Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Diablo III – szeptember 3-án irány a kazamaták mélye

2013. szeptember 3-án érkezik meg Playstation 3-ra a Blizzard eddig csak PC-n hódító akció-RPG-je, a [B]Diablo III[/B]. A speciális konzolos irányítással szerelt, fél-felülnézetes szerepjátékban kincseket kell rabolni és fantasy szörnyekkel csatázni, akár többszereplős formában is. A szoftver a PC-s változathoz képest egy friss kamera-opciót (nézetet) is kapott, melyet helyi és online kooperatív formában is be lehet lakni.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Igaz PC-n megvan, végig is toltam már, de ez kell PS3-ra, vagy 4-re is. 🙂

 2. én leszarom, hogy kevesebb, nem olyan, rosszabb stb mint az elődje, első nap fogom itt megvenni a legközelebbi boltban…még ha gépem se lesz akkor is xD

 3. szepteberi megjelenës nem szerencsês szerintem de ên tuti veszem

 4. Lehet várok a PS4-es verzióra.

 5. Konzolra még mindig nem tudom elképzelni, de biztos van, aki örül ennek.

 6. Hát nem tudom mi fog ebből kisülni konzolon…De már gépen sem igazán jó. Sokkal kevesebb az elődjénél, és a real money AH is eléggé elbaszta a játékot, piszkosul sokba kerülnek aranyban a legendary cuccok.Ha ps3-ra ezt nem konvertálják akkor még azt is kijelentem, hogy élvezetesebb lesz mint Pc-n.

 7. “Sokkal kevesebb mint a D2, de most 2013-ban ez is megteszi, mert most ennél jobb jelenleg nincs ebben a műfajban.Viszont óvatosan, mert ahogy Nazzeroth írta, a game könnyen unalomba fulladhat, de egy jó 4 fős co-op parti headsettel szerintem feldobja a hangulatot, mert akkor vagy 4-5x gyorsabban is lehet haladni a játékban.Hangulatra nagyon jó, szokásos igényes Blizzard minőség, csak az a kár, hogy a grafikája kicsit átment Torchlightosba, a D2 igazi Blizzard egyedi grafika volt, ez kicsit más.A skillek most sokkal kényelmesebbek, a build-ot nagyon gyorsan és egyszerűen valamint ésszerűen lehet cserélgetni, próbálgatni amíg meg nem találod a megfelelő kombót. A D2-ben pedig előre “”papíron”” kellett tervezni a karaktereket, erre most itt nincs semmi szükség, mert a játékban előre haladva is meg lehet ezt minden időpazarlás nélkül is oldani.Már rég előrendeltem.”

 8. Az offline coop-ot soha se szerettem, jó lesz ez online csak ne legyünk beszorítva egy képernyőre, m az a Dead Nation-ben is idegesítő volt, h az egyikünk jobbra a másikunk meg balra akart menni és mindketten megakadtunk a képernyő szélén …

 9. Varjuk szeretettel! Aki tolja PC-n, szereti, mi a velemenye?

  • szerintem nem lett nagy cucc, baromi monoton és unalmas. sokan toltuk pc-n haverokkal de mindenki max 3 hónapig. aztán meguntuk a dögunalom farmolást.

   • Azért maradt még benne kihívás, bevezették a paragon szinteket, akkor vannak új nehézségi szintek raktak be PvP arénát és még sorolhatnám. Nem tudom mikor hagytad ott a játékot, mit értél el mit nem, de én még csak MP6-on tudom famolni inferno-t aztán megy egészen MP10-ig.