, a Birodalom sorsa csak egy hajszálon függ. Emily vagy Corvo bőrébe bújva utazz Dunwall legendás utcáin túlra Karnaca-ba, az Emily újbóli hatalomra kerülésének kulcsát rejtő, egykor virágzó tengerparti városba. A Kívülálló jelével felvértezve, milyen messzire mész el, hogy levadászd ellenségeid – és visszaszerezd, ami a tiéd? Hogy fogod kombinálni természetfeletti képességeidet, fegyvereidet és eszközeidet az ellenfelek kiiktatására? További információkért a próbaverzióról, látogass el a Bethesda.net oldalra. További Dishonored 2 információkért látogass el a dishonored.bethesda.net oldalra.(sajtóközlemény)[/I]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Öröm hír TUTI vétel nincs elfelejtve, de annyi játékom van hogy még várat magára a beszerzése.

 2. az elsp részt 4-szer toltam végig és minden alkalommal teljesen máshogy játszottam, egyik menet sem volt ugyanaz, imádtam/imádom minden a játékkal eltöltött percet. a 2. is jön majd de most annyi játék van szerencsére, hogy ez még mindig várat magára.

 3. vicces, hogy demot/próbaverziót manapság csak akkor adnak ki a fejlesztők, ha bődületesen szarul adtak el belőle 😀

 4. ez is kapott magyar feliratot mind az első rész ?

 5. Milyen érdekes, az előző generációban (és előtte) megjelenés előtt volt demo, most meg vastagon utána, már ha van. Persze örülünk neki, mondjuk engem nem túlságosan izgat az első rész is uncsi volt.

  • Az első rész nem volt unalmas szerintem. Sőt, kevés érdekesebb akciójáték volt a konzolra. Nagyon sokféleképpen lehetett már azzal is játszani, ez pedig rátesz egy lapáttal. A pályák zseniálisak benne, egytől egyik. Simán a generáció eddigi egyik legjobb játéka, kategóriájában pedig a csúcsot képviseli.

   • Akkor még is csak van olyan játék ami még neked is tetszik. Szerintem is jó az első rész, bár én félbe hagytam anno valami miatt. És a második rész is így járt. De ettől függetlenül jó szórakozás mindkettő.

  • király volt az első rész pedig szerintem is 🙂

 6. Na akkor majd ki is fogom próbálni, úgy is be akartam szerezni előbb vagy utóbb.