Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Devolver Digital – megvette a Serious Sam játékok fejlesztőit

Szerelem volt ez már a kezdetektől.

A Devolver Digital megvette a Serious Sam játékokat fejlesztő Croteamet – jelentette be a cég. A kiadó a következőt írta az alkuról:

“Majdnem harminc évvel ezelőtt pár gyerekkori barát egy kis zágrábi garázsban létrehozta a Croteamet. Az új stúdiót a kreatív kísérletezés, a technikai korlátok feszegetése és a később évtizedekig tartó egymásba vetett bizalom köré építették. A csapat focisjátékokkal kísérletezgetett mielőtt összeállított volna egy káprázatos tech demót, amelyből később a Serious Sam lett, és amely örökre megváltoztatta a stúdió útját. Nehéz volt kiadót találni a demóhoz, és csak egy cég – a Gathering of Developers – nyilvánított érdeklődést és nyújtott támogatást. Ez a támogatás barátsággá és tiszteletté nőtte ki magát, amely idővel újra összehozta a Croteamet a Gathering of Developers csapatának egy részével, amikor később segítettek létrehozni a Devolver Digitalt.

Egy évtizeddel ezelőtt a Devolver Digital épp csak belevágott a dologba és kereste első partnerprojektjét a kialakuló digitális disztribúciós világban. Hasonló módon, a Croteam partnert keresett, akikben megbízott, hogy ???segítsenek visszahozni számukra kedves franchise-ukat a Serious Sam 3-mal. És így a következő nagy Serious Sam rész a régi partnereket újra összehozta, és a barátság és elkötelezettség évtizedét kovácsolta.

Azóta a Croteam és a Devolver Digital tucatnyi játéknál működött együtt – a frenetikus Serious Sam szériától a díjnyertes The Talos Principle-ig, PC-n, konzolokon, a virtuális valóságban és a mobil platformokon. A Croteam és a Devolver Digital annyi ideje randiztak, hogy úgy döntöttek: ideje már összeházasodni.

A Devolver megszerezte a Croteamet… vagy talán a Croteam a Devolvert… ki tudja ezt igazán egy kapcsolat ezen pontjánál. Annyi biztos, hogy a közös jövő nagyon izgalmas olyan új projektekkel, mint a The Talos Principle 2, még több Serious Sam-játékok és eredeti ötletek a Croteamtől és a Croteam Incubator Studiostól. A Croteam természetesen teljes kreatív szabadságot kap, a Devolver Digital pedig továbbra is hülye ajánlásokat tehet, amelyeket a Croteam figyelmen kívül hagy – jobb így nekünk.

Mindkét vállalat izgatottan osztja meg ezt a hírt és bízik benne, hogy mindenki más is annyira izgatott a jövővel kapcsolatban, mint mi – nagyon jó lesz. Plusz vedd meg a Serious Sam 4-et. Van benne láncfűrészes rakétavető.”

A Serious Sam 4 egyelőre még nem kapható PlayStation platforma, de bízunk benne…

Hozzászólás