Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Devil May Cry – még egy új játék?

Tudjuk: a Capcom következő Devil May Cry játéka a Playstation 3-ra is fejlesztés alatt álló DmC, melyet a Ninja Theory hegeszt. A stuff “újragondolás”, egy fiatal Dante bedobásával a köztudatba. Ez azonban nem minden…A kiadónál jelenleg egy “Devil May Cry 10th Anniversary” (születésnapi) dizájn-verseny folyik, melynek nyertese állítólag “részese lesz a DMC történelemnek” – mégpedig azáltal, hogy munkája belekerül egy “új, még be nem jelentett Capcom játékba” (plusz egy példány majd a szoftverből, megjelenés után). A versenyt a Capcom Unity manageli.Ennyi infó alapján források máris azt álmodják, hogy jöhet még egy DMC game is a DmC-n túl…Az E3 2011 előtt azt beszélték, hivatalosan is bejelentik a már régóta pletykált 10th Anniversary Devil May Cry Collection kiadását. Ez nem történt meg. Könnyen lehet, hogy a verseny nyertesének képe e gyűjtemény artbookjába kerül majd bele.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “Vagy egyszerűen beteszik az újradezájnolt Dantét a Street Fighter vs Tekken-be “”meglepetés”” karakternek Cole mellé…”

 2. szerintem egy dlc lesz, egy zsiros kis összegért

 3. Talán egy PSVitas spinoff? Vagy tényleg egy remake. Nem hinném, hogy a Ninja Theorys gamen kívül másik big budget dmc-s játékba invesztálna a Capcom.

 4. Régi Dante, régi stílus és veszem. 4 sem volt rossz, de már vmi DMC1 vagy 3 szintű game kellene. Ha már a 4 szintjét eléri, az nekem tuti vétel.

 5. Az Anniversary baromi jó lenne, nekem az első 2 rész úgyis kimaradt.

 6. szerintem lesz DMC5(nem DmC!!!), mint RE6 esetén, a Capcomosok majd azt mondják, hogy visszatérnek a gyökerekhez, mert DmC szar lett XD

 7. A régi Dante-val szívesen vennék egy új game-t 🙂

 8. lehet, h a legjobb dizájn egy megnyitható costum lesz majd.

 9. ezt tegnap éjjel még elcsíptem twitteren, szerintem ez majd a kollekció lesz. (de azért titkon még mindig reménykedem egy DMC5-ben, visszatérő 40 év körüli Vergillel 🙂

  • Vergil a dmc 1-ben meghalt :] A törtenet sorrendje:dmc3dmc1dmc4dmc2Amugy az uj resz egy reboot vagy egy elözmeny? Mert ha elözmeny nem lesz benne devil trigger :]

   • nekem nem szorul bemutatásra ez a sorozat, hidd el :3 attól még bízom benne, hogy visszahozzák valamilyen módon, mert a kedvenc karakterem.

    • Ha vissza is tudjak hozni akkor is nelo angelo lesz :]

     • nem feltétlenül. Ha tényleg vissza akarnak hozni egy karaktert, rengeteg dolgot ki lehet találni, nem először lenne rá példa. Vergil egyébként is Mundusnak köszönhetően lett Nelo Angelo, őt pedig az első rész végén ugye elpusztítottuk (elvileg). Szerintem ez már önmagában elég ürügy lehetne ahhoz, hogy eredeti formájában térjen vissza.

     • Ha lesz dmc5 remelem a dreadnaught visszter :] (Royal Guard atalakulas) Poen volt super danteval vegigvinni a challenge towert (vagy mit :] )Örök devil trigger, örök gunslinger meter es örök royal guard meterel barmikor atalakulhattunk sebezhetetlenne :] Na meg a legendary dark knight mod is jo volt, több szas ellenseg ellen egyszerre harcolni 😀

     • Én is .

     • Akkor latom te is pc-n vitted :]

     • Én a dreadnaughtra gondoltam .

     • Duke toled azert tobb DMC szakertelmet vartam:) Mudus NEM halott, csak ismet 2000 evre huvosre tettek, hala Dantenek(ES Trishnek). Vergil sorsa teljesen homalyos, foleg 4.resz utan ugyebar, ebbol meg barmi lehet.

     • hmm, erre a 2000 éves dologra nem is emlékeztem, valóban. Őszintén szólva nagyon régen nyomtam az első részt, rám férne egy kis frissítés. Annyi maradt meg, hogy miután legyőztük, megígérte, hogy még visszatér (de ezt meg úgyis csak akkor fogom készpénznek venni, ha Capcomék netán visszahozzák 🙂

     • látod mester, elkurvultam :'(

   • Vergil nem piztos hogy meg halt lehet csak eltűnt .

   • Igaz , lehet hogy akkor játsszodhat amikor dante azt a álnevet viseltehogy Anthony Redgrave . ( De állítólag reboot . )

 10. Nagyon szerettem Ps2-n nyomni vele. Régi szép idők….