Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

DiRT 2 – magas pontszámokkal díjazva

A hét második felében – elvileg – már Magyarországon is elérhető lesz – például szoftverdealereinknél – a Codemasters legújabb versenyjátéka, a szinte minden géptípusra kiadásra kerülő [B]DiRT 2[/B]. A világsajtó egy része máris igen magas pontszámmal jutalmazta a programot.[I]100 – GamePro93 – Games Master UK93 – Strategy Informer91 – Computer and Video Games91 – Play.tm90 – VideoGamer90 – IGN UK90 – Cheat Code Central90 – GameTrailers90 – XGN89 – PSM3 Magazine UK88 – WonderwallWeb88 – GameZone87 – 3DJuegos85 – Game Informer85 – Meristation84 – IGN80 – Eurogamer80 – Everyeye.it[/I]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ilyen pontok mellett nem lehet xar játék …

 2. A Richard Burns Rallyt nekem is nem rég ajánlották pc-re. És tényleg eléggé ott van a szeren még most is. Mondjuk én Driving force proval toltam, de azzal is tökéletesen ment. Viszont ez tényleg vérbeli szimuláció, nem úgy mint a dirt, bár manapság szerintem nem nagy keletje lenne egy ilyen játéknak.

 3. Megnéztem én is, egész jó kis árkád cucc, akinek tetszett az első rész minden bizonnyal ez is bejövős lesz.

 4. “Az a különös, h mindenki a FIZIKÁról beszél! :DVki driftelt már a valóságban? WRC-n is indultatok??? SENKI SE tudja milyen a valóságban! És egy DIRT-t nem GT5-höz kell hasonlítani, mivel nem ugyanaz a téma! Még annyit, h nem a GT5-nél kezdödik a “”valósághü fizika””! Lehet, h az is csak parasztvakítás! :)”

  • ha tényleg érdekel, javaslom próbáld ki – sajnos szigorúan csak PC-n – a Richard Burns Rallyt, amit mellesleg billentyűzetről nem fogsz tudni kezelni, MOMO Racing javasolt hozzá, ha ott beülsz a virtuális kormány mögé, valamelyest reálisabb képet kaphatsz a rally élményből, komoly és hosszú idegörlő pályák, időjárás előrejelzés alapján gumiválasztás és remek technikás irányítás, Richard Burns nem engedte elmenni árkád irányba a játékot, rendszeresen felügyelte, a rally school része is a britt gyakorló pálya mása (ahol tanult) és ott lehet elsajátítani Richard instrukcióival a különböző rally technikákat: rallyszimulátorként kiemelkedő, tartalmilag szintúgy – konzolverziói valami fájdalmasan gyengére sikerült darabok…kár hogy nem lesz soha folytatása…

 5. Jó lesz, már alig várom!

 6. Erősen él bennem a vágy, hogy megvegyem… Tegnap haverokkal teszteltünk a DiY giszkarton projivásznat, Grid-eztünk többek között, és elkapott újra a kerekes feeling. :)Szegény GT5P-t meg eladom vagy efféle, most már nem fogom kitolni a nagyjáték érkezéséig. Nem cserél valaki Bioshockra? 🙂

 7. Én pesta vagyok nem pista, te agyon tanult seggarc.Az avatarod meg egy trágya, oszt szobd le a komád meg engem is!

 8. “””ne várja a GT5-öt mert ott is lesznek problémájai, ugyanis teljessen hülye az autós játékokhoz.”” Kedves Cudarpesta74, az eredeti Cudar Pista (évfolyamtársam volt”

 9. es mert?mert jo!

 10. “””motorizált koszfesztivál”” – basszus ez eszelősen találó! :)”

 11. Valaki tudna nekem pár ingame screenshotot tolni? Nem találok normálisat, csak tupírozottat.

 12. Akinek nem tetszik ez a grafika az vagy vegyen fel szemüveget, vagy szarja össze magát!Akinek meg az irányitással van baja az ne várja a GT5-öt mert ott is lesznek problémájai, ugyanis teljessen hülye az autós játékokhoz.

  • hoppá lemaradt, folyt: évfolyam társam volt a miskolci egyetemen, (E.Sándor) biztos örülne ha tudná, hogy ilyen derék ember mint te használja az egyik karaktere nevét, aki legalább olyan teljesSen hülye a nyelvtanhoz, mint más az autós játékokhoz, az avatarod pedig csak hab tortán. Sötétség fejedelme.

 13. biztató pontokat kapót !

