Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Devil May Cry HD Collection – látnivalók

2012 februárjában érkezik Playstation 3-ra is minden idők egyik leghíresebb PlayStation hack’n slash szériájának újrafeldolgozása, a [B]Devil May Cry HD Collection[/B]. A nagyfelbontásba húzott, trófeásított kollekció összetevői az utánozhatatlanul császár Devil May Cry, a csajszereplővel bővített Devil May Cry 2, és a… a harmadik epizód, a Devil May Cry 3: Dante’s Awakening Special Edition.[YOUTUBE]LmGFSmMhBow[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Fincsi!

 2. Nah ez tuti vétel .

 3. Tuti beszerzem.

 4. Ezek közül 5 kép van az első részből, talán nem véletlenül.

 5. “Amikor még a “”halódó PC””-re megjelent a DMC2 – SE, az annyira rohadt nehéz volt, hogy szétvertem az egeremmel a billentyűzetet amikor 2 óra kattogás után elpusztultam :Dutoljára ilyen akkor történt amikor a Warcraft 1-ben az utolsó pályán vígan pusztítottam az utolsó human bázist, két rohadt grunt pedig szétverte az enyémet amit nem vettem észre… pedig már csak egy rohadt Town Hall maradt, na akkor az egér szétment az asztalon. Azt hiszem nézek egy két eladó kontrollert, sosem lehet tudni.”

 6. nállam tut vétel lesz… előbb vagy utóbb…

 7. első rész miatt csak!

 8. Mindegyik részt kipróbáltam, de nem volt rájuk sok időm és türelmem. Elég bénának is bizonyultam ebben a műfajban, szóval lehet, hogy kimarad. Úgyis vannak fontosabb játékok a listámon.

 9. Az elsö rész volt messze a legjobb,a 2 ritka sz@r lett,a 3 szódával elment,a 4 megintcsak.Nekem kimarad.

 10. Ezek sajna kimaradtak PS2-n, de most végre pótolhatom őket :DÉljen!!!

 11. 3. , 5. , 11. kép nagyon komoly. Tök király lesz HD-n nyomni ezeket.

 12. Na ez már Devil May Cry!

 13. Biztos megveszem. Nekem nagyon tetszett a 4. rész. Utána meg is vettem a DMC 3 SE-t… Nem vagyok nagy kombogyáros, de végigverekedtem magam 🙂

 14. Ez egy klasszikus csomag. Évek óta vágyom egy ilyenre. Nagyon jó. Töltöm lefele a store-ról amint megjelenik.

 15. Nekem tuti kell!

 16. Dante-ból az Alastor-os videóban vér helyett sár fröcsög, Phantom szeme fehéren világít az átvezetőben – az ilyen változtatások szükségszerűségét és értelmét nem igazán látom. Miért nem lehet úgy hagyni ezeket ahogy voltak?

 17. Én csak az első részt kérném HD-ban ha lehet. A 2. részt nem tudom végigjátsza-e valaki akinek volt hozzá szerencséje ps2-n. Infected tank, még most is fáj…

 18. “én csak azért fogok megvenni ezt a kollekciót, hogy végre “”normál”” sebeségben tudjak jatszani a DMC1-et, az eredeti PS2 PAL verzió csiga-lassú volt.”

 19. Tuti vétel, alig várom. 🙂

 20. instant get, mióta várok erre a kollekcióra.

 21. Ideje lesz pótolnom, m egyből a 4. résszel kezdtem x)

 22. hogy én ezt mennyivel jobban várom mint az újat, pedig mind megvan ps2-re

 23. Szerintem nem változtattak túl sokat. Pénzlehúzás….

  • sajnos egyet kell veled értenem, nem túl sok változást látok 🙁 pedig vártam

  • “1. Kötelező megvenni? Nem.2. Azoknak is “”pénzfelhúzás””, aki nem játszottak vele ps2 idején vagy nem volt ps2 gépük viszont jót hallottak a sorozatról és most pótolnák? Nem.Bírom az ilyen önző hozzáállást “”ami már nekem megvan és újra kiadják az már pénzlehúzás”””

   • Egyértelműen pénzlehúzás…!!!Megvan ps2-es változatban, és játszani is szeretnél vele? Kössük szépen rá a ps2 őt a 94cm-es LCD re (vagy kinek mi),és voálá megvan, de hát ez így fos… Akinek van 2magos PCje, az megoldja, EMUval már jól mennek a dolgok, felküldi a felbontást, és olyan mint a PS3ra újra kiadott HDs gamek… De várjunk csak, itt a nemtomakárhány magos PS3-mam, és ez meg nem viszi…??? Most őszintén, ez nem vicc? Kinek van már meg az SD TVje,h normálisan tudjon vele újra játszani??? Tudom lejárt dolog, de engem még mindig idegesít…

    • Az nem a kiadó hibája, hogy egy x éves játék pocsékul néz ki lcd tv-n.Az, hogy a mostani ps3 modellek nem viszik a ps2 játékokat az meg a sony hibája.Látszik, hogy nem értetted meg amit mondtam abban a két pontban. Az utolsó mondatot meg pláne nem.

     • “Te nem érted meg annak az álláspontját, akinek megvan a lemez, és játszani szeretne vele, (gondolhatunk itt akármi más játékra) aki annó tizenezer FT-ot adott a “”packért””. Persze,h a Sony hibája, de sztem ez egyértelmű 🙂 A te verziód akkor állná meg a helyét, ha a PS3 vinné a PS2-es lemezt, és azon felül adnák ki így CLASSIC-nak.Mert ekkor mi áll fent? – Megvan a játék X éve, tudok vele játszani. Királyság.- Nem játszottam a játékkal, meg tudom most venni? Meg, királyság.Ez ennyi… Most meg ha játszani akarok vele, vegyem meg újra? Ugyanazért adjak ki pénzt?… Kalkuláljuk bele,h a ps2 nem mai csirke, sztem rengetek embernek nem is szuperál a masinája… többek között nekem…Remélem most már világos mit is írtam az előző kommentemben :)”

     • …egy hd coll árából lehet venni ps2-t…..Az én ps3-am viszi a ps2 játékokat, van működő ps2-m(Majd 10 éves Aqua, több ezer játékórával, csak nem ölte meg a chip…),van fullos sd tv-m is, megvan a DMC trilógia is, mégis beszerzem a hd collt…..

    • Vegyél komponens kábelt, sokkal szebb és élesebb lesz a képe lcd tv-n a PS2-nek, én kb 600 ftért vettem szóval nem drága.

   • Itt a pont, nekem sincs PS2-m és így kimaradtak ezek a nagy címek (MGS, GoW, DMC, kivéve amik PC-re is kijöttek pl.:SH) és PS3 után vesz a tököm PS2-t, inkább megveszem ezeket a HD Coll.-ket. Akinek meg megvan PS2-re az meg örüljön neki és neki ezt a kiadást nem kell megvennie. Ennyi.

  • “A kép minősége egyértelműen szebb, de ezek a “”kijelzők a képernyő közepén”” ügyek nem az igaziak.”

 24. ez is tetszik