 14. nekem alap:)

 15. Az a baj, hogy a Colin Mc Rae sorozat nevével rally játékot várok, nem valami félig arcade okosságot, ahol egy nyavajás mitfárer sincs, aki azt mondja, hogy easy left… Sorry, nekem nagyon nem jött be. Rallyt vártam, helyette valami egész más jött, ami nem is tetszik. Hol van ez a WRC -től, vagy a Colin 2-től? Csinálnának rendes WRC játékot, klasszikusat. Na de elvileg a GT5-ben az is lesz…

  • Ezért is mondom én, hogy a PS2 részek, és rally játékok jobbak voltak.

   • Biztos igazad van, sokkal jobb fizikát tudtak irni ps2 re ..

    • Az a baj, hogy a Dirtnek nincs jobb fizikája mint egy PS2 rallynak.Azok legalább a Rallyról szóltak.Ma már csak ilyen Offroad baromkodás megy árkádosítva.

     • Egyetértek. Valaki írta, hogy nincs köze a néha WRC világbajnokhoz. A játék címe: Colin McRae: Dirt 2. Egyébként nincs ezzel baj, mármint a Dirt -tel mint oldalhajtással, de ebben a generációban még nem született rally játék, és ez nagyon boszantó.

     • Pedig úgy volt hogy elhagyják a Colin nevet.

     • Én se értem minek oda az a név, amikor valami másik csávót mutogatnak a játékkal állandóan.Nem tudom hogy hívják, nekem olyan neve nincs pasi.

     • Minek, minek a név ? Egy rohadt Mw2 NEM tudnak eladni úgy hogy nincs oda írva Call OF Duty……. Szerinted akkor most ? Végül is nem egy TouringCar Game, Colin, piszok, sár. Az már más kérdés hogy ilyen irányba fejlődik, nem maguktól találják ki . Szerintem te se bombáztad őket javaslatokkal, és nem is neked készítették.. Kb ennyit erről, legközelebb jobban erőlködj hogy figyeljenek rád is.

     • Ha nem maguktól találták ki akkor honnan?Nem csak nekem hiányzik az igazi rally, hanem sokaknak. Ez meg egy szar kár fényezni, csak szétkeni az ember és még büdös is lesz.

     • OK- igazad van. Lehet a game honlapjára legyen az akármi e-MAIL t kűldeni….és azokat nézik mit szeretnének- A GT5 be is azért erőltetik a törést, nem hinném hogy maguktól küszködnének ilyen értelmetlen baromsággal.

     • “””Nem csak nekem hiányzik az igazi rally, hanem sokaknak.””például nekem, anno PS2-tőt is a WRC4, illetve a GT4 miatt vettem, jelen generáció – számomra – legrosszabb dolga, hogy nincs még GT5, illetve az Evolution studio még másodjára is Motorstormba tolta az idejét, remélem most már visszatérnek a WRC-hez, GT-ben nem hiszem, hogy olyan hatalmas része lenne a liszensznek…abban meg hogy egy normális rally játék nem jelent meg, szintén egyetértek, úgy ahogy azért tetszett nekem a Dirt, de a folytatástól én kijavított fizikát vártam azért, demo alapján viszont még jobban a játéktermi verseny felé mozdultak, nem beszélve erről a Ken Block driftőrület koncepcióra épülő tébolytól (amcsiban nem menő a rally, ezért ez a fesztivál/aréna és Ken Block koncepció)…attól hogy még nem egészen realisztikus, lehet jó játékot csinálni, ahogy szerintem a WRC4 is ilyen volt, technikás pályák, rally és legfőképp WRC hangulat, és az autókkal is lehetett szépen technikázni, ez a demo és akár a Dirt első teljes része még csak a közelébe sem ér a PS2-es WRC4 nyújtotta élményhez…ettől függetlenül remélem van pár korrektebb pálya és autókezelés, ahogy az elsőben is így volt, valszeg beszerzem, mert érdekel, de még mindig üres űr van a GT és a WRC széria helyén…”

     • Te honnan veszed hogy nem tudták volna eladni a mw2 CoD-cim nélkül te talán elörelátsz?

     • Még szép-

  • Érdekes, nem hinném hogy RALLY volt a demoban. lesz benne aki mondja az okosságokat, HILL CLIMB ben sem volt- de sok volt olyan ahol nem volt az első részben sem-

  • Ez már nem az ő nevéhez kapcsolódik, tudomásom szerint.

  • csekkolj már róla trailert. lesz benne mitfahrer aki mondja neked, hogy left

 16. A Demo nagyon bejön!!! Neten mindenkit alázok, mert nem bírják írányítani a kocsit! XDJa és amúgy a valóságban is így csúszkál a kocsi! Igen, a valóságban… Elemezzetek pár belsökamerás WRC videót és meglátjátok: ök is úgy vezetnek, mintha jégen mennének! :)kapkodják a kormányt balra-jobbra folyamatosan! 😀

 17. nagyon jó és nagyon szép

 18. még engem is megfogott, pedig nem vagyok az autós játékok híve.

 19. Hihetetlenül jó a hangulat a grafika, nekem nagyon bejött!!!(pláne h az elsőt kihagytam) 😀

 20. ez egy jo game…meg kell vennem 🙂

 21. “””minden bizonnyal szar””, öcsém itt van már sok demoból megmondom mert kurva okos ügyes szép vagyok- ennyi erővel a GT5 is egy szar……..”

  • Mi van?? ha valakinek kaki ,akkor kaki. Ha neked bejön ,akkor örülj neki.Nem értem miért durculsz itt, ízlések és pofonok

   • “Nem “”durculok”” – Csak furcsálok ezt-azt, ennyi. Két darab kocsit lehetett vezetni két fos pályán ami nem jelenti azt hogy rossz lenne. Korai szarrá minősíteni. Nem lehetnek olyan hülyék hogy ennyit adtak.”

 22. A Dirt első része nagyon bejött, de a demó szinte ugyan azt hozza mint az elődje , kihagyom .Megvárom a Shift-et, ha meg az se lesz az igazi, ott van a tuti GT

 23. Szerintem nem nagy dobás a grafika szép de semmi extra

 24. Nekem is nagyon bejött. Tényleg egy árkád verseny-játék, de nekem pont így tetszik. Szimulátornak meg ott lesz a GT5. Amúgy én pl. a GRID-el is játszom a mai napig.

 25. Nekem a demó alapján kaki……

 26. a demo az nagyon ott van, én még nem is játszottam ennél jobb rally val

 27. Most csak neten szoktam játszani. Ott viszont az autós játékban vagy rámvernek másodperceket körönként vagy engem vernek a palánkra. Úgyhogy ez a műfaj lehet kimarad most már életemből. Pedig az álmom továbbra is csak az,hogy egyenrangú ellenfelekkel, ütközést bekapcsolva, 1másra figyelve versenyezzünk 20-30körön át.De ez ugrott.

 28. A demoban úgy csúszkálnak az autók mintha jégen lennének, ez a valóságban így van off road, vagy én voltam a noob? Különben sem szeretem az olyan autós gammákat ahol a féket is kell használni. Ohh, akkor ezzel válaszoltam is a saját kérdésemre:)

 29. Meg is érdemli minden bizonnyal. A demot volt szerencsém kipróbálni és nagyon ütősre sikerült az is. Igaz sajna nem az én játékom, mert a versenyzős játékokban elég béna vagyok.

 30. fújj

 31. Megvenném ezt is de akkor Uncharted 2-re nem marad péééz,majd talán használtan….

 32. “””motorizált koszfesztivál”” :)olcsón jó lesz majd…. addig GT5″

 33. Ha a GT 90-et ad rá, akkor a GamePro értékére nem vagyok kíváncsi… egyáltalán

 34. 43 – EDGExDnekem is rohadtul bejön, majd egyszer tuti befigyel 😛

 35. azért a mx pontszám szerintem durva…. :S gamepro

 36. Akkor csak kipróbálom a demót.

 37. Csatlakozom nekem az első rész is bejött , és a Demo is .

 38. Ezek szerint velem van a baj. 😛

  • bizony:)Demo alapján nekem bejött a cucc:)

  • Nem te vagy az egyetlen akinek nem tetszett a demoja a játéknak, pedig én szeretem az autós játékokat.

  • Nem vagy egyedül. Én se adnék rá 80 felett.Max 70.Lehet tartalomra ütős a cucc, mert mindent belepréseltek, de szerintem az a gyengéje, ami nagyon haza tudja vágni az ilyen játékot: az irányítás.Persze írják, is hogy a demo nem a végső játékot mutatja, lehetnek benne hibák…stb, de akkor sem láttam olyan kiemelkedőnek, ami miatt megérdemelné a 100 vagy a 90 feletti pontot. Se grafika, se irányítás terén nem mutat fel nagy dolgokat, max. a szavatossága lehet nagy.Lehet ha megveszem majd akciósan 5000ért, és látom a teljes játékot, akkor talán más lesz a véleményem. Jelenleg nálam demo után 80 alatti pontot kapna az biztos.

   • Nekem se jött be.Írányítás szar, kár hozzá a kormány, bőven elég a joy.

   • Nekem bejött az első részének meg a Gridnek is az irányítása.Mindig mindenki azt szidja , én nem tudom mi benne a rossz.:)Ehhez még nem volt szerencsém , majd